Tien minuten

()

Samen steken we de kaarsjes aan. Ik loop naar de deur om het licht uit te doen en de deur op een kier te zetten. “Hoe laat komt hij thuis?” vraagt Lucia terwijl zij op bed gaat zitten. Ik zie haar prachtige harde tepels. Zo te zien heeft ze het koud, want ze slaat haar armen om zich heen.

“Als het goed is over tien minuten. Ik heb gezegd dat hij direct naar huis moest komen.” Ik gooi het shirt van Kasper dat ik heb aangetrokken op de grond. Lucia en ik hebben net al met elkaar gevreeën om aan elkaar te wennen en omdat ze gewoon erg lekker is. Mijn vriend Kasper had de fantasie dat hij een keer thuis zou komen en ik dan in bed zou liggen met een andere dame of heer. Lucia weet ervan. Ze heeft zelf ook een vriend in een open relatie, dus zij was er voor in. Daarnaast merk ik gelijk dat we ons super tot elkaar aangetrokken voelen. Ik kijk naar haar mooie ronde gezicht aan en strijk haar lange blonde haar uit haar gezicht. Ze glimlacht naar mij en begint mij te zoenen. Ik zoen haar innig terug terwijl ik mijn hand op een van haar zachte borsten leg. Met mijn wijsvinger maak ik zachtjes cirkeltjes rond haar harde tepel.

Ze staat op en duwt mij op mijn rug. Ik kruip wat achteruit en ze komt bovenop mij zitten. Ze lacht naar mij en begint me weer te zoenen. Ik laat mijn handen over haar prachtige heupen glijden, haar zachte meisjeshuid, mijn handen eindigen op haar billen. Ze legt haar beide handen op mijn borsten terwijl ze me in mijn nek begint te zoenen. Ik geniet en haal mijn hand van haar bil. Ik glijd over haar strakke buik naar haar nog strakkere poes. Ik laat mijn vingers tussen haar lippen glijden en voel hoe nat ze is. Waarschijnlijk nog van onze eerdere vrijpartij. Ze kreunt zachtjes in mijn oor terwijl ik met twee vingers haar clitje masseert. Ik doe dit een aantal keren voor ik mijn vingers bij haar naar binnen laat glijden.

Ik stop met mijn vingers diep in haar en maak een pulserende beweging. Ze zet haar nagels in mijn schouders en komt omhoog. Ze kijkt mij aan terwijl ze hard kreunt. Ik ga door en laat af en toe mijn vingers weer in en uit haar glijden. Steeds ga ik wat sneller. Elke keer wanneer ze hard begint te kreunen, laat ik mijn vingers weer uit haar glijden om haar clitje nog wat aandacht te geven. Ze kreunt steeds harder. Met haar ogen dicht geniet ze terwijl ze haar eigen borsten masseert. Ik kijk naar haar prachtige lichaam en geniet van het uitzicht en haar genot. Als ik mijn vingers weer uit haar wil halen om naar haar clitje te gaan pakt zij mijn hand vast.

“Blijf in mij, je doet het goed.” fluistert ze terwijl ze enigszins verlegen naar mij lacht. Ik kom omhoog en ga ook zitten. Zij zit nu op mijn schoot en legt, haar benen om mij heen. Zo zitten we op bed tegenover elkaar en ik pak met mijn hand een van haar borsten vast. Zachtjes lik ik over haar tepel en laat mijn andere hand weer bij haar naar binnen glijden. Ze kreunt het uit en begint zelf een beetje met haar heupen te draaien. Ik beweeg mijn vingers in haar alsof ik een ‘kom hier’ beweging maak. Komen mag ze zeker. Ik maak de beweging steeds sneller. Ze heeft me ondertussen vastgepakt en zoent mij hevig in mijn nek, terwijl ze steeds harder kreunt. Dan voel ik haar nagels in mijn schouders. Ze komt weer los van mij en laat haar hoofd achterover zakken. Met haar ogen dicht geknepen zie ik haar genieten en zachtjes mompelen. Dan opeens begint ze te schokken en kreunt ze het uit. Ik voel haar poes om mijn vingers samenknijpen, ontspannen, samenknijpen. Het gevoel is intens, ze zwelt vanbinnen helemaal op en wordt tien keer natter. Ik kreun met haar mee en begin haar nek te zoenen. Even laat ze haar hoofd op mijn schouder rusten om uit te hijgen en ik laat mijn vingers uit haar glijden. Dan komt ze weer omhoog en lacht naar mij voor ze me begint te zoenen. Dan duw ik haar op haar rug op het bed. Ik trek haar aan haar benen naar mij toe terwijl ik op mijn buik ga liggen. Geschrokken kijkt ze mij aan.

“Maar…, maar… ik ben net gekomen, dus…” Voor ik haar heb laten uitspreken laat ik mijn tong over haar clitje glijden. Ze laat zichzelf weer op het bed vallen en zet haar nagels direct in het dekbed. Ze kreunt nog harder dan ze net deed. Ik laat mijn tong steeds sneller over haar clit glijden, terwijl ik ook weer mijn vingers bij haar naar binnen breng. Ze is zo nat dat het bijna moeilijk is om goed druk te zetten op haar g-spot. Ik ben nog geen minuut bezig als ik haar weer voel samentrekken om mijn vingers. Ze komt alweer klaar. Deze keer ga ik door met likken en vingeren en ik voel haar been switchen. “Omg, San, ik ga nog een keer…” De rest van de zin eindigt in een combinatie tussen een kreun en mompel. Weer voel ik haar samentrekken om mijn vingers en haar vocht glijdt over mijn handen.

Als ik naast haar ben komen liggen hijgt ze nog steeds. Ik neem haar in mijn armen en zij legt, haar benen om mij heen. Innig omhelst liggen we daar samen en ze begint me te zoenen. “Sanne, serieus, ik ben nog nooit zo vaak achter elkaar gekomen.” fluistert ze en kijkt me aan. Ik lach verlegen. “Sorry?” We lachen allebei en ze begint me te zoenen. “Je hebt speeltjes toch?” zegt ze zachtjes. Ik knik en draai van haar weg. In het nachtkastje begin ik te graaien naar dat ding. Ik draai me terug. “Got it!” Ze pakt mijn vibrator uit mijn handen en gaat weer bovenop mij zitten. Ze zet hem aan en begint mij in mijn nek te zoenen. Ze laat de vibrator over mijn tepel glijden. Ik kreun zacht en raak opgewonden van het gevoel. Met de vibrator glijdt ze steeds verder naar beneden. Dan legt ze hem op mijn clitje en zet best wat druk.

Uit reflex schok ik even en begin te kreunen. Ik leg mijn handen weer op haar zachte borsten. Ze passen precies in mijn handen. Ze zijn niet heel groot, maar zo mooi. Perfect. Ik kneed zachtjes terwijl ik mijn duimen over haar tepels laat glijden. Ze zijn zo stijf. Ik wil omhoog komen om haar te zoenen, maar met haar vrije hand duwt ze mij terug op mijn rug. Ze zoent mij in mijn nek, terwijl ze nog steeds de vibrator op mijn clitje houden. Het heerlijke gevoel golft door mijn lichaam. Ze gaat steeds verder naar beneden. Even masseert zij mijn borsten en begint dan te likken en te zuigen aan mijn tepel. Ik kreun zachtjes en laat mijn handen door haar zachte haar glijden. Ze gaat verder naar beneden en zoent mij op mijn buik, heupen, benen, lies. Ik geniet zo heerlijk als ik opeens een auto langs hoor rijden en zijn motor uit hoor zetten voor de deur. O ja, Kasper… helemaal vergeten.

Dan opeens voel ik de vibrator in mij glijden. Van schrik laat ik een kreuntje gaan en zet mijn nagels in de dekens. Ze drukt de vibrator precies op de goede plek en ik voel de tinteling door mijn hele poes. Ik kijk op naar haar en stout kijkt ze mij aan. Ze lacht, opent haar mond en steekt haar tong sexy naar mij uit. Ze likt zachtjes en sensueel haar lippen en brengt haar gezicht dan naar haar poes. Met een lange haal laat ze haar tong vanaf de vibrator over mijn hele poes glijden. Ik kreun het uit. Direct gaat ze verder naar mijn clit en begint met veel druk mijn clitje te likken. Precies zoals eerder had verteld dat ze zou doen in een van onze sexy gesprekken op de WhatsApp. Ik zet mijn nagels dieper in de dekens en kreun het uit. Ik weet niet meer of ik nu de deur hoor of niet. Ik weet alleen dat dit gevoel geweldig is…

—–

Ik laat de sleutel in de deur glijden. De lichten lijken beneden uit te staan. Ik ben een beetje ongerust, want Sanne gaf aan dat ik na werk direct thuis moest komen. Daarna was ze onbereikbaar. Ik ben bang dat er iets aan de hand is. Als ik het huis binnen kom en de deur achter mij sluit, hoor ik Sanne opeens hard kreunen. Het komt vanaf boven.

“Huh, wat is dit nu weer?” mompel ik in mezelf terwijl ik snel mijn jas op hang. Ik weet eigenlijk niet precies wat ik verwacht als ik ga kijken, maar ik ben in de war door de situatie. Ik ren snel naar boven en storm de kamer in. Dan zie ik haar liggen. Spartelend als een slang met een blonde dame tussen haar benen. Aan haar hoge, korte kreuntjes te horen komt ze klaar. Dan opeens bedenk ik mij iets wat ik weken geleden eens gezegd had. Dat ik haar een keer met iemand in bed wilde betrappen. Ik lach in mezelf en begrijp opeens de situatie. Sanne komt omhoog en kijkt mij lachend aan. Ook de dame tussen haar benen is omgedraaid en ze glimlacht verlegen naar mij. Ze is prachtig.

“San…” Kan ik alleen nog uitbrengen en beide vrouwen lachen naar mij. Ik zie de blonde dame opstaan. Ze haalt de trillende vibrator uit het kutje van mijn vriendin, zet hem uit en legt hem op bed. Ze gaat voor mij staan en begint mijn blouse los te knopen. “Lucia, aangenaam.” fluistert ze vlak voor ze haar warme lippen op die van mij drukt. We beginnen te zoenen en ik proef de smaak van mijn vriendin op haar lippen. Ook Sanne is naar ons toe komen lopen en begint mijn broek los te knopen, terwijl zij mij in mijn nek zoent. Als mijn broek op mijn enkels ligt trekken ze mij naar bed toe. Ik trap mijn schoenen uit en stap uit mijn broek. Van mijn blouse ben ik ondertussen ook al ontdaan door deze dames. Ik weet niet wat me overkomt. Ze duwen mij op mijn rug op het bed en ontdoen mij van mijn boxer.

Mijn keiharde stamper komt tevoorschijn. Beide dames kruipen bovenop me en beginnen mij te zoenen. Op mijn lippen, mijn nek, mijn borst, mijn buik. Fuck, dit is heerlijk. Ik sluit mijn ogen en geniet van de handen overal. Als ik op kijk zie ik dat ze allebei naar mij kijken. Sanne houdt mijn harde lul in haar hand. Terwijl Lucia mij ook strak aan blijft kijken laat ze haar tong zachtjes over mijn eikel glijden. Bij dit beeld kom ik bijna spontaan klaar. Ik probeer ergens anders aan te denken, mijn oma, wiskunde… Dan laat zij mijn lul diep in haar keel zakken. Ondertussen haalt Sanne haar hand door Lucia’ s haar en kijkt geil naar hoe ze mij aan het afzuigen is. Als Lucia mijn lul uit haar mond laat glijden beginnen ze beiden aan mijn lul te likken. Om de beurt pijpen zij mij. Sanne neemt het over, terwijl Lucia mijn ballen begint te masseren en mij in mijn lies begint te zoenen.

“Ah, ik ga komen!” kreun ik uit. Ik kom hard klaar in haar mond en ik zie dat ze het doorslikt. Nog een laatste keer likken beide meiden het laatste zaad van mijn lul en ik sluit mijn ogen terwijl ik nageniet. Ze komen aan beide kanten in mijn armen liggen en ik kijk ze allebei aan. “Geef me even vijf minuten, dan kan ik wel weer. Hoop ik.” zeg ik lachend. “Anders gaan we even douchen met z’n drieën. Dat warmt de boel wel weer op.” zegt Sanne zwoel en knipoogt naar Lucia. Sanne staat op. Lucia en ik kijken beiden naar haar mooie ronde billen terwijl ze de badkamer in loopt. Dan horen we de douche aan gaan. We kijken elkaar lachend aan en volgen Sanne naar de badkamer.

Vera Versmissen

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *