Zestig seconden

()

“Ja, je mag klaarkomen. Maar pas over zestig seconden!” Ik beet haar de laatste zin toe zodat deze goed aan zou komen. “En jíj telt de seconden hardop terug, van zestig naar nul…” Die zin sprak ik nonchalant, alsof het de normaalste zaak van de wereld was om iemand, die op het punt van klaarkomen stond, wiens bloed vanuit haar hersenen naar haar kruis was vertrokken, nog in staat zou zijn om ook maar enige controle over haar gedachten en woorden te hebben. Ik hoorde haar zachtjes vloeken en likte tevreden verder aan haar klitje. “Nee, echt niet! Ik ga nú klaarkomen” Ik stopte, leunde op mijn ellebogen en keek haar aan. She was not amused. Terwijl ze aan de touwen trok waarmee haar polsen vastzaten, kwam bij haar nu pas het volle besef waar ze zich toe had laten verleiden.

Eerder die avond had ik haar ontmoet op de kerstborrel. Ik werkte net een paar weken op de afdeling Sales van een postorderbedrijf in erotische materialen. Het harde praten dat voor haar eerder gewoonte dan uitzondering leek, trok de aandacht. Net als haar lange zwartgeverfde haren en haar rokje met bijpassend jasje: een wat glimmende, bruine stof met de rok hoog op heupen. Verder droeg ze een zwarte coltrui en een colbertje dat strak om haar buik sloot maar dat duidelijk te klein was voor haar grote borsten. Eén knoopje van het jasje kon absoluut niet dicht en het tweede had grote moeite om in het knoopsgat te blijven, zo groot was de spanning die erop stond. ‘If you’ve got it, flaunt it!’ was wat ze gedacht moest hebben toen ze voor haar kledingkast stond. En zij had ze dat was duidelijk.

Ik heb iets met vrouwen die zich kleden alsof ze liever géén kleding aanhebben. Ik heb er een haat-liefdeverhouding mee. Ik vind het erg te waarderen dat ze zich zo durven presenteren, maar tegelijk erger ik me er ook aan dat ze het voor elkaar krijgen dat mijn hormonen er acuut van opspelen. Als een stier op een rode lap! Ik likte verder. “Zestig, negenenvijftig, ach-achtenvijftig…” Haar ademhaling stokte. De woorden kwamen er hortend en stotend uit.

Ik had op de borrel met haar aangepapt. Ik weet nu eenmaal met dat soort vrouwen om te gaan; ik ken hun zwakke plek, zo te zeggen. Dus terwijl ik de kerststol links liet liggen en haar een glas champagne van het dienblad aangaf, complimenteerde ik haar over haar coupe. “Vind je het mooi, ja? Ik ben er speciaal vanmorgen nog voor naar de kapper geweest. Ja, je moet er toch een beetje representatief uitzien op zo’n sociale happening, hè. Je weet maar nooit of het de baas opvalt en misschien dat hij dan nog eens aan vanavond terugdenkt bij het eerstvolgende beoordelingsgesprek.”

Terwijl ze het zei, duwde ze nonchalant haar borsten naar voren. De tepels die nadrukkelijk tegen de dunne stof priemden, verraadden dat ze geen BH droeg. Met het strakke jasje als steun was dit ook niet nodig. Ik gaf haar waar ze naar verlangde en keek naar de kersengrote tepels terwijl ik overging op een allesbehalve erotisch onderwerp. “Wat doet een meisje als jij nu zo heel de dag? Jij werkt op Orderverwerking, toch?” Ik hield mijn ogen nog even brutaal gericht op haar borsten en liet mijn blik toen langzaam naar haar gezicht gaan, wachtend op haar antwoord. Of het door mijn compliment kwam of door mijn blik, of allebei, maar ze keek me met een brede glimlach aan.

“O, van alles. Als het druk is, dan tik ik me driemaal in het rond. Maar als het rustig is, dan Facebook ik wat of ik lees wat verhaaltjes om de tijd te doden.” Met een grijns vol begrip, viste ik naar meer informatie. “Dat zullen vast geen kasteelromannetjes zijn die jij leest?” Ik liet mijn blik weer betekenisvol naar haar borsten zakken. “Dat heb jij wel goed. Hoe heette je ook alweer?” Mooi, haar interesse was gewekt. “Sem”, antwoordde ik en ik stak mijn hand uit alsof ik een greep in haar jasje wilde doen. Ze nam mijn hand aan en schudde deze gevaarlijk dicht tegen haar lichaam aan, alsof ze me wilde helpen met grijpen. “Sem. Je bent nieuw hier, hè?”

“Klopt.”

“Heb je al een rondleiding gehad?”

Ze vroeg het met een twinkeling in haar ogen terwijl nu háár ogen over mijn lichaam dwaalden. De jaren sportschool waren onder mijn T-shirt goed te zien en aangezien mijn colbertje altijd open hing, kon ze kijken naar het resultaat. “Nee, nog niet. Daar heb ik nog geen tijd voor gekregen.”

“Wil je een kleine rondleiding?” Haar glimlach werd uitdagend. “Met jou als gids lijkt me dat erg fijn.” Met tikkende hakken liep ze voor me uit, af en toe achterom kijkend.

“Zevenendertig, zesendertig…” Ik zette mijn handen in haar knieholte, duwde haar knieën richting haar borsten en had zo nog beter toegang tot haar kruis. Met een snelle haal, gleed mijn tong over haar schaamlippen en vervolgens weer richting haar klitje. Ze kreunde hard en stopte met tellen terwijl ik met nog meer ritme over haar klitje ging. “O, fuck!” Ik stopte. “Tellen jij!” Zich realiserend dat een vroegtijdig orgasme haar echt niet gegund werd, telde ze verder. “Tweeëndertig, eenendertig…”

Ze opende een klein kantoor waar twee bureaus in stonden. “Daar zit ik”, zei ze, wijzend naar het eerste bureau. Ik deed de deur achter me dicht, liep om het bureau heen en nam plaats in haar stoel. Met gestrekte armen legde ik mijn handen op het bureau, veinzend een gevoel te willen krijgen bij haar werkzaamheden. Niets was minder waar, maar het werkte wel. “Lekker plekje, hè?”, zei ze met een glimlach. Ik keek langs haar benen langzaam omhoog naar haar kruis. “Ja, eigenlijk wel”, zei ik, zonder mijn blik te verplaatsen. Ze kwam op de hoek van het bureau zitten. “Kijk, hier ligt onze catalogus met alles wat we verkopen.” Ze bladerde er langzaam doorheen, mij een uitgebreide blik gunnend op het assortiment, speeltjes en erotische lingerie. “O kijk, die heb ik ook!”

Haar vinger lag op een foto van een beha met uitsparingen voor de tepels. “Nee, echt niet”, daagde ik haar uit. “Ja, echt wel! En deze ook.” Ik legde nonchalant mijn hand op haar been en keek naar een zwart slipje met opengewerkt kruis. Mijn hand gleed omhoog langs haar kous, mijn vingertoppen streelden de zachte huid erboven. “Die heb ik nu aan”, zei ze mij uitdagend aankijkend. In plaats van verder op zoek te gaan, trok ik mijn hand terug, stond op en legde brutaal mijn handen op haar borsten. De dunne stof was geen partij voor haar nu nog harder wordende tepels. Met een hand in haar nek trok ik haar langzaam naar voren en zette mijn mond op die van haar. Een zachte kus werd gelijk beantwoord. Een likje opende gelijk haar lippen en al snel waren we verwikkeld in een gevecht van tongen.

In haar borst knijpend, wist ik het vuur al snel op te laten laaien. Haar hand gleed over mijn kruis en ze vloekte binnensmonds bij het voelen van mijn erectie. Met mijn benen, haar benen openduwend, maakte ik mijn bedoelingen meer dan duidelijk. Ze sloeg haar armen om mijn nek, kroop dichter tegen me aan en zoende me nog vuriger. Met haar benen om me heen, trok ze me tegen haar kruis aan. Heupwiegend beantwoordde ik haar gebaar, duwde haar achterover op haar bureau, hield haar armen boven haar hoofd en beet zachtjes in haar hals. “Ik wil je in me voelen”, hijgde ze en opende haar benen voor me. “Dat kan”, zei ik terwijl ik haar aan haar nek van het bureau af trok. Haar aan haar schouder naar beneden duwend, opende ik mijn broek en hield mijn volle erectie voor haar mond. “Be my guest!”

Ze keek verward omhoog, alsof ze zich afvroeg of ik haar wel goed had begrepen. “Toe maar!?”, zei ik, me voordoend alsof ik haar twijfel niet doorhad. Ik veegde mijn eikel langs haar lippen. Met een grijns van genot likte ze aan eraan. Met mijn ene hand stevig in haar nekharen en mijn andere hand om mijn pik, duwde ik met mijn eikel langzaam haar mond open, om aan te geven dat er nu geen ontkomen meer aan was. Ze begon gretig te likken en te zuigen. Ik liet mijn pik los en kneedde haar borsten, met mijn andere hand langzaam haar hoofd op en neer bewegend. Ik bepaalde het tempo, zij hoefde alleen maar te zuigen en haar lippen stevig om de stam te houden.

“Achttien, zehe-zeventien…”

Twee vingers waren in haar natte kutje verdwenen en mijn pink drong zich in haar kontgaatje. Ze gooide haar hoofd achterover en stopte met tellen. Ik stopte met likken, maar bewoog wel heel langzaam mijn vingers in en uit haar. “O ja, ga door!” Ik zette mijn lippen weer op haar klitje, maar temperde de vurigheid waarmee ik haar vingerde en likte: genoeg om haar te laten hunkeren en te weinig om haar klaar te laten komen. “Tellen!”, zei ik hard, haar duidelijk makend dat er maar één iemand hier de baas was. “Ze-he-hestien, vij-hijftien…”

Met haar hoofd tegen het bureau en mijn paal diep in haar mond geduwd, kon ze niet anders dan ondergaan hoe ik mijn eikel haar keel induwde. Ze kokhalsde en ik trok me terug. Ze keek me met betraande ogen én een glimlach aan en zei voldaan grinnikend: “lekker!”. Ze verplaatste haar gewicht om er eens goed voor te gaan zitten.

Haar gretige reactie deed mijn geilheid oplaaien. Weer duwde ik mijn pik in haar mond, ik ditmaal duwde zelf haar hoofd naar voren en liet mijn paal zo ver mogelijk in haar keel verdwijnen. Mijn orgasme naderde. Ik liet de controle los en zij pakte die gretig van mij over. Ze voerde het tempo op en ik merkte dat ik niet meer terug kon, ik kwam zo lekker klaar en ik voelde hoe zij mee ging in mijn orgasme. “En nu ik”, zei ze met een stem zo geil als boter.

“Da’s goed”, antwoordde ik. “Maar wel op mijn manier, bij mij thuis!” Een kwartier later lag ze hunkerend op mijn bed. Naakt en aan haar polsen vastgebonden aan het hoofdeind van mijn bed. “Acht. Ze-he-heven, zes…” Ik zoog haar klitje naar binnen, dreef het tempo van de bewegingen van mijn tong op en wist dat ze een orgasme nu niet meer kon tegenhouden. “Vijf, vier, drie, twee, een.” De haast waarmee ze de woorden uitspuugde was veelbetekenend.

“Kom maar!” Ze kromde haar rug en terwijl ik zachtjes op haar klitje beet, hoorde ik de oerkreet waarmee ze uiting gaf aan de golf van ontlading die door haar lichaam trok. Ze schokte met haar heupen. Nog voor ze helemaal bijgekomen was, kroop ik op haar, steunde met mijn volle gewicht op haar grote tieten en duwde mijn pik diep in haar natte kutje. “En nu ik weer”, zei ik met een zweem van ironie. Ze keek me met grote ogen aan en met een ‘O fuck’ onderging ze het genot van mijn weer opgelaaide geilheid. Onder begeleiding van op straat gezongen kerstgezang, neukte ik haar naar een nieuw hoogtepunt. Gelijk met het samentrekken van haar kutspieren, spoot ik haar voor de tweede maal die avond vol.

Werken bij een postorderbedrijf voor erotische speeltjes beviel me uitstekend en deze stier heeft nog menigmaal dankbaar gebruik gemaakt van de rode lap van Orderverwerking.

Gust

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *