Mile high club

()

In het toilet kijkt ze voor het laatst naar haar spiegelbeeld, vlak voor zij straks het vliegtuig opstapt. Ze steekt haar haren opnieuw op en werkt haar lippenstift bij. Haar donkerbruine haar zit in een strakke knot. Nog even draait zij haar rug naar de spiegel en kijkt of haar outfit nog goed zit. Ze strijkt haar rokje glad met haar handen en pakt dan haar rolkoffer. Het wordt een lange vlucht. Als je de toiletten uitloopt, komt zij haar collega Ellen tegen. “Sam! Ben je klaar voor New York?” vraagt Ellen vrolijk. Sam kijkt naar het kettinkje om haar nek. Het hangertje in de vorm van een hartje rust op haar borst. Ze zet haar glimlach op en antwoordt Ellen.

Sams vriend heeft al weken niets van zich laten horen. Ze merkt dat ze steeds meer moeite heeft om altijd maar die vrolijke stewardessen-glimlach op te zetten. Niet dat ze de break-up niet zag aankomen, maar ze had eigenlijk verwacht dat zij het zou uitmaken. In plaats daarvan, kregen ze knallende ruzie om een idiote reden, stormde hij het huis uit en liet niks meer van zich horen. Alsof ze elkaar niet kenden. Later hoorde zij van een vriendin dat hij iemand anders heeft en zij min of meer al bij hem is ingetrokken. Nog eens, ze had het zien aankomen. Ze had het gevoeld, maar dat hij zo kil zou zijn had ze niet verwacht. Ze was niet kost wat kost verdrietig of boos, het ging al zo lang slecht tussen hen. Ze begrijpt goed dat hij het ergens anders is gaan zoeken. Sindsdien voelt ‘singel’ zo onaantrekkelijk. Te min, ze is het gevoel kwijt dat ze sexy is, dat iemand haar wil. Zij bijt peinzend op haar onderlip, terwijl zij en Ellen naar de juiste gate lopen.

Met haar allerbeste glimlach begroet zij de reizigers die het vliegtuig binnenlopen een voor een en legt hen uit waar zij de juiste stoelen kunnen vinden. Als ze een oudere man zijn stoel wijst, valt haar oog op ‘hem’. Een prachtige man. Hij is bezig met zijn smartphone en lijkt geen aandacht te hebben voor de omgeving. Dan opeens kijkt hij op en hun ogen ontmoeten elkaar. Verward en lichtelijk verlegen kijkt zij snel weg en probeert zich te concentreren op de oudere man. De man ziet ook dat Sam is afgeleid en lacht vriendelijk naar haar. “Links zei je, jongedame?” zegt hij vriendelijk. “Excuses! Ja, daar zal mijn collega u verder wijzen”, zegt ze lachend en met een rode gloed op haar wangen. Ze legt haar hand even gemoedelijk op zijn schouder als de vriendelijke man verder loopt en haar bedankt.

Dan opeens staat hij voor haar. Met zijn nieuwsgierige blauwe ogen kijkt hij haar aan en geschrokken kijkt ze naar de grond. “Goedemorgen”, probeert ze nog zo professioneel mogelijk uit te brengen. Hij lacht naar haar. “Zeker een goede morgen”, zegt hij met een knipoog en loopt langs haar. Zij ziet dat hij eerste klas gaat zitten. Ze probeert te zien waar, maar de volgende reiziger blokkeert haar zicht. Ze voelt een warme gloed in haar onderbuik die zij al in tijden niet meer gevoeld heeft.

Als zij klaar gaat staan om uitleg te geven voorafgaand aan de vlucht ziet zij hem opeens zitten. Hij zit aan het gangpad en glimlacht naar haar. Ze voelt dat ze begint te blozen en glimlacht terug, terwijl zij snel wegkijkt. Sam is bezig met het aanwijzen van de nooduitgangen en het gebruik van de zuurstofmaskers, zwemvesten en riemen als zij zijn blik in haar voelt priemen. Ze durft niet zijn kant op te kijken. Op het moment dat zij haar zuurstofmasker op zet kijkt zij hem aan. Lachend kijkt hij naar haar en steekt onopvallend zijn duimen op. Ze moet lachen en probeert het meer op de tandpasta smile te laten lijken dan haar verlegen lach. Snel bergt zij haar instructiespullen weer op en loopt het gangpad uit. Ze blijft zijn blik maar prikken in haar rug en is veel te bewust bezig met alles wat zij moet doen. Er wordt door de piloot omgeroepen dat het cabinepersoneel moet gaan zitten. Zij gaat op haar stoel zitten en doet haar gordel om. Zij kan hem nog steeds zien, vanuit het hoekje waar zij zit. Hij blijft naar haar kijken en ze weet gewoon niet waar zij moet kijken, dus blijft ze hem ook maar aankijken. Het warme gevoel in haar onderbuik wordt heter en heter terwijl het vliegtuig opstijgt.

Als zij en Ellen het eten hebben rondgebracht en het afval hebben opgehaald, zijn ze bezig alles op te ruimen bij het keukentje. “Hé, Ellen…” zegt Sam voorzichtig terwijl zij de gebruikte borden opbergt. Ellen kijkt haar aan. “Heb je die jongen gezien…” Ze kan haar zin niet afmaken of Ellen haar ogen beginnen te schitteren. “Ja! Iemand hier heeft dikke sjans!” schreeuwt ze opgewekt en veel te luid. Geschrokken houdt Sam haar vinger voor haar mond. “Stil, gek! Hij zit verderop.” Ze beginnen bedrukt te gniffelen als een stel tieners. “Ben je iets van plan?” vraagt Ellen voorzichtig en geeft een knikje richting het toilet. “Het is wel echt lang geleden voor mij. Maar straks valt het op!” zegt Sam onzeker en schudt het idee uit haar hoofd. Piloten en stewardessen doen het zo vaak met elkaar, maar met passagiers is het altijd link. Straks valt het een andere passagier op en dan zit ik echt in de problemen. “Komt goed, Sam. Straks sluiten we in ieder geval de gordijnen tussen de verschillende ruimtes zodat men kan slapen en dan kan niemand zien wie er de toiletten in loopt.”

Enkele uren later, slapen veel passagiers of zijn bezig met hun tablets of boeken als Sam door het gangpad loopt. Opeens voelt zij een hand op haar arm. Het is de jongen. “Hé, waar kan ik de toiletten vinden?” fluistert hij en hij blijft haar diep aankijken met zijn prachtige blauwe ogen. Zijn bruine krullende haar ziet er speels maar sexy uit. Sams huid tintelt van zijn aanraking. “Ik loop wel even mee.” antwoordt Sam. Dan loopt ze voor hem uit door het gesloten gordijn heen. Ze draait zich om en wijst naar de deur links van zich. Hij blijft haar aankijken en ze ziet ergens wat twijfel in zijn ogen. Dan opent hij de deur, gaat in de deuropening staan en blijft daar een aantal secondes staan, terwijl hij Sam aan blijft kijken. Hij kijkt van haar naar de toiletruimte en een mondhoek krult omhoog. Ze begrijpt de hint direct en stapt met knikkende knieën samen met hem het hokje in. Ze werpt nog een blik achter zich, maar ziet verder niemand.

Als ze binnen zijn, doet ze het hokje op slot. Direct wordt ze door hem tegen de deur gedrukt als hij haar begint te zoenen. Zij voelt zijn heerlijke lippen op de hare en zijn warme tong ontmoet haar tong. Opgewonden zoenen zij door als zij zijn hand onder haar rokje voelt glijden. Eerst voelt zij zijn handen op haar billen, maar als snel laat hij zijn hand voor in haar slipje glijden. Ze is zo ongelofelijk opgewonden. Ze voelt hoe zijn vingers gemakkelijk tussen haar lipjes doorglijden en haar clitje vinden. Hij begint er voorzichtig mee te spelen, terwijl zij haar achterhoofd tegen de deur laat rusten. Ze voelt zijn warme lippen in haar nek, de kriebels lopen over haar rug. Ze haalt haar handen door zijn haar en probeert niet te veel lawaai te maken.

Zijn vingers blijven over haar clitje glijden en hijgend zoent ze zijn nek. Dan laat hij zijn vingers bij haar naar binnen glijden. Ze laat een kreun ontsnappen en geschrokken kijkt zij op. Hij glimlacht en zoent haar. “Je bent zo nat, je bent zo lekker”, fluistert hij in haar oor en kijkt Sam aan. Zij bijt op haar lip en begint hem weer te zoenen. Dan laat hij zijn vingers uit haar glijden, pakt haar heupen met beide handen vast en draait haar om, met haar billen naar hem toe. Hij trekt haar slipje omlaag en knoopt zijn broek open. Ze kijkt naar achter en ziet hoe hij zijn keiharde lul uit zijn broek haalt. Hij is veel groter dan ze had verwacht en heeft eigenlijk direct zin om hem in haar mond te laten glijden. Hij wil zich in haar laten glijden, maar Sam draait zich om. Ze hurkt en pakt zijn harde lul vast.

Ze ziet aan zijn gezicht dat hij nog meer opgewonden raakt. Met zijn mond open, kijkt hij hoe zij zachtjes met haar tong over zijn lul glijdt. Vanaf zijn ballen tot aan zijn eikel laat zij haar tong over hem heen glijden. Ze begint aan zijn eikel te sabbelen. Hij plaatst zijn handen tegen de wanden van het toilethokje om meer steun te vinden en laat een kreun ontsnappen. Dan laat zij hem diep in haar mond glijden. Met een hand grijpt hij haar haar vast en trekt er zachtjes aan. Voorzichtig bepaalt hij het ritme waarmee zij zijn lul in en uit haar mond laat glijden. Zij laat hem uit haar mond glijden en begint weer kreunend aan zijn eikel te likken. Wat heeft ze het eigenlijk gemist om een man te pijpen. Dan trekt hij haar omhoog. “Je kunt dit veel te goed.” Hij hijgt zachtjes in haar oor en draait haar weer om. “Ik wil je nog wel kunnen neuken.”

Zijn harde lul glijdt gemakkelijk haar natte kutje in en weer laat ze een kreun ontsnappen. Hij is veel groter dan haar ex, het gevoel is heerlijk. Hij laat zichzelf langzaam in en uit haar glijden, terwijl hij ondertussen haar bloesje open knoopt. Hij laat zijn handen op haar bh rusten als hij de blouse open heeft geknoopt en begint haar borsten te kneden. Nog steeds glijdt zijn lul in en uit haar. Hij voelt haar heerlijke natheid en warmte van haar geile kutje. “Wat ben je lekker strak.” Hij begint steeds harder te stoten en laat zijn vingers onder haar bh glijden. Hij knijpt zachtjes in haar tepels en hij hoort haar hijgen. Hij is blij dat de motoren van het vliegtuig zoveel lawaai produceren waardoor zij lekker hun gang kunnen gaan.

Hij pakt haar weer bij haar heupen vast om harder te kunnen stoten. Ze doet een stap achteruit en hij gaat met haar mee. Zo kan ze nog meer voorover hangen en hij komt steeds dieper. Terwijl zij zich vasthoudt aan het wasbakje in het hoekje glijdt hij met zijn rechterhand naar haar clitje en begint weer met haar te spelen. Hij stopt met stoten en laat zijn vingers over haar clitje glijden. Ze begint weer te kreunen en hij voelt hoe ze nog meer samenknijpt. Het wordt voor hem alleen maar moeilijker om niet te komen. Dan kreunt ze opeens hard en hij ziet hoe zij met haar handen in de wasbak knijpt. Snel begint hij weer te stoten en voelt hoe haar natte kutje stevig samenknijpt terwijl zij klaar komt. Hij neukt haar hard door en voelt dat hij het ook niet meer langer volhoudt. Ze zet haar nagels in zijn bovenbeen en dan laat hij zijn gevoel gaan. Keihard komt hij in haar klaar en trekt haar aan haar heupen nog een keer stevig tegen zich aan terwijl hij voor de laatste keer diep in haar glijdt. Nog even staan ze daar uit te hijgen. De spiegels van het hokje zijn beslagen.

Eerst pakt zij een servetje waarmee zij het broodje pakt en overhandigt het aan de passagier. Als zij bij hem aankomt, besluit zij eerst de anderen een broodje te geven. Dan pakt zij het servetje wat zij gereserveerd had voor hem en pakt ermee het broodje vast. Als hij het broodje aanpakt raken hun vingers elkaar een seconde en kijken ze elkaar ondeugend aan. Zij gaat verder met de anderen helpen. Hij haalt het broodje van zijn servetje af en ziet het dan staan. Met zwarte pen heeft zij het op zijn servetje geschreven. Haar telefoonnummer met daarachter: “Bel me als we geland zijn ;)”.

LieveV

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *