Trio in het Beach hotel

()

Op de maandelijkse bijeenkomsten hadden jullie elkaar al verschillende keren gesproken en de klik was er. Jullie hebben dezelfde fantasie en de spanning tussen jullie is voelbaar binnen een straal van een paar meter. Er is echter nog niets gebeurd, maar daar gaat dit weekeinde verandering in komen. Samen met Lucia ga je op jacht naar een knappe man om jullie gezamenlijke fantasie – een triootje – waar te maken.

Eindelijk is het vrijdag en de werkdag is voorbij geslopen. Snel naar huis om je koffer op te halen en dan direct door naar Scheveningen voor een weekeinde vol lust. Onderweg krijg je een sms’je van een onbekend nummer: “Ik ben iets later. Als je direct incheckt en je opfrist doen we daarna een wijntje op het terras.” Vast de zakelijke telefoon van Lucia, dus je stuurt terug dat het goed is.

Aangekomen bij het hotel vind je de incheckbalie en na wat papierwerk krijg je de kamer en een welkomstbrief. De medewerkster van het hotel (Isabelle, volgens haar naamkaartje) lacht vriendelijk en belt een nummer om te bevestigen of je kamer klaar is. Ze wijst je erop dat je de brief goed moet lezen. Je snapt niet waarom dat zo belangrijk is, maar zonder tegenstribbelen beloof je het te doen.

In de lift naar de bovenste verdieping scheur je de brief open en de zoete geur van parfum komt je tegemoet. “Wat is dit nu weer?”, denk je hardop. De lift stopt, de deur gaat open en je stopt de brief maar even weg. Je mond valt open als je aankomt in de kamer. Een zeer grote luxe kamer met kingsize bed waar je gemakkelijk met z’n drieën in kan liggen. De kaarsjes zijn aangestoken en de muziek klinkt zwoel. Ook zie je een geopende fles champagne, welke koud staat in de koeler. Op het bed ligt een pakketje, maar je kunt jezelf beheersen en leest eerst de brief.

Lieve Syl,

Welkom in ons liefdesnestje. Geniet alvast van de champagne en kleed je om. Je kleding en blinddoek zitten in het pakketje. Ga dan op bed liggen en wacht. En niet stiekem spieken, hè?

Nou, dit belooft veel goeds, denk je bij jezelf en je opent het pakketje. Witte kousen, een minuscuul stringetje en dito behaatje waar je grote borsten maar net in passen komen tevoorschijn. Je wacht niet om het aan te trekken. Voor je op bed gaat liggen kijk je in de spiegel en knik je tevreden. Bring it on, denk je en loopt richting bed. Je neemt een slokje champagne en gaat languit liggen, waarna je de blinddoek omdoet.

Vijf minuten later hoor je de keycard in het slot en de deur gaat open. Je hoort aan de voetstappen dat het een vrouw is en zegt Lucia gedag. Geen antwoord. De voetstappen lopen om het bed en je voelt de vrouw over je heen buigen. Ze kust je zacht. Gewillig open je je mond om een lekkere tongzoen in ontvangst te nemen. Je ruikt weer het zoete parfum en je lacht. Hier houd je van. De vrouw klimt op het bed en begint je van beneden naar boven te zoenen en te strelen. Dankzij de blinddoek voelen je zintuigen alles nog intenser en je lichaam tintelt van deze verrassing.

De kusjes op je lichaam worden groter en je voelt ook haar warme tong op je blote huid. Haar handen strelen je borsten en door de voorsluiting te openen heeft ze opeens jouw tepel in haar mond. Ze zuigt en bijt zachtjes terwijl haar vrije hand je andere borst aanpakt. Je slaakt een diepe zucht van geilheid. Ze verplaatst haar lichaam en je voelt haar onderbenen naast je hoofd. Haar eveneens blote borsten raken je buik en ze kust de binnenkant van je dijen. Haar kutje moet centimeters van je hoofd verwijderd zijn en je steekt je tong uit om haar te kunnen proeven. Het lukt niet… Maar ondertussen heeft ze wel jouw kutje gevonden en likt ze over de stof van de string.

Dan hoor je opeens de deur weer opengaan en je schrikt. “Ssssst”, hoor je alleen en je ontspant. Ditmaal geen vrouwelijke voetstappen maar mannelijke! Wat krijgen we nou, denk je bij jezelf, maar je hebt je al overgegeven. Je gaat hier ongelofelijk van genieten. Je voelt de mannenhanden op je heupen en je string wordt naar beneden getrokken. Daar lig je dan. Een vrouw bovenop je naakte lichaam en een man in de kamer. Je voelt dat de man ook op bed klimt en je benen worden uit elkaar geschoven. Vanaf je enkels voel je de zoenen omhoog komen, terwijl een vinger zachtjes je klitje bewerkt. Je kreunt steeds harder! De kusjes komen aan in je dijen en je voelt een tong over je lippen glijden. Ondertussen heeft de vrouw haar slipje uitgetrokken door de touwtjes aan de zijkant los te trekken en duwt ze haar gladde poesje op je mond. Je begint haar zachtjes te likken en neemt haar klitje in je mond. Je zuigt er zachtjes op terwijl je tong cirkeltjes maakt om het opgezwollen knopje.

Ondertussen hoor je de bekende geluiden die horen bij het pijpen en je hoopt dat het een flinke lul is die jou helemaal zal vullen. Je benen worden opgetild en je voelt de warme eikel tegen je lippen drukken. Je kutje opent zich en de man perst zich een weg naar binnen. Terwijl je nog steeds het kutje boven je ligt te likken word je steeds sneller en sneller genomen. Je voelt de benen van de vrouw trillen en haar orgasme is komende. Je likt, zoent en zuigt door terwijl de sappen je mond insijpelen. Met een kort gilletje bereikt ze haar hoogtepunt en ook jij begint te trillen en te schokken. Je voelt je kutspieren samentrekken terwijl die goddelijke lul je hard neukt. Luid kreunend kom je klaar en de lul wordt uit je getrokken. De stralen warm zaad vliegen over je buik en borsten en het druipt aan beide kanten van je lichaam af. De vrouw likt je buik en borsten schoon en één voor één geven ze nog een lekkere tongzoen.

De twee personen verlaten de kamer en je doet je blinddoek af. Je ogen moeten toch even wennen aan het weinige licht en je blijft nog even liggen. Wat is hier gebeurd, denk je bij jezelf en besluit een snelle douche te nemen. Op de deur van de badkamer hangt een briefje. “Ik zit buiten op het terras, tot zo.”

Na een verfrissende douche pak je de lift en ga je op zoek naar Lucia op het terras. Je vindt haar in het zonnetje met een glaasje witte wijn voor zich. “Ben je zonder mij begonnen?” Vraag je terwijl je Lucia drie zoenen geeft. “Ja. Ik was wat later, dus ik had aan m’n vriendin Isabelle gevraagd of ze je wilde ontvangen enz. Ik had haar verteld van onze ‘plannen’ en ze vond het een geil idee. Ze werkt hier bij de receptie en haar man werkt hier ook. Je zult ze nog wel zien dit weekeinde en dan stel ik je voor.”

KarenVC

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *