Rendez-vous

()

Nog nooit eerder hadden we zo’n rendez-vous, in het duister, in zijn auto. Ik sta aan het einde van de straat in mijn pyjama, gehuld in mijn jas, leunend tegen een lantaarnpaal, te wachten wanneer ik hem zie aankomen rijden. Mijn hart bonst van opwinding. ’s Avonds maak ik wel vaker een wandeling, maar meestal door de bekende straten van onze stad. Toch heb ik het gevoel dat ik met deze avondwandeling meer calorieën zal verbranden en intensiever zal zweten…

Ik stap in en zie hem zitten. Telkens weer verbaast het me wat voor een effect Luca op me heeft. Ontspannen maar met een dominante uitstraling zit hij in zijn auto en kijkt me aan met een blik die me zoals gewoonlijk doet smelten. We zeggen niet veel en raken elkaar niet aan, maar de spanning is voelbaar. Het liefst wil ik hem nu meteen bespringen, maar ik weet me nog net te beheersen. Omdat ik nog nooit eerder een donker plekje nodig heb gehad, moeten we even zoeken. Mijn god, zelfs de manier waarop hij autorijdt, wekt mijn lust op, laat staan als ik hem zie schakelen met die gespierde armen. Uiteindelijk komen we op een rustig plekje waar Luca zijn auto parkeert.

“Zo, en nu?” vraag ik lachend. “En nu gaan we genieten van het mooie uitzicht,” grapt hij terug. Die stem, ik smelt weer zodra hij praat en de spanning verdwijnt plotseling uit mijn lijf, ik ben direct opgewonden. Ik kijk hem aan en zie hem terugkijken met die smeulende, sexy blik. Het lijkt alsof hij zich niet langer kan beheersen en hij trekt me naar zich toe. Ik klim half op hem en hij zoent me, neemt bezit van mijn mond met zijn tong en ik kreun van verlangen. Zijn stoppels schuren tegen mijn huid en ik geniet van het brandende gevoel dat zich verspreidt over mijn lippen en de huid eromheen. Overal waar zijn grote handen gaan, laat hij een heerlijk spoor van hitte achter.

Hij kust me en zoent me, likt en zuigt me in mijn nek en ik geniet intens van hem. Even zijn we alleen op de wereld, mijn gedachten zijn kilometers ver weg en ik geniet alleen nog maar van deze heerlijke man die op dit moment niet genoeg kan krijgen van mijn lichaam. Ik trek snel mijn jas uit en Luca ritst zijn vest los, waardoor zijn heerlijke bezwete borst tevoorschijn komt. Hij grijpt me bij mijn lange haren en kust me weer in mijn nek, trekt mijn pyjamashirt omhoog en is blij verrast om te zien dat ik geen bh draag. Hij pakt mijn borsten stevig vast, zuigt hard aan mijn tepels en ik denk dat ik gek word van het genot dat door mijn lichaam raast.

Ik schop mijn schoenen uit en klim weer op hem. Zijn zwetende lichaam tegen het mijne maakt me opgewonden, het liefst zou ik hem helemaal aflikken als een lolly, maar daar hebben we nu de tijd niet voor. Ik laat mijn handen over zijn borst glijden en volg ze met mijn mond. Mijn schreiende lippen glijden over zijn heerlijke mannelijke zweet en ik lik het op terwijl mijn handen verder afzakken naar beneden, waar ik zijn grote stijve door zijn korte sportbroek voel.

“Je bent zo lekker…” fluister ik. Hij heeft net gesport en is meteen daarna naar mij gekomen. Hij ruikt heerlijk. Ik zoen hem, met mijn handen in zijn nek en mijn vingers glijdend door zijn korte haar. Ik zoen me weer een weg naar zijn borst, lik en zoen en bijt zachtjes naar beneden. Hij trekt mijn broek en string omlaag en gaat met zijn handen over mijn billen en langs mijn opgewonden kutje. Zijn vingers glijden bij me naar binnen en ik kreun zacht in zijn oor. Hij vingert me hard en ik ben zo nat dat ik bang ben dat ik vlekken maak op zijn bekleding. “Je auto wordt vies,” kreun ik zacht. “Dan moet je je inhouden,” gromt hij met zijn geile stem. “Dat gaat niet…” kreun ik, harder dit keer.

Hij doet zijn broek naar beneden en zijn stijve, overheerlijke, grote pik komt tevoorschijn. De top glimt van opwinding. Ik laat mijn hand er overheen glijden en hij praat zacht geile dingen tegen me. Ik hoor niet goed wat hij zegt, omdat ik te druk bezig ben met genieten, ik kan alleen maar naar zijn geile, dominante stem luisteren en genieten van het geluid dat uit zijn lekkere mond komt. Onze zoenen worden nog intenser, ik bijt hem zachtjes in zijn onderlip en hij duwt zijn tong diep in mijn mond.

Daarna ga ik likkend naar beneden, langs zijn stijve naar zijn ballen en ik verwen ze. Mijn tong beweegt heen en weer en ik kom terug omhoog, terwijl ik zijn ballen zachtjes kneed met mijn hand. Ik kijk hem aan, lik mijn lippen en vraag: “is dit wat je wil?”

“Dat is niet handig in de auto, pijp me maar. Het is tenslotte blow job dag,” zegt hij, zijn stem druipt van dominantie. Ik glimlach en kijk hem ondeugend aan waarna ik mijn hoofd naar beneden laat zakken, mijn volle, vochtige lippen om zijn pik.

Zachtjes likkend neem ik hem in mijn mond, hij kreunt en pakt me bij mijn haren om zijn pik dieper in mijn keel te duwen. Ik krijg bijna geen lucht en moet kokhalzen. Hij trekt me omhoog, kijkt me in mijn betraande ogen en kust me ruw. Hij duwt mijn hoofd weer terug naar beneden en kreunt als ik hem weer in mijn mond neem. Ik ga langzaam op en neer terwijl zijn ene hand me vingert en zijn andere hand op mijn hoofd ligt. Ik kreun, heerlijk vind ik het om hem te voelen en te horen genieten.

En ik geniet er op mijn plaats van om mijn mond door hem te laten gebruiken. Al mag hij niet alleen mijn mond gebruiken, hij mag heel mijn lichaam hebben, pakken, pijnigen, zich helemaal uitleven op de momenten dat ik van hem ben, zijn eigen onderdanige sletje. Ik wil het, ik heb het nodig. Als ik het tempo verhoog, kreunt hij luider. “Ga door…” gromt hij en duwt mijn hoofd hard naar beneden, waardoor zijn stijve mijn hele mond en een stuk van mijn keel vult. Ik probeer niet te kokhalzen, maar het lukt me niet; hij is te groot.

Hij stoot nog een paar keer diep en dan voel ik zijn heerlijke zaad in mijn keel spuiten. Ik houd hem in mijn mond en lik langzaam naar boven terwijl mijn lippen nog om zijn net klaargekomen heerlijkheid zitten. Pas als ik zeker weet dat er niets meer uitkomt, zuig ik nog een keer aan zijn top om hem vervolgens uit mijn mond te laten glijden. Ik slik het beetje wat nog in mijn mond is gespoten door de naschokken van zijn orgasme door. De rest hoefde ik niet eens te slikken, dat witte goud spoot hij rechtstreeks in mijn keel. Hij pakt mijn hoofd en trekt het naar de zijne. Hij kust me een paar keer waarna ik me van hem af laat glijden, terwijl ik probeer geen vlekken te maken op zijn bekleding.

Mijn kutje is drijfnat, dus ik trek snel mijn string en broek omhoog. “Wat doe je?” vraagt hij. Ik kijk verbaasd. “Was ik al klaar?” Hij grijpt me bij mijn kut en wrijft hard heen en weer. Ik pak zijn hand vast en laat hem de bewegingen maken die ik lekker vind. Hij begint het door te krijgen en trekt mijn broek en string weer geleidelijk naar beneden. Zachtjes dringt hij met zijn vingers naar binnen. Kort haalt hij ze eruit en glimlacht sneaky. “Vlekken voorkomen wordt moeilijk op deze manier.” Ik lach om zijn opmerking en wil hem een zoen geven, maar ik ben te laat. Hij begeeft zich met zijn mond naar beneden en begint me heerlijk te likken. Ik kreun hard en voor ik het weet kom ik klaar. Ik voel aan de stoel, nat. “Blijf je een aandenken aan me houden,” grinnik ik.

Hij stapt uit de auto om zich aan te kleden en ik doe hetzelfde om mijn kleren te fatsoeneren. Hij is zo lang dat hij met gemak boven de auto uitsteekt en hij kijkt me aan. Ik loop om de auto heen naar hem toe en sla mijn armen om zijn nek. Zonder in de gaten te hebben dat ik een grote glimlach op mijn gezicht heb kussen we elkaar tot hij me zegt: “Ik geloof niet dat ik je ooit eerder zo vrolijk heb gezien.” Ik kijk naar hem op en zie een ondeugende twinkeling in zijn ogen. We stappen weer in de auto, ik kijk hem aan en zeg: “dat was echt… intens” hij kijkt me aan “intens?” vraagt hij. “Ja, dat” zeg ik met dezelfde glimlach, die hij me gegeven heeft.

Hij start de auto en we rijden weer terug naar mijn straat. Als we er zijn kussen we nog een paar keer. “Dankjewel voor deze heerlijke verrassing” zeg ik tegen hem, ik kijk in zijn doordringende blauwe ogen en geef hem nog een kus en stap uit. Luca doet zijn raam omlaag en zegt: “welterusten…” ik draai me om, twijfel even, maar loop dan toch weer terug, steek mijn hoofd door zijn raam en pak zachtjes zijn nek als ik hem nog een kus geef. “Welterusten” zeg ik, draai me om en loop glimlachend de verlichte straat in, naar mijn huis. Ik draai de deur van het slot en loop mijn zacht verlichte huis binnen. Er is niemand meer beneden, Flint heeft niet gelogen toen hij zei dat hij naar bed zou gaan, dus ik ben alleen. Ik bedenk dat dit helemaal niet erg is, aangezien ik helemaal naar Luca ruik. Als Flint nog wakker was geweest had ik me meteen moeten douchen en nu kan ik nog even van Luca zijn heerlijke geur op mijn lichaam genieten.

Angel

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *