Spaans neuken

()

Wij wonen in Spanje, in de buurt van de plaats Huelva, in het zuidwesten van het land. Wij hebben er een prachtig stuk land waar een wat grotere woning op staat, en daarnaast nog een vijftal kleinere. Het grotere huis gebruiken we voor bijeenkomsten, bijvoorbeeld voor conferenties die mensen hier willen houden, of voor mensen die onze plek als B&B willen gebruiken, als yoga retraite, hier bij willen komen van alle stress, gelijk wat. Het terrein is afgezet met hoge hekken en planten die er tegenaan groeien. Niemand kan zomaar het terrein op komen. Zeer privaat dus.

Overal zijn fruitbomen, notenbomen en er is een flinke moestuin met allerlei groenten en daarnaast laten wij er onder andere aardbeien, pompoenen en meloenen groeien. Er is bijna altijd zon dat is iets wat wij graag willen. Zomers, grootste gedeelte van het jaar dus, is het hier heerlijk warm, tot laat in de avond! Samen met mijn schat, Linda, en ik, John, wonen wij hier. Wij hebben er een geweldige tijd samen.

Via een Facebookpagina hebben Linda en ik mensen uitgenodigd voor een “feest”. Eten en drinken is volop aanwezig dat hebben we via een cateraar geregeld en personeel van de cateraar zorgt voor de bediening. Dat zijn zonder uitzondering allemaal vrouwen, daar heb ik voor gezorgd. Zoals afgesproken gaat om 7 uur in de avond iedereen uit de kleren, inclusief bedienend personeel! Wij hebben hen er uiteraard van tevoren over ingelicht en ze zijn allemaal akkoord gegaan! Er is al heel wat gegeten en gedronken en de sfeer is geweldig! Het is 7 uur in de avond, alle kleren gaan uit!

Er komt een leuke man op Linda afgestapt, hij blijkt Jesús te heten. Hij is één van onze B&B gasten. Ik kijk toe hoe Jesús mijn lief meeneemt naar de plek waar we een aantal matrassen op de grond gelegd hebben, en waar veel olie en handdoeken aanwezig zijn voor gebruik. Er liggen al een paar mensen op die matrassen. Eén stelletje, waarvan de vrouw wordt gevingerd door een man. Een ander stelletje, waarvan de vrouw bezig is een man die dicht bij haar zit te pijpen. Bij het derde stelletje, daarvan is de man bezig een vrouw achterlangs te nemen in haar kutje. Wat een feest en het feest is nog maar nét begonnen.

Jesús zijn pik is al stijf, als hij tegenover Linda komt te staan en haar naar zich toetrekt. Ik kijk ondertussen om mij heen of er vanavond iets voor mij bij is. Ik spot een leuke dame van, ik schat, tegen de 30 jaar. Zij is iemand van het personeel. Ik heb haar al een keer eerder gezien. Zij voelt dat ik naar haar kijk en zij keert zich belangstellend naar mij toe, haar mooie volle borsten aan mij tonend. Wat een lekker ding zeg, mooie afmetingen, en een leuk blij gezichtje erbij. Ik kan er niets aan doen, maar mijn geval heeft al zin in haar! Ik loop op haar toe en pak haar hand vast om haar mee te nemen. We stellen ons aan elkaar voor, haar naam is Maria.

Hand in hand lopen wij zwijgend naar de matrassen waar mijn lief en haar minnaar voor vanavond al wat bezig zijn met elkaar. Zij heeft haar benen gespreid, terwijl Jesús bezig is haar lipjes met een hand te bespelen én haar te likken. Heel even kijkt Linda naar ons, maar door haar aanstormend orgasme richt zij zich weer op de man. Zij pakt zijn hoofd vast en trekt hem kreunend naar zich toe terwijl zij haar hoofd naar achteren gooit van genot. Ik zie dat twee vingers in haar glimmende spleetje zitten, en hij blijft doorgaan met mijn lief stevig te likken. Zijn andere hand ligt op haar navel en trekt de huid naar boven toe zodat haar klitje ideaal vrijkomt om te likken.

Mijn tijdelijke nieuwe schatje Maria laat het niet onberoerd merk ik. We kijken elkaar even geil aan en vervolgens gaan onze blikken weer naar het tweetal dat zo lekker bezig zijn. Ik hoor Linda hijgen en terwijl ik besef hoe geil dit is voor haar om zo gebeft én gevingerd te worden. Ze komt kreunend klaar, terwijl ze het hoofd van de man nog verder naar zichzelf toetrekt om het geile gevoel dat door haar lichaam raast zo lang mogelijk te laten duren. Ik weet zeker, hij moet naar adem happen!

Ik laat hen beiden voor wat ze zijn. Met mijn stijve pik die wat omhoog staat, door wat ik om me heen zie trek ik Maria tegen mij aan, mijn pik even vastpakkend en zodanig manoeuvrerend dat mijn geval in de volle lengte tussen ons inzit. Ik maak neukende bewegingen, ik ben geil! Ik druk haar stevig tegen me aan en we kijken even in elkaars ogen, om vervolgens samen naar beneden te kijken en we zien dat er al vocht uit mijn pik komt. Ik stap een klein beetje achteruit en er vormt zich een sliert geil tussen ons in. Zonder elkaar verder te kennen zakt Maria door haar knieën heen en pakt mijn geval vast die zij meteen in haar mond stopt en erop gaat zuigen alsof het een lolly is. Ik vraag haar of ze mij bij het zuigen ook gelijk wil aftrekken, ‘dat maakt mij zo hoerig’, vertel ik haar. Ze heeft mijn pik wat schuin in haar mond, zo kan ze mij aankijken om te zien wat het met mij doet, terwijl ze bezig is. Telkens als zij naar voren komt met haar hoofd ontstaat er een bolling in haar wang. Wat een verrukkelijke meid zeg, ik zal haar straks flink verwennen. Let maar eens op!

Linda en de man met wie ze zo lekker bezig is, hebben een lekker standje aangenomen. Hij ligt op zijn rug en zij prikt zich vast op zijn pik terwijl ze met haar billen naar hem toe zit en ons aankijkt. Hij pakt met één hand een borst en met de andere gaat hij tussen de benen van Irene, die zij wat meer spreidt zodat hij er makkelijker bij kan. Zo kan hij een borst bespelen én hij kan haar tegelijk vingeren. Linda heft telkens haar kontje op en laat zich vervolgens weer helemaal zakken over zijn piemel.

Ik trek Maria mee om dit schouwspel van dichterbij te gaan bekijken. Ik zet haar vlak voor Linda en Jesús neer, op handen en knieën. Ik voel met een hand dat Maria al nat is tussen haar benen en ik steek mijn pik centimeter voor centimeter in haar, héél langzaam. Maria vindt dit duidelijk niet snel genoeg gaan naar haar zin, en zij duwt haar lichaam tegen het mijne aan, zodat mijn lul zich telkens bij het heen en weer gaan van onze lijven, tegen haar baarmoeder stoot. Telkens helemaal erin, helemaal eruit. Wat een heerlijk gevoel, een onbekende vrouw zo te mogen bespelen. Doordat wij onze vier gezichten naar elkaar gericht hebben kunnen we precies zien wat de anderen aan het doen zijn. Mijn Linda stapt van haar tijdelijke partner af en grijpt naar zijn piemel, die zij fel begint af te sjorren. Zij kan dat als geen ander weet ik. Ik word hier nog geiler van en ik begin nu feller op Maria in te stoten, zodat onze lichamen geile soppende geluiden maken telkens als ik toestoot. Ze kreunt zachtjes bij elke stoot naar voren toe van mij.

Ik knipoog naar mijn eigen lief. Het zorgt ervoor dat zij nu op haar beurt op handen en knieën gaat zitten en hem zo vrije toegang kan verlenen door haar billen naar achteren te steken en de pik van die man tegemoet te komen. Jesús laat zijn lichaam wat naar voren gaan en raakt zo de lipjes van Linda, waarbij hij met zijn geval haar clitoris telkens heel zachtjes aanraakt. Met één hand haalt hij zijn geval over haar lipjes heen. Linda vindt dit gevoel op haar beurt erg geil, zie ik. Haar lichaam begint te schokken, haar volgende orgasme komt eraan!

Maria, die ik zo lekker aan het porren ben, is met haar hoofd zó dicht bij Linda en Jesús dat zij precies kan zien hoe die pik van hem de lipjes van Linda aan het bespelen zijn. Een paar minuten later geeft Maria aan dat zij een ander standje wil. Ze gaat liggen en spreidt zover mogelijk haar benen. Ik weet wat mij te doen staat en mik mijn lans op haar openstaande lipjes. Met een zucht van ons beiden voel ik hoe gemakkelijk ik bij haar naar binnen glij. Ik merk dat Maria het niet veel langer vol kan houden. Ik haal mijn geval uit haar en ga tussen haar benen liggen en bef haar nu zo hard als ik kan. Dit heeft tot gevolg dat zij gigantisch klaarkomt, een kreet van genot komt uit haar mond. Ik voel haar lichaam trillen terwijl ik doorga haar flink te beffen, wat is dit lekker geil, en wat smáákt zij lekker!

Ik besluit mijn pik weer in Maria te steken en trek haar tegen mij aan. Ik richt mij wat op en als wij elkaar voor een moment aankijken wordt het mij teveel, ik stoot nog een paar keer hard toe en voel het zaad naar boven komen. Ik vertel haar wat ik wil, ik haal mijn pik snel uit haar, Maria draait zich om, pakt mijn pik vast en trekt mij in flink tempo af, terwijl zij mijn ballen kneedt. Ik hijg het uit en spuit haar borsten en haar hals vol met mijn geil. Linda ziet hoe heftig ik klaar kom en laat de pik van Jesús uit zich glijden, ze draait zich ook om en neemt de pik van Jesús in haar mond, hem heftig pijpend laat zij hem klaarkomen, waarna ze zijn zaad glimlachend doorslikt. Ik zie hoe Linda geniet met hem.

Als Jesús even naar het toilet gaat grijp ik mijn kans. Ik ben nu zo geil van alles wat ik om me heen zie dat ik besluit naar Linda toe te kruipen en ik haar mijn half stijf staande lul aanbied. Ik zit op mijn knieën voor haar. Zij zet een voet tegen mijn schouder aan zodat haar kutje zich opent voor mij. Ik vinger haar en zij neemt mijn dikke geval in haar hand en trekt mij af. Linda kreunt terwijl ik haar vinger. Maria en Jesús hebben elkaar gevonden, worden geil van ons en besluiten samen naast ons verder te gaan. Linda maakt mijn pik nog wat stijver en gaat bovenop mij zitten. Mijn stijve lat schuift gladjes bij haar naar binnen. Ik zie hoe de pik van Jesús in en uit het kutje van Maria schuift.

Het is net alsof je naar een pornofilm ligt te kijken, maar met ons als spelers! En het gebeurt echt dat maakt het bijzonder geil! Ik blijf mijn lief bespelen met mijn vingers, zij ligt ervan te kronkelen terwijl er lekkere geluiden bij onze buren vandaan komen. Linda blijft mij afsjorren, oeh… wat is dit lekker… Er komen nog een paar stelletjes bij die zich op de matrassen installeren. Overal om mij heen zie ik neukende, vingerende, aftrekkende mensen om mij heen. Stijve pikken, heerlijk sappige kutjes, hm… I love it! Er is nog nauwelijks plek voor nog meer neukers. Om de matrassen heen staan een aantal mensen belangstellend te kijken. Ik vermaak me prima! Misschien zie ik nog wat nieuws, ik leer graag, kunnen Linda en ik nóg meer van elkaar genieten!

Ik voel plotseling dat mijn joystick wordt vastgepakt door een andere vrouw die naast ons ligt. Ze sjort flink aan mijn pik, terwijl zij bovenop een kerel zit die zij aan het berijden is. Ik grijp een borst van die lekkere vrouw. Marion kruipt naar dat tweetal toe en vingert onze buurvrouw met haar ene hand en met haar andere hand heeft ze de beide ballen van die man in haar handen en kneedt ze flink. Ze trekt die ballen wat naar beneden toe zodat diens voorhuid nog wat meer naar beneden wordt getrokken, zijn eikel dus helemaal vrij, extra dikke ribbel, extra gevoelig voor beiden!

Ik zie dat één vrouw alleen ligt. Ik kruip over de matras naar die vrouw die ligt te genieten van zichzelf. Ik ben vlak bij haar en precies op dat moment komt zij zacht kreunend klaar. Ik trek haar hand weg van haar kutje en ga met mijn vlakke hand flitsend over haar kutje heen. Ze kreunt, kromt haar rug wat en komt nóg een keer klaar, mij dankbaar aankijkend. Uitgeput ligt zij even op de matras. Ik zie dat er wat vocht uit haar kutje loopt en pak een handdoek en veeg er het meeste mee weg. Met het wat ruigere deel van de handdoek raak ik haar lipjes op speelse wijze aan. Wat een prachtige lipjes heeft zij. Ze staan uitdagend open voor mij. Zal ik haar… ja, ik kan daar niet stil bij blijven liggen, toch? Ik streel zachtjes aan de zijkanten van haar buitenste lipjes. Ik zie hoe fijn ze dit vindt. “Wil je nog een keer klaarkomen”, vraag ik haar, terwijl ik met een stijve naar haar toe kruip. Zonder haar antwoord af te wachten ga ik verder…

John Smith

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *