Zumba

()

Ik schrik wakker van het geluid van mijn wekker. Pf, waarom had ik ook alweer bedacht dat ik fit wilde worden? Ik draai me met een grom om en probeer dat irritante geluid te negeren. Geen succes. Nog half slapend kruip ik mijn bed uit en trek mijn gymkleren aan. Ik kijk op mijn telefoon die aangeeft dat ik een berichtje heb. “Hé meid, ik draai me nog een keer om, hoor. Ik ben veel te moe voor de gym.”, zegt Ella. Fijn, ook dat nog. Ella, één van mijn beste vriendinnen, zou mee gaan sporten. Maar nu de klok 06.00 slaat, zegt ze toch maar af. Chagrijnig raap ik mijn spullen bij elkaar en ga naar beneden. Nu ik toch al op ben moet ik van mezelf ook gaan.

De wind slaat tegen mijn gezicht terwijl ik naar de sportschool fiets. De kleedkamer is rustig en er zijn slechts enkele toestellen bezet. Mijn oog valt op een flyer over een Zumba les die over tien minuten begint. Dat lijkt me een stuk leuker dan de loopband. Ik schrijf me vlug in en sta tien minuten later op de dansvloer. Er zijn zes andere dames en een instructrice. Ze stelt zich voor als Lucia, ongeveer van mijn leeftijd en een absoluut droomlichaam. Dat kan ook niet anders, realiseer ik me een kwartier later, als ik hijgend en puffend tegen de muur geleund sta, dit tempo is slopend! Ik blijf me focussen op het goddelijke lichaam van Lucia

“Kom op dames, gaan we nog een keer!” Lucia gebaart dat we weer aan de slag moeten. Ze knipoogt naar me en start een nieuw swingend nummer. Na nog eens een kwartier heb ik het gevoel dat ik een zuurstofmasker nodig heb, maar ik blijf me focussen op het goddelijke lichaam van Lucia. Ik ben best tevreden over mezelf en zal de laatste zijn die zegt dat vrouwen moeten voldoen aan een bepaald figuur, maar Lucia is gewoon beeldschoon. Haar lange rode haar hangt in een vlecht over haar schouder. Haar groene ogen stralen als ze naar haar zwetende gymnasten kijkt en als ze lacht, heb ik het gevoel dat ik nog twee Zumba lessen kan doen zonder te klagen. Lucia klapt in haar handen na het laatste nummer en ik ga met een zucht op de grond zitten.

“Moe?” Lucia lacht terwijl ze me doordringend aankijkt en haar shirt langzaam over haar hoofd trekt en op de grond laat vallen. Ze onthult een kleurrijke sporttop die de volle, zachte borsten omvangt en precies past bij haar legging. Ik kijk naar haar en voel de hitte haast uit mijn gezicht stralen. Tijdens de cooling down nemen we allerlei yoga poses aan om onze spieren te rekken. Lucia loopt rond om onze houdingen te corrigeren. Bij mij blijft ze wat langer staan. “Je heupen mogen nog wat hoger.” Ik probeer te doen wat ze zegt, maar verlies mijn evenwicht en val in een slordig hoopje op de grond. Ze lacht toegeeflijk terwijl ik opnieuw de houding aanneemt. Ik voel het kippenvel over mijn armen trekken… “Zo,” ze legt haar handen op mijn heupen en beweegt ze voorzichtig in de goede richting. Ik voel het kippenvel over mijn armen trekken als ze met haar vingers lichtjes de binnenkant van mijn dijbenen streelt. Dan is het moment voorbij en loopt ze door naar een dame naast me.

Moe maar voldaan haast ik me naar de kleedkamers waar ik een lekker lange douche neem. Terug in de kleedkamer gekleed in slechts een handdoekje merk ik dat deze verlaten is. Op Lucia na. Ze zit lachend op één van de bankjes en kijkt me verleidelijk aan. “Ben je al klaar? Ik wilde net voorstellen om samen een douche te nemen.” Een beetje beduusd kijk ik naar Lucia die glimlachend op het bankje zit. “Nu? Wat zeg je er van?” Zij is duidelijk niet verlegen. Langzaam laat ik mijn handdoek op de grond vallen en onthul mijn naakte lichaam. Lucia fluit bewonderend. “Jij hebt helemaal geen Zumba nodig zo vroeg. Ik weet veel betere dingen die je kunt doen om calorieën te verbranden,” grapt ze.

Ik bloos terwijl ze opstaat en me voor gaat naar een douchehokje dat op slot kan. Ik sta met mijn rug tegen de muur terwijl Lucia haar kledingstukken één voor één uittrekt en me uitdagend aan blijft kijken. Ik laat mijn hand via haar schouder over haar lichaam strijken. Een verlangende zucht ontsnapt over haar lippen als de toppen van mijn vingers haar tepel raken. Ze buigt zich naar voren en kust me zoals ik nog nooit gekust ben. Zacht en speels, maar ook uitdagend en vol passie. Mijn handen verdwalen in haar glanzende haar terwijl ze mijn rug streelt. Ik slaak een kreetje als de douche ineens aanspringt. Lucia lacht en ik sluit mijn ogen om het spetterende water buiten te sluiten.

Gewillig laat ik me meevoeren door de kundige handen van Lucia die me tegen de koude muur van de douche drukt en mijn rug en billen met kussen bedrukt. Mijn gezwollen tepels drukken pijnlijk tegen de koude muur en ik draai me om en laat me op mijn knieën zakken. Lucia leunt hijgend tegen de muur terwijl ik met mijn tong plagende rondjes om haar clitje draai en mijn vingers in en uit haar laat glijden. Haar benen beginnen te trillen en ze moet moeite doen om niet te schreeuwen. Haar hand grijpt mijn haar en haar nagels krassen over mijn hoofdhuid als ze haar hoogtepunt bereikt. Te vermoeid om te blijven staan laat ze zich naast me op de grond zakken en geeft me een zoen tussen de waterstralen door. We horen de deur van de kleedkamer open en dicht gaan en vanuit de kleedruimte klinken zachte stemmen.

“Wat ben jij lekker,” verzucht Lucia met nog een zoen. “Wat ben jij mooi,” fluister ik terwijl ik haar centimeter voor centimeter in me opneem. Ik wil opstaan maar Lucia trekt me weer naar beneden. “Ik ben niet voor niets sportinstructrice, ik heb een oneindig uithoudingsvermogen!” Met een speelse grijns laat ze zonder enige waarschuwing haar vingers bij me naar binnen glijden. Ik snak naar adem, wetende dat er twee meter verderop mensen zich aan het omkleden zijn. Lucia weet echter van geen ophouden. Ze staat op, helpt me overeind en kust mijn nek, borsten en benen. Het douchehokje lijkt te klein voor de lust die haast voelbaar in de lucht hangt. Ik geef me over aan Lucia en bereik mijn hoogtepunt terwijl ik mijn gezicht in haar nek begraaf om het niet uit te schreeuwen.

“Hé, duurt het nog lang?” De stem van een vrouw klinkt aan de andere kant van de deur terwijl ze er op klopt. Ik verstijf en kijk geschrokken naar de deur. “Bijna klaar,” roept Lucia terug terwijl ze me slinks aankijkt en rustig doorgaat met het bevredigen van mijn intieme plekjes. Ik geef me over aan Lucia en bereik mijn hoogtepunt terwijl ik mijn gezicht in haar nek begraaf om het niet uit te schreeuwen. Lucia zet de douche uit en buigt haar hoofd om de hoek van de deur. Eén voor één glippen we het hokje uit. Er staan twee andere vrouwen die ons nogal verbaasd aankijken. Terwijl we met moeite onze lach inhouden kleden we ons aan. Lucia is sneller dan ik en loopt al naar de uitgang van het kleedlokaal als ik één been in een broekspijp heb. “Ik moet weer door, maar ik heb mijn kaartje in je jaszak gedaan. Morgenavond een drankje doen?”

Kim

Graag jouw waardering en/of reactie onder dit verhaal, dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *