Neuken in ’t zwart.

()

Op aanbeveling van een vriendin kwam ik op deze site terecht, ik vond en vind het inderdaad leuk om seksverhalen te lezen en ik dacht waarom ook niet. Ik schrijf er zelf ook eens een, een waar gebeurd verhaal dat natuurlijk voor de lezer iets aantrekkelijker is gemaakt, maar toch waar gebeurd.

Ik, Dennis 34 jaar, ben ondertussen getrouwd met Sanne van 28. Wij kennen elkaar al sinds het voortgezet onderwijs, zij was 14 en ik net 20. Nu zal je denken, dat is vrij jong en dat klopt, alleen Sanne is vrij lang en heeft een stevige bouw, zodat ze al op die leeftijd eruit zag alsof ze 17,18 jaar was. Goed, leeftijd was voor ons nooit een probleem. In het begin was het nogal pril, maar toch bleven we bij elkaar waarbij we elkaar wel vrij lieten, want een vaste relatie dat kon altijd nog. Ik wist eigenlijk niet beter, dan dat Sanne altijd al een voorliefde heeft gehad voor donkere mannen en dan bedoel ik dus echt diegene die je in het donker alleen ziet als ze lachen. In haar slaapkamer hingen dan ook allerlei posters met donkere mannen, vaak modellen in strakke, goed gevulde boxershorts en een afgetraind lichaam.

Na twee jaar werd onze relatie wat serieuzer. Ik vroeg hoe het eigenlijk zat met die donkere mannen. Sanne bloosde. “Ik bedoel die posters hangen er nu zeker 2 jaar, misschien wel langer, allemaal met een goddelijk lichaam en een goed gevulde broek.” Sanne lachte en keek naar een van de posters. “Waarom probeer je het niet gewoon eens.” Sanne schrok en draaide haar hoofd weer naar mij toe. “Meen je dat nou?” Vroeg ze. “Ja, ik vind het niet erg hoor en volgens mij wil jij het heel graag.” Sanne keek bedenkelijk. “Waar vind je nu een echte donkere man?” Wel, achteraf bleek dat makkelijker dan we in eerste instantie dachten.

Bij ons in de stad zat een asielzoekerscentrum en de meeste donkere mannen, praten volgens mij Frans, dus wij een advertentie gemaakt in het Frans. Met onder aan de advertentie scheurstrookjes met haar emailadres.

Quel bel homme m’aide sur notre chemin.

Je suis une jeune fille de seize ans et deux années à rêver ce que c’est par un homme noir de se faire dorloter.

Par conséquent, je suis à la recherche d’un homme d’expérience qui sait comment une femme doit aimer.

S’il vous plaît répondez en anglais sur…

De volgende dag wij met z’n tweetjes naar het AZC. Ik zag dat Sanne bewust aandacht had geschonken aan haar uiterlijk. Ze droeg een leuk lichtblauw rokje en een roze blouse. Bij de receptie vroegen we of we ergens op een publicatie bord een uitnodiging mochten ophangen. Sanne is vrij lang en heeft een bleke huid, dus viel ze natuurlijk enorm op. Ik liep een stukje achter haar en zag hoe haar stevige bovenbenen onder haar rokje vandaan kwamen. Een aantal mannen volgden haar beweging en liepen richting het publicatiebord. Sanne pakte uit het bakje aan het bord twee punaises en prikte twee advertenties vast aan het bord.

Diezelfde avond nog had ze meteen al 9 reacties in haar mail. Sanne lachte, maar het meeste was niet echt serieus. Er ging een week voorbij en ik was het eigenlijk al weer vergeten, tot ik bij haar thuis was en in haar ‘postvak in’ aan het snuffelen was. Ik zag dat ze al een paar dagen mailde met een zekere Sono uit Ghana. Ik werd nieuwsgierig en las aandachtig verder.

Hello, my name is Sono and I come from Ghana. I’m 41 years old, don’t worry I dont look like that and I’m single. I hope to hear from you soon.

Sanne antwoordde dat de leeftijd voor haar geen probleem was en dat ze benieuwd was hoe hij eruit zag en vroeg of hij een foto mee kon sturen. Ik zag dat ze een vakantiefoto uit Spanje mee stuurde voor hem.

Thank you Sanne for your beautifull picture. You are a verry beautifull girl. I like your white skin and you have a great body… I hope you like mine too. It’s verry normal in our country that girls of your age have seks with older man, but I understand that this is not so common in your country.

Sono leek op de foto inderdaad een stuk jonger en Sanne antwoordde dat ze hem een hele aantrekkelijke man vond en dat ze hem graag zou willen ontmoeten. Aangezien ze nog bij haar ouders woonde wilde ze graag met hem ergens anders afspreken. Sono begreep de situatie en ook hij kon geen bezoek ontvangen, maar hij wist niet ver van het AZC vandaan een goede plek.

Sanne antwoordde, dat het wel vroeg moest gebeuren, omdat ze bang was dat ze anders bekenden zou tegen komen. Sono bevestigde haar mail en vertelde waar ze moest zijn. Zorg dat je er om half vijf in de ochtend bent and just wear something easy and if possible no underwear. Aan de hand van zijn beschrijving wist ik precies waar ik moest wezen.

Die zaterdag had ik mijn wekker al heel vroeg gezet, ik zat om 4 uur al op de fiets op weg naar de locatie. Ik wist dat Sono ergens op de recreatieplas net buiten de stad met Sanne had afgesproken, ik volgde zijn routebeschrijving en kwam uit bij een naaktstrand. Ik fietste een stuk verder en zette daar mijn fiets neer. Het naaktstrand en het normale strand werden gescheiden door een strook struikgewas. Daar kwam Sono aangelopen, Hij liep door het hekje het naaktstrand op en haalde uit zijn rugzak een groot kleed en legde dit op de grond. Het duurde even, maar daar kwam Sanne aan. Ze parkeerde haar fiets in het fietsenrek en keek om zich heen. Sanne droeg een leuk flodderjurkje met bloemetjesmotief, ik herkende het, want ze had deze vorige week van mij gekregen. Eerst wilde ze hem niet hebben want ze vond het te kort en te bloot, maar na aandringen van mijn kant ging ze toch overstag. Ik zag haar diep ademhalen en ze liep het naaktstrand op.

Sono stond op en gaf mijn vriendin een kus. Hij legde zijn handen op haar billen en druktte haar lijf tegen zich aan. Zijn kus ging over in een zoen en ik zag hoe zijn lippen op de hare bleven. Sono stopte en trok zijn shirt en broek uit. Ik zag hoe Sanne keek naar zijn grote zwarte lichaam. Sono draaide haar om en ging achter haar staan. Ik schrok, want Sanne keek nu precies in mijn richting. Hij opende het ritsje van haar jurkje en duwde de schouderbandjes opzij. De dunne stof gleed langs haar lichaam op de grond.

Sannes witte huid stak schril af tegen Sono ’s zwarte lichaam. Zijn zwarte handen gleden over haar witte buik en streelden mijn vriendin ’s jonge witte borsten. Zijn handen masseerden haar borsten, haar witte borsten rolde door zijn handen en ik zag dat Sanne haar hoofd op zijn brede borst had gelegd. Ik genoot echt met volle tuigen, wat geweldig om te zien hoe haar wens in vervulling ging. Mijn vriendin stond nu compleet naakt voor me en ik zag hoe Sono ‘s zwarte vingers over haar venusheuvel tussen haar benen gleden. Sanne spreidde haar benen en maakte ruimte voor zijn hand. Al zoenend beroerde Sono het lichaam van mijn vriendin. Met zijn ene hand masseerde en kneedde hij haar borsten terwijl zijn andere hand haar poesje streelde. Zijn middelvinger draaide rondjes over haar klitje en gleed vervolgens weer tussen haar schaamlippen.

De zon kwam langzaam op en het werd voor mij makkelijker om alles te kunnen zien. Zijn vingers gleden over haar spleetje en ik hoorde haar kreunen terwijl hij een vinger bij haar in bracht. Hoe geil is het om je vriendin verwend te zien worden. Gewoon om te zien dat ze geniet terwijl zijn vingers in en uit haar spleetje gaan en genieten deed ze zeker. Sono stopte, pakte haar hand en begeleidde haar op het kleed. Opnieuw begon hij haar te zoenen en als vanzelf ging Sanne op het kleed liggen. Sono ‘s hand streelde haar lichaam, zacht en teder betastte hij haar lijf. Sannes hand ging voorzichtig naar zijn lul en met een lichte aarzeling liet ze haar vingers over zijn fallus glijden. Sono begon haar langzaam te vingeren en concentreerde zich vooral met zijn vinger op haar gevoelige plekje. Af en toe zag ik hoe haar onderlijf lichtjes kronkelde.

Vol bewondering keek ik hoe Sannes hand zijn groot geschapen pik zachtjes aan het trekken was. Sono stopte en rommelde wat in zijn tas. Ik zag iets van een tube. Sono mompelde wat tegen Sanne waarop zij haar benen spreidde. Sono drukte de tube tussen haar benen en kneep er een paar keer in. Ik hoorde Sanne giechelen. De rest van de tube kneep hij leeg over zijn eigen pik en smeerde deze verder in. “Come site down,” sprak Sono en Sanne ging op haar knieën boven hem zitten. Sono pakte zijn pik en begeleidde deze tussen haar schaamlippen. Langzaam zakte Sanne door haar knieën. Ze zuchtte en steunde en ik zag haar zachtjes op haar tong bijten. Ondanks dat wij toen al bijna twee jaar iets hadden, waren we eigenlijk nog maar een paar maanden seksueel actief, dus heel erg veel ervaring had ze niet.

Sanne steunde met haar handen op de grond en ik zag dat het haar veel moeite koste om hem te ontvangen. Sono merkte dat ze moeite had. Dont worry Sanne, I understand that you’re young and not so experienced. Put you’re hands on my chest and let them stay there okay? Sanne knikte en plaatste haar handen op zijn borst. Sono begon zachtjes haar clitje te strelen en met zijn andere hand pakte hij Sanne in de nek.

Langzaam begon hij zijn bovenlijf omhoog te brengen terwijl zijn vinger nog ongestoord haar spleetje verwende. Sannes bovenbenen begonnen langzaam te trillen en ik hoorde haar kreunen als ze steeds iets verder over zijn lul zakte, Sono zat rechtop en trok Sannes gezicht naar hem toe. Sannes ogen waren half gesloten en ze opende haar mond. Hold me close and put your arms around my neck. Sanne sloeg haar armen om hem heen en begon Sono te zoenen. Haar jonge borsten drukten tegen zijn bovenlijf en Sono gleed met zijn handen over haar billen en pakte haar kuiten beet. Heel langzaam begon hij deze naar achteren te trekken. Sanne merkte dat de druk op haar jonge kutje groter werd.

“Auw” stamelde Sanne, “try to relax, when i say now, breath out for a long time okay”. Sanne knikte zuchtend en puffend. Ready, Sanne ademde diep in, “okay now”. Terwijl Sanne haar adem uitblies trok Sono haar enkels naar achter. Sanne sloeg een pijnkreet toen ze voelde hoe zijn lul naar binnen drong. Sanne kreunde nog na en zat volledig met haar witte billen op zijn schoot. Sono pakte haar borsten en begon deze te masseren. Zachtjes begon hij mijn lieve vriendin te neuken. Wat een heerlijk gezicht, mijn lieve meisje boven op deze geweldenaar. “Lay down” en Sono haalde zijn pik uit het jonge vlees. Sanne ging op haar rug liggen. Sono kwam op haar liggen en dirigeerde zijn stijve lul weer tussen haar lippen.

Zacht begon Sono in haar strakke spleetje te stoten. Sanne sloot haar benen om zijn middel. Sono voerde het tempo op en begon krachtiger in haar te stoten. Sanne kreunde hevig en haar onderlichaam kronkelde tegen zijn buik. Sanne stimuleerde op deze manier haar clit, waardoor ook zij zeker klaar kon komen. Oh nee he dacht ik, een wat oudere man parkeerde zijn fiets in het fietsenrek en liep richting het naaktstrand. Ook Sono zag de man aankomen, maar op dit moment kon hij niet terug. De man zag het stel bezig en glimlachte. Stil ging hij op ongeveer een meter of 2 afstand op het gras zitten en trok zijn broek en shirt uit.

Sono besefte als Sanne de man zou zien het gedaan zou zijn met de pret en ging daarom op haar liggen en zoende haar terwijl hij in hoog tempo zijn snikkel in haar kutje ramde. Sanne klemde met haar benen haar onderlijf stevig tegen Sonos buik, zodat het clitje heerlijk gestimuleerd werd, iets wat ze bij mij ook deed. Sanne kreunde hevig en haar onderlijf schokte. “Oh ja…” kreunde Sanne luid. Sono voelde hoe haar kut in zijn lul kneep. Ongecontroleerd bewoog haar lichaam onder het zwarte geweld. “Oh, hm…” kreunde Sanne onafgebroken en al schokkend rolde haar orgasme door het lichaam van mijn lieve vriendin.

Sono ademde zwaar en ook voor Sono werd dit 16 jarige kutje hem te veel. Sono greep mijn vriendin ‘s borsten en ik zag hoe zijn donkere handen het witte vlees plette. Sono gromde en bij elke zaadlozing in haar jonge kutje kneep hij hard in haar borsten. Met zijn forse pik diep in haar spoot hij zijn zaad in mijn vriendin. Oh delicieus en Sanne gaf Sono een dikke zoen. Sono pakte zijn spullen maar liet het kleed voor haar liggen en vertrok. Sanne bleef nog even liggen, voldaan en bevredigd lag ze daar. Het duurde even of Sanne kwam rechtop zitten. Ik zag dat ze schrok want ze stond oog in oog met de oude man. De man lachte en keek vol bewondering naar haar nog openstaande spleetje.

Ik was ondertussen al naar de ingang van het naaktstrand gelopen en deed net of ik zojuist was aan komen fietsen. Nog voordat ze haar jurkje aan kon doen sprak ik haar enthousiast aan. “He schatje, ik wist niet dat jij ook wel eens hier kwam.” Begroette ik haar. “Euh…” stamelde mijn vriendin met een rood hoofd. Ik pakte haar jurkje af en legde het opzij, snel trok ik ook mijn kleren uit, zoende haar en liet mijn handen over haar billen glijden. Ik legde een hand op haar schaamlippen en voelde het warme zaad op mijn vingers. “Is je wens in vervulling gegaan” vroeg ik en Sanne glimlachte en knikte.

Ik pakte het kleed op om het opnieuw goed te leggen op het gras. Bewust legde ik het kleed dichter bij de oude man. We gingen samen op het kleed liggen. De zon brandde zachtjes op onze bleke huid. Ik legde mijn shirt over het gezicht van Sanne, zodat ze geen last had van het felle zonlicht. Ik zag hoe de man begeerlijk naar mijn jonge vriendin keek. Ik streelde haar lichaam en duwde haar benen iets uit elkaar, zodat de man een goed zicht had op haar kale spleetje.

Zuguri

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *