Nooit weer

()

Zonder pardon drukt Bram zijn lul achterlangs in mijn kletsnatte kut. Ik verbaas mezelf hoe nat ik ben. Ik draai me even om en kijk hem aan. Zijn tederheid is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor dringende lust. En vreemd genoeg beangstigt het me niet. “Ja! o… Zo… ja”, hijg ik hem toe, als hij beide handen op mijn linker bil legt en mijn billen van elkaar trekt. “Mm…, o…”, grom ik.

Dan pakt Bram me bij mijn heupen en zet me op mijn knieën, tussen Ralf ‘s benen. Nog steeds voorovergebogen trek ik wild aan Ralf ‘s pik. Dan voel ik de puls, de schokken. In drie, vier stralen komt Ralf klaar. Mijn borsten, mijn vingers, zijn buik alles glimt van zijn opwinding. Weer stoot Bram diep bij mij binnen. Ik kreun, luider nu. Steunend op mijn handen buig ik voorover en probeer op het ritme van Bram ‘s stoten Ralf ‘s buik schoon te likken, wat me natuurlijk niet lukt. Bram ‘s handen drukken op mijn onderrug en mijn natte borsten drukken op Ralf ‘s vochtige pik. Tot mijn verbazing is hij nog steeds stijf! Bram ‘s ritme gaat omhoog, terwijl mijn borsten over Ralf ‘s pik heen en weer glijden. “O… ja… zo, ja! Oe! Ah…”, moedig ik Bram aan. Ik voel dat ik mijn hoofd verlies en wegzink in mijn eigen geile liederlijkheid. Ik ben definitief verloren als ik merk dat Bram zijn lul uit mijn kutje terugtrekt en zijn eikel op mijn rozet plaatst. In plaats van verweer moedig ik hem aan. “Ja! Doe het. O… Doe het daar!”

De wellust wint het van de pijn als hij zijn eikel langs mijn sluitspier drukt en ik even kerm, maar hem smeek om door te gaan. Rustiger nu, maar niet minder dwingend dringt hij stoot voor stoot bij mij binnen, tot zijn ballen eindelijk tegen mijn kut slaan. Hij houdt nu niet meer in en stoot hard en diep bij mij binnen, mij de adem benemend. Nog altijd stoten mijn borsten tegen Ralf ‘s kruis, waardoor zijn lul alleen maar harder wordt. Een hoog piepend geluid verlaat mijn keel. Zacht jammerend en smekend om meer. Ik weet: dit is het moment. Als ik het nu niet doe, doe ik het nooit meer. En dus vraag ik om datgene waarvan ik altijd dacht dat het thuishoorde in pornofilms, niet van mijn leven. Ik geloof mijn eigen stem niet, als ik mezelf hoor vragen: “Willen jullie mij misschien samen …?”

“Je bedoelt:” Zelfs Ralf is even confuus. Maar ik knik, zacht, maar beslist. Doe ik het omdat ik wil weten wat het is? Om te kunnen zeggen dat ik het heb meegemaakt? Of gewoon uit pure lust? Het gaat snel, maar beheerst. Alsof ze beseffen dat dit het moment is. Als ze nu aarzelen zal het nooit meer gebeuren. Nooit meer.

Bram trekt zich terug uit mijn kontje. Ik schuif naar voren, pak Ralf ‘s pik beet en laat me met mijn kut over zijn stam glijden. Meer dan ooit voel ik zijn pik. Zijn gladde, gespannen eikel, de aders langs zijn stam. Alles in mij concentreert zich op het gevoel tussen mijn dijen. Dan buig ik me naar voren. Ik sluit mijn ogen, durf Ralf niet aan te kijken en vlij mijn hoofd op zijn schouder, hijg in zijn oor. Ik voel Bram ‘s handen weer op mijn billen. Ik kantel mijn bekken en zet me schrap. Ik huiver als hij voor de tweede keer langs mijn sluitspier glijdt en rustig doordrukt. Ik kreun langgerekt en voel vaag de handen van Ralf door mijn haar. In een lange rustige haal zit Bram tot aan de wortel in mijn kontje. Een vreemd wezenloos totaal gevuld gevoel dringt zich op, dat al snel plaatsmaakt voor een gierende opwinding als de jongens mij hun ritme opleggen. Ik snuif en hijg en kreun. Vraag om meer en harder en krijg wat ik verlang. “O, zo ja, nee, oef! o, ja… jaja! O, wat zalig… nee o! Zo ja!”

Mijn speeksel op zijn oor, mijn tanden in zijn schouder, krampende handen in het laken, terwijl hij me op niet mis te verstane wijze vertelt wat hij van me vindt. Zacht fluisterend, hijgend komt het mijn oor binnen. “Hier!… En hier!” Zijn stoten volgend, “pak aan! Geile slet!” Ik geniet. “O ja… ja dieper!… o” vuur ik hen aan. “Natte doos, wat ben jij een geil loeder!” Woorden die me anders tegenstaan, neem ik één voor één als compliment tot me. Dan een brandende pijn, de nagels van Bram in mijn billen. Ik hef mijn hoofd achterover en zie zijn gespierde lichaam zich in volle hevigheid op mij uitleven. Ik zie mijn billen trillen na elke stoot. Dan ineens stopt hij en Ralf volgt zijn voorbeeld drie, vier stoten later. Rustig draait hij met zijn bekken, waardoor zijn lul zich langzaam in mijn binnenste rond beweegt. Ik word gek en houd het niet meer. Ik probeer terug te stoten, op zoek naar het ritme, maar zijn handen op mijn billen beletten me.

Dan kreun ik het uit: “Maak het af, alsjeblieft… Maak het af… ik moet… Ik kan… O”, en met een diepe stoot voel ik zijn lul weer binnendringen. Het is kort, hevig en totaal. Met diepe grommen en hoge hese uithalen geef ik blijk van het meest verpulverende orgasme dat ik ooit heb gehad. Volledig murw val ik op Ralf ‘s borst en merk nog vaag dat Bram mijn darmen volspuit met zijn zaad.

Ralf rolt me van hem af en ik weet wat hij wil. Wat zijn vinger eerder op de avond heeft ontdekt wil hij met zijn lul beproeven. Ik vind het best en rol door op mijn knieën, druk mijn billen omhoog en voel zijn lul zonder pardon mijn kontje binnen stoten. Uitgeput probeer ik nog terug te stoten, mijn billen tegen zijn buik kletsend, tot hij niet lang daarna in mij klaarkomt. Hij houdt me bij mijn heupen vast tot zijn langzaam verslappende lul uit mijn kontje glijdt, waarop hij me loslaat en ik op de matras ineen zak. Ik ben moe. Met het afzakken van de opwinding welt onwillekeurig een gevoel van schaamte op. Ik weet niet hoe en waar ik moet kijken. De jongens zijn lief en kruipen weer tegen me aan. Met een hoofd vol koortsige dromen val ik tussen hen in slaap.

De zon staat al hoog aan de hemel als ik langzaam wakker word. Ik voel de warmte van de beide jongens. Voorzichtig wurm ik me tussen de slapende lichamen uit, op zoek naar mijn slipje en hemdje. Met een hoofd vol chaos en een lichaam vol oude lust vlucht ik naar de douche.

Als ik eindelijk, na een lange douche, mijzelf weer onder ogen durf te komen, lijkt het wel of de gebeurtenissen van de afgelopen nacht niets anders waren dan een opwindende fantasie, maar mijn kruis weet wel beter. Met de handdoek omgeslagen loop ik weer naar de zolder waar de jongens net wakker geworden zijn. Ik voel me enigszins ongemakkelijk, maar Bram helpt me en zegt: “Ik vond het fijn afgelopen nacht. Heb jij ook genoten?” Ik knik en zeg haastig: “Zo ben ik normaal niet, hoor. Ik heb dit nog nooit eerder gedaan.”

“Ik ook niet”, zegt hij.

“We laten het hierbij, hoor!”, zeg ik terwijl ik van opluchting moet lachen. “Tuurlijk”, zeggen de beide jongens. “Eens, maar nooit weer”, zeg ik gedecideerd, terwijl ik de handdoek laat vallen om mijn kleren aan te trekken. En terwijl de jongens vanuit hun slaapzak een laatste blik op mijn naakte lichaam werpen spookt ergens in mijn achterhoofd de twijfel.

Gust

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal; dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *