Afleiding

()

Wanneer ze langs mij loopt op het werk voel ik haar blik in mijn richting terwijl ik geconcentreerd bezig ben. Als ze me voorbij is kijk ik haar na. Ze leidt me af. Ik heb een belangrijke opdracht die al mijn concentratie vergt, maar ze brengt me uit balans. Het is druk op werk en in de uren die volgen loop ik van hot naar her om alles te regelen. Mijn hoofd is ondertussen weer enigszins gefocust en ik probeer de zaken voor zover dat gaat, in goede banen te leiden. Wanneer ik haar passeer, probeer ik mijn aandacht bij mijn werk te houden. In mijn hoofd bedenk ik alvast het volgende wat ik moet doen en zo passeert de tijd. Wanneer ik aan de telefoon voor me uit staar, loopt ze opnieuw langs. Ik kan niet ontkennen hoe aantrekkelijk ik haar vind. Met geheven hoofd loopt ze over de afdeling. Ze draagt een stoere broek, zwarte boots en een felgekleurd jack dat haar prachtig staat met haar donkere huidskleur. Alles staat haar waarschijnlijk prachtig. Ze is gewoon heel mooi.

Met haar kapsel hoog opgestoken, loopt ze zelfbewust rond. Ze zegt niet veel, maar wanneer ik haar in actie zie, is ze daadkrachtig en kalm. Haar leidinggeven maakt indruk. Ze heeft een beter effect over mijn eigen afdeling dan ikzelf. Dan kijkt ze mijn richting op. Ik vang haar blik en we kijken elkaar even aan. Om haar lippen speelt een lachje. Ze kijkt me aan alsof ze het weet. Alsof ze weet dat ik over haar fantaseer, hier en nu. Alsof ze weet hoe mooi ik haar vind en hoe erg ze me afleidt. Ik lach terug en gek genoeg voel ik me niet eens betrapt. Ze mag best weten hoe mooi ik haar vind. Ik heb niks hardop gezegd, maar ze mag mijn gedachtes proberen te lezen. Ik besluit het spel mee te spelen.

Die avond kom ik thuis van een lange dag. Het is koud buiten en ik maak een warm bad voor mezelf klaar. Ik ben alleen thuis en besluit het ervan te nemen. Ik open een fles rode wijn en neem die mee naar de badkamer. Ik laat me in het warme water zakken en voel een diepe zucht ontsnappen. Het bad is nog niet helemaal vol en de douchekop kietelt tegen mijn been onder water.

Haar blik vandaag dringt zich aan me op. Die glinstering in haar ogen en ondeugende glimlach om haar mond. Ik vraag me af wat ze aan mij heeft kunnen aflezen. Was het een poging om te kijken hoe ik zou reageren? Controleren of haar verdenking klopt? Of heeft ze me al volledig doorzien en stond ze volledig boven deze situatie? Zou het haar vaker overkomen? Ik denk van wel, ik kan me niet anders voorstellen dan dat ze dit effect vaker op mensen heeft. Ze weet er ondertussen vast haar voordeel mee te doen. Ze leek te genieten van de aandacht.

De straal verplaatst zich over mijn dijbeen en laat tintelingen achter tot in mijn tenen. Onder water is het een heerlijk zacht gevoel. Ik neem nog een slokje wijn en laat me dieper in het bad zakken. De douchekop heeft mijn gevoelige plekje gevonden en ik span mijn bekkenbodemspieren aan. Langzaam beweeg ik mijn clit op en neer over de straal. Ik stel me voor dat ze me zo ziet liggen en van een afstandje toekijkt met die ondeugende blik van haar. Dat ze me plaagt over het feit dat zij me zo opwindt.

Langzaam komt ze dichterbij. Ze blijft me aankijken terwijl ze mijn borst vastpakt, voorover buigt en zachtjes in mijn tepel bijt. Ze kijkt hoe ver ze kan gaan tot ik me laat kennen. Ik besluit niet op te geven en me sterk te houden. Terwijl mijn hart klopt als een malle, doe ik alsof ze me koud laat. Ze omsluit mijn taille met haar handen en trekt me naar zich toe. Ze zet haar tanden in mijn buik tot het bijna pijn doet. Maar het maakt me niet uit. Ze mag alles met me doen. Ik wil alles voelen. Dan spreidt ze mijn benen resoluut en blijft me onverstoorbaar aankijken. Het lachje om haar lippen is verdwenen. Het is menens. Ik voel me klein en kwetsbaar in haar armen, maar wanneer ze haar mond op mijn lippen zet, weet ik dat ze niets dan heerlijks aan me wil geven. Ik ontspan en besluit alleen maar te genieten. Ik laat alles los en geef me over aan haar tong.

Het is duidelijk dat ze weet wat ze doet. Ze zuigt tot mijn clit begint te tintelen en ik alleen nog denk aan haar. Mijn bekkenbodem spant aan en ik voel hoe ze rondjes blijft maken om mijn clit. Ze neemt haar tijd en gaat rustig van boven naar beneden, tot ze mijn opening gevonden heeft. Ik wil dat ze in me gaat. Ik wil haar meer voelen, overal. Ze likt me langzaam van boven naar beneden en pakt mijn heupen stevig vast. Ze beweegt me op en neer alsof we dansen. Zij leidt. Ze leidt me langzaam, maar vastbesloten. Met golvende bewegingen gaat mijn clit op en neer over haar zachte tong. Wanneer ik aanspan, voel ik het nog intenser, waardoor ik voel dat ik al bijna kan komen.

Ik wil nog veel langer genieten. Ze merkt het, gaat nog langzamer nog intenser op en neer, ik probeer niet te kreunen. Mijn ademhaling versnelt en ik hijg zachtjes en oppervlakkig. Ik probeer alles in te houden. Ik kan elk moment gezelschap krijgen in huis en ik wil dit moment voor mezelf houden. Dan gaat ze in me en ze trekt mijn bekken met haar ene hand naar zich toe terwijl ze me vanbinnen vingert met één diepe beweging. Terwijl haar vingers me bespelen blijft haar tong langzaam over mijn clit glijden. Ik voel dat ik bijna ga spuiten en voor ik er erg in heb beginnen allerlei spieren zich aan te spannen. Ik heb niks meer in de hand en geef me volledig aan haar over.

Ze danst over mijn clit en beweegt zich soepel omhoog naar mijn borsten. Ze likt mijn tepels terwijl ze me diep blijft vingeren. Mijn clit snakt naar meer en zij lijkt het te voelen. Ze brengt haar tong weer terug naar mijn meest gevoelige plekje. Ik kan mezelf niet meer tegenhouden en duw mijn lichaam tegen haar aan. Ze lacht naar me. Wéér die blik! “Je geniet van me hè?” zegt ze.

Ik weet niet wat ik moet zeggen dus kreun ik bij wijze van antwoord. Ze vingert me, ze likt me. Ik kan niets meer en beweeg mijn bekken met golvende bewegingen over haar tong als antwoord. Je bent zo heerlijk denk ik, maar ik zeg niets. Ze werkt me langzaam naar mijn hoogtepunt. Ik ril terwijl ze me blijft vingeren en likken. Ze gaat door tot ze me schokkend laat klaarkomen. Ik kijk haar in haar ogen en kreun. Mijn orgasme lijkt eindeloos en ik voel dat mijn lichaam de ontlading nodig heeft. Langzaam masseert ze om mijn meest gevoelige plekken heen zodat mijn orgasme doorgaat tot ik compleet ontspan in al mijn spieren en dieper wegzak in het warme water.

Wanneer ik eindelijk op adem kom hoor ik dat ik niet meer alleen thuis ben. Ik adem heel langzaam uit en hoor mijn hart bonzen in het water van het bad. Hoelang zou mijn huisgenoot al thuis zijn? Ach…ja. Het was het waard. Ik haal haar gezicht weer voor de geest en laat me dieper in het warme water zakken. Nog even nagenieten.

Komijn

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *