Sporten met de buurvrouw

()

Sinds een poosje gaan wij iets meer met de buren om, het is een iets jonger stel. Hij is begin veertig en zij is een tweetal jaren jonger, wij zijn de vijftig al gepasseerd en hebben niemand meer thuis waar wij rekening mee moeten houden. De buren zijn laat aan kinderen begonnen omdat zij beiden eerst een carrière wilden opbouwen. Zij hebben twee kinderen een jongen en een meisje, de jongen is veertien en het meisje is net twaalf geworden.

Beiden werken, zij werkt drie en een halve dag in de week en hij werkt er vijf, mijn vrouw werkt sinds dat de kinderen het huis uit gingen ook weer volle dagen. Wij hebben beiden een goede baan en verdienen een hoop geld, eindelijk kunnen wij doen wat wij willen. Vijf jaar geleden hebben wij elkaar een stuk vrijheid gegeven, wij merkten dat de seks niet goed meer was. Het gebeurde steeds minder en dan zonder echt veel passie. Na lang denken en zoeken heb ik haar toen voorgesteld om elkaar een stuk vrijheid te geven, zodat wij bij iemand anders misschien weer dingen zouden ontdekken.

Mijn vrouw was het eerst niet met mij eens, maar dat veranderde langzaam. Toen zij een keer reageerde op een advertentie veranderde zij helemaal. Wij hebben afgesproken dat wij nooit iets doen achter elkaars rug om, alles wat wij doen wordt uitgebreid besproken. De eerste keer voor haar was net alsof zij voor de eerste keer uit zou gaan, toen zij de volgende morgen thuis kwam was zij een andere vrouw geworden. Ik lag naakt op de grond voor ik het wist. En wij hebben seks gehad zoals wij nog maar heel weinig hebben gehad.

Vanaf dat moment hebben wij ieder één maal in de maand een afspraak, soms lukt dat mij niet en sla ik gewoon een maandje over. Als mijn vrouw terugkomt van een date is zij bijna niet te houden en heb ik mijn handen helemaal vol aan haar. Zij leert ook iedere keer andere spelletjes, dingen waar ik vroeger echt niet over hoefde te praten doet zij nu gewoon. Iedere keer als zij thuis komt hebben wij geweldige seks en daarna wordt de date uitgesproken behandeld. Onze liefde is ook weer helemaal terug, gelukkig ben ik nooit jaloers geweest en mijn vrouw ook niet echt. Toen wij een paar jaar geleden bij de buren op visite waren had mijn vrouw de buurvrouw bekeken, later thuis had zij verteld dat de buurvrouw mij wel zag zitten. Iedere keer vraagt mijn vrouw of ik al iets heb gedaan met de buurvrouw.

Lucia is een mooie vrouw, zij is een heel klein beetje gezet. Haar borsten zijn stevig en altijd aanwezig, haar lange haren hangen altijd netjes gekamd op haar rug. Twee vrolijke groene ogen kijken je meestal heel intens aan, haar iets grotere neus is duidelijk aanwezig wat haar een heel leuk en lief gezicht geeft. Haar mond verbergt heel witte tanden en als zij lacht stralen die vaak gewoon mee. Lucia is ongeveer één meter tweeënzeventig lang. Haar man heeft een gewone kantoorbaan. Hij heeft zich opgewerkt tot afdelingshoofd en verdient hierdoor een heel mooi salaris, hij is niets opvallend, eerder een doorsneeman waar er dertien van in een dozijn gaan.

Mijn vrouw, Petra, is iets groter dan Lucia en een centimeter kleiner dan ik. Zodra zij haar pumps aantrekt, is zij vaak een aantal centimeter groter dan ik. Met haar lange donkerbruine haren en donkerblauwe ogen is zij vaak een wilde droom voor veel mannen. Petra let er tegenwoordig heel goed op wat zij aantrekt en hoe zij zich opmaakt. Gelukkig gebruikt zij niet al te veel verf, meestal is het net om de laatste oneffenheid weg te werken. Ik zie er volgens de meeste vrouwen heel goed uit voor mijn leeftijd.

Twee keer in de week gaan Petra en ik naar de sportschool. Op zaterdagmorgen gaan wij altijd een ronde hardlopen, de laatste tijd lopen wij een ronde van ruim vijftien kilometer. Toen ik voorstelde om aan het einde van het jaar een halve marathon te lopen stemde Petra hier gelijk mee in. Er is nog tijd genoeg voor het trainen en vanaf volgende week gaan wij de halve marathon trainen. Door deze inspanningen van de sportschool en het lopen is ons lichaam zich heel snel gaan herstellen van alle ouderdomskwalen. Het lijkt wel of onze lichaam weer strakker zijn geworden, nu zijn wij beide ook een stukje afgevallen. Lucia heeft wel eens gevraagd hoe het komt dat wij er zo goed uitzien, toen ik tegen haar vertelde dat het komt door het sporten en hardlopen keek zij mij vreemd aan. Ik heb haar toen gezegd dat zij maar eens mee moet gaan met ons als wij gaan sporten. Tot nu toe is dat niet gebeurd, maar ik merk wel aan Lucia dat zij heel graag ook wil gaan sporten om haar lichaam weer in conditie te krijgen.

Een aantal weken geleden waren Lucia en Walther bij ons op visite, het was heerlijk weer en wij zaten buiten. Ik had een korte broek aan waarvan ik later begreep dat hij wat ruim rond mijn benen zat. Zoals zo vaak had ik er geen onderbroek onderaan, Lucia was tegenover mij komen zitten en liet iedere keer haar blik zakken. In het begin had ik niet in de gaten waarom, maar toen zij naar huis waren vroeg Petra aan mij of ik het expres had gedaan. Mijn vreemde blik vertelde haar genoeg en lachend vertelde zij dat Lucia iedere keer heel ver in mijn korte broek had kunnen kijken. Na die keer wist ik hoe ik haar zou proberen te verleiden, in mijn gedachten was er een heel plan ontstaan. Ik besprak dat met Petra en die zou mij een beetje helpen, sinds kort had Petra ook seks gehad met een vrouw. Eerst wilden zij er niets van weten, maar dat veranderde doordat die vrouw heel doortastend was geweest.

Er was voor Petra een wereld open gegaan, zij had nooit geweten dat het zo intens kan zijn met een vrouw. Twee weken geleden had Walther ons uitgenodigd voor een barbecue bij hun, gelukkig was het weer heerlijk weer en kon ik mijn plan verder uitwerken. Ik trok die avond dezelfde korte broek aan en ook nu deed ik er geen slip onder, er ontstond al snel een heerlijke ontspannen sfeer. Iedereen was bezig met zijn vlees op de barbecue en al snel had Petra Walther helemaal ingepalmd. Samen hadden zij dikke lol en betrokken ons er ook in, op een gegeven moment zag ik Lucia heel intens in mijn kruis kijken. Toen zij haar ogen omhoog deed en mijn blik ontmoette schrok zij en liep naar binnen, zij kwam even later terug met een schaal met stokbrood en zette die op de tafel.

Zodra zij weer zat met een bord en wat vlees, dwaalden haar ogen weer naar mijn kruis, glimlachend keek ik haar aan. Ik had besloten om er niets van te zeggen, zij moest wel weten dat ik het wist, maar meer niet. Toen wij later naar huis gingen voelde ik een hand van Lucia tegen mijn billen. Met een kus verlieten wij hun huis, Petra en ik hebben de rest van de avond en begin van de nacht geweldige seks gehad.

De volgende morgen vertelde Petra dat Walther niet haar type was en dat hij een vrij dooie man op het gebied van seks was. Iedere keer als Petra bepaalde toespelingen had gemaakt was hij erom heen gedraaid. Petra vertelde ook dat zij gezien had dat Lucia zichzelf had staan strelen in de keuken. Of zij daarbij was klaar gekomen wist Petra niet, lachend hadden wij afgesproken dat we op de ingeslagen weg verder zouden gaan. Waarschijnlijk zal Lucia binnenkort mee gaan om te sporten.

De dag dat wij gaan sporten komt Lucia aangelopen, zij heeft een klein tasje bij zich. Samen stappen wij in de auto en rijden naar de sportschool, in de kleedkamer trek ik mijn sportbroekje aan en als ik even later de zaal in loop komen de meiden vlak na mij binnen. Ik ben al begonnen met de warming-up, Petra brengt Lucia bij de docent en begint dan ook met haar warming-up.

Tijdens de oefeningen zie ik dat Lucia iedere keer met interesse naar mij kijkt, er stroomt een goed gevoel door mijn lichaam. Gelukkig is het niet zo druk, de blikken van Lucia zorgen ervoor dat ik een bepaalde opwinding heb. Als Petra vlak bij mij staat kijkt zij mij veel betekend aan en gaat dan glimlachend verder met haar training. Na een paar uurtjes stoppen wij en loop ik de kleedkamer in, na een heerlijke douche ga ik even aan de bar zitten en wacht op de meiden. Als wij even later thuis komen gaat Lucia direct naar huis, aan het lopen is te zien dat zij morgen redelijk veel last zal hebben van haar spieren. Zodra Petra en ik op bed liggen vertelt zij mij uitgebreid hoe Lucia er naakt uit ziet, zij hebben samen onder de douche gestaan en toen kon Petra haar uitgebreid bekijken.

Na haar woorden hebben wij weer geweldige seks, de volgende morgen ben ik al vroeg naar mijn werk, de dag gaat snel voorbij en als ik thuis kom is Petra bezig met het eten. Zij vertelt lachend dat Lucia erg veel last heeft van haar spieren, Petra had tegen Lucia gezegd dat als zij een massage wilde dat zij in de avond even langs moest komen, zodat ik haar dan kon masseren. Ik heb een cursus gevolgd om een goede massage te kunnen geven dat heb ik gedaan toen Petra erg vaak last had van haar schouders. Om de schouders zo goed mogelijk te kunnen behandelen was ik op cursus gegaan. Tegenwoordig masseer ik haar nog steeds, wij hebben een kamer ingericht met een speciale massagetafel en allerlei oliën. Na het douchen leg ik een paar schone handdoeken in de massagekamer, ik denk niet dat Lucia zal komen, maar als ze dat wel doet wil ik wel dat alles er klaar voor is. Ik ga naar beneden en daar zie ik dat Lucia op de bank zit, met een niet ontspannen glimlach kijkt zij mij aan.

Direct zie ik welke spieren haar dwars zitten, met een smekende blik kijkt zij mij aan. Lachend zeg ik dat zij maar moet volgen, in de massage kamer is het aangenaam warm en het ruikt er naar een zalige massageolie. Ik zeg tegen Lucia dat zij zich kan uitkleden en alleen haar slipje aan mag houden. Het is belangrijk dat zij zo weinig mogelijk knellende kleding aan houdt, pijnlijk glimlachend beweegt Lucia zich langzaam. Zonder te aarzelen trekt zij alles uit en gaat naakt op haar buik op de massagetafel liggen, ik wrijf mijn handen warm, doe wat olie op en ga langzaam, rustig aan de gang. Zodra zij zich iets meer ontspannen heeft zeg ik haar dat het nu een beetje zeer kan doen.

Ik begin aan haar gespannen spieren en hoor haar iedere keer pijnlijke kreunen slaken. Petra is zachtjes de kamer binnen gekomen en staat opgewonden tegen de deur. Aan haar ogen zie ik dat zij geniet en heel graag de bedekte billen van Lucia zou willen zien. Mijn handen glijden langzaam over de rug van Lucia, als ik haar gespannen spieren even los laat ontspant haar lichaam zich helemaal. Al snel merk ik dat de spieren zich allemaal ontspannen en als ik over de spieren ga die eerst pijn deden hoor ik nu een andere soort kreun. Deze geluiden zijn voor mij het sein om verder te gaan, zonder iets te zeggen schuiven mijn handen via haar rug naar de handdoek die op haar billen ligt. Ik schuif de handdoek steeds verder naar onderen en hoor Lucia licht grommen als ik haar mooie billen masseer.

Glimlachend kijk ik Petra aan en laat dan een vinger langs haar bilnaad glijden, er komt een diepe kreun uit de keel van Lucia. Ik vraag aan haar of het pijn deed. Gelijk kreunt Lucia dat het heel lekker is, zij smeekt mij om door te gaan en dat ik mezelf niet moet inhouden. Dat is voor mij genoeg om de handdoek weg te leggen, ik smeer mijn handen weer in met olie en laat mijn vingers langs haar benen glijden. Met rustige masserende bewegingen kom ik omhoog, heel even schuif ik mijn vingers tussen haar benen en raak haar zeiknatte lipjes aan. Er komt een gesmoorde kreet uit de keel van Lucia die gelijk haar billen iets van de tafel afdrukt. Mijn vinger glijdt tussen haar lipjes door en verdwijnt een stukje in haar. Ik streel haar even en ga dan terug over haar been.

Via haar andere been kom ik weer omhoog en als ik in de buurt van haar kutje kom gaan haar billen al omhoog. Glimlachend streel ik haar lipjes en laat mijn andere hand verder onder haar glijden en streel haar grote klitje. Het duurt heel kort voor ik Lucia hoor kreunen dat ze gaat klaarkomen. Schokkend drukt zij haar buik op het bed en laat het orgasme door haar lichaam gaan. Zodra Lucia weer rustiger is, ga ik weer verder met haar masseren, ik wenk Petra die haar kleren heeft uit getrokken, erbij. Ineens voelt Lucia vier handen over haar lichaam glijden, haar lichaam verstijft even en gelijk ontspant het zich weer.

Petra gaat naar voren en geeft Lucia een kus. Lucia draait zich om, legt haar armen om Petra heen en drukt, haar lippen op die van Petra. Door deze draaiing is Lucia op haar rug gaan liggen, met mijn lippen en tong ga ik verder met de massage. Als ik haar klitje en lipjes streel, hoor ik haar diep kreunen in de mond van Petra. Met haar handen en vingers streelt Petra de borsten van Lucia, ik schuif een vinger diep in het kutje van Lucia en raak gelijk haar g-spot. Lucia verstijft een moment en laat dan de lippen van Petra los en roept dat ze weer komt. De sappen stromen uit haar en die verdwijnen gelijk in mijn keel, Lucia streelt de borsten van Petra en als zij weer op adem is, trekt zij Petra naar zich toe.

De massage tafel is heel sterk zodat het gemakkelijk meer gewicht kan dragen, Petra kruipt op de tafel en gaat met haar kutje boven het gezicht van Lucia zitten. Met haar tong en vingers streelt Lucia het kutje van Petra, aan de ogen van Petra zie ik dat zij op het punt zit om klaar te komen. Ik laat de tafel een klein stukje zakken en laat de tafel aan de onder kant een stukje uit elkaar draaien. Deze massagetafel heb ik zelf gebouwd, toen ik ermee bezig was stelde Petra voor om ervoor te zorgen dat het stuk waar de benen op liggen, uit elkaar kan worden gedraaid. Meer dan eens hebben wij hier gebruik van gemaakt, de benen van Lucia blijven op de uit elkaar gedraaide helften liggen, ik doe een stap naar voren en schuif mijn harde paal langzaam in het lichaam van Lucia.

Met mijn vingers en handen streel ik haar borsten en klitje. Petra houdt zich met moeite in. Als zij merkt dat Lucia weer op de grens zit, laat Petra zich gaan en komt hevig schokkend en spuitend tot een daverend orgasme. Lucia knijpt hard met haar kutje in mijn paal en zonder moeite spuit ik mijn zaad diep in haar lichaam. De kamer vult zich met geluiden van drie mensen die genieten, langzaam trekt het genot van ons weg. Mijn paal glijdt tussen de natte lipjes van Lucia vandaan, ik zak door mijn benen en lik haar druipende kutje schoon. Petra komt naar mij toe, geeft mij een lange zoen, daarbij neemt ze wat van het zaad en sappen van Lucia in haar mond. De meiden geven elkaar een zoen en spelen met de sappen in hun monden, dan slikken zij alles in en kijken zij mij met een diepe opwinding aan.

“Jezus! Wat was dat lekker lieve buren, mm… dit wil ik wel iedere dag. Petra? Laat Ron jou altijd zo genieten?”

“Ja Lucia, als wij seks hebben verwendz Ron mij altijd heel erg, ik vond het zalig om jou te voelen en wil jou ook heel graag verwennen schatje.”

“Mm… heel graag Petra, alleen moet ik nu echt weg anders heb ik dadelijk ruzie met Walther. Hij dacht dat ik even weg ging voor een massage, ik kom zeker weten nog vaak terug als jullie dat ook willen.” Lachend staan wij op en de dames lopen naar de badkamer, na een korte douche gaan zij naar beneden.

Ik heb de massage kamer opgeruimd en neem dan zelf een douche, als ik beneden kom krijg ik een lange zoen van Petra. Haar handen zijn overal tegelijk en ik voel mijn opwinding weer langzaam stijgen. Petra weet heel goed hoe zij mij moet opwinden, de tijd dat wij samen zijn is er nooit een moment geweest dat er geen spanning meer was tussen ons. Zodra het toch dreigde zochten wij een manier om elkaar weer op te winden. Als Petra mij los laat kijk zij met stralende ogen aan. “Lieverd, Lucia wil niets liever meer dan door ons verwent worden, ik heb afgesproken met haar dat zij zaterdagavond langs komt. Walther gaat dan met de kinderen naar zijn moeder en Lucia heeft geen zin om mee te gaan. Hij blijft er slapen zodat wij alle tijd hebben om heerlijk bezig te zijn, volgens mij vind jij dat helemaal niet erg als Lucia hier is het weekeinde.”

Lachend loopt Petra na die woorden weg, als zij terugkomt uit de keuken heeft zij twee glazen drank bij zich. Genietend van haar kijken wij naar de televisie en probeer ik in gedachten het komende weekeinde in te kleden. Waarschijnlijk zullen al mijn gedachten wel anders gaan, maar de gedachten zijn heerlijk.

Hagar DeLieverd

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *