Afzakkertje.

()

Het is vrijdagavond, laat. We fietsen met z’n drieën naar huis. Melig en licht aangeschoten. “Doen we nog een afzakkertje bij mij thuis?” vraagt Merel. Bram en ik zouden eigenlijk met z’n tweeën de stad in gaan tot Merel appte. Ze zat er even helemaal doorheen vanwege haar scheiding. Ik overlegde met Bram en we besloten haar mee te vragen. We hadden ons eigenlijk verheugd op een avond samen en niet veel zin in een klaagzang over een langlopende scheiding. Maar het is mijn beste vriendin en het voelde niet goed haar alleen te laten zitten.

Na het derde wijntje had ze alles eruit gegooid. De frustratie om haar ex. De teleurstellende seksdates van Tinder. Haar egoïstische pubers die misbruik maken van de situatie. Als goede vrienden hoorden we alles aan. Om de negatieve sfeer te doorbreken trok ik mijn vriendin de dansvloer op. Voor zover een bruin café een dansvloer heeft. Het was warm, druk en overal rook je de verschillende geuren van de aangeschoten dansende jeugd. Ik bedenk me dat ik liever de geur van sigaretten ruik, zoals het vroeger was. Deze mengeling van zweet, deodorantlucht een parfum is verre van lekker.

Het dansen hielp en Merel haar stemming sloeg om van depressief naar uitgelaten. Op de dansvloer werden we bekeken door de mannen die om ons heen stonden. Trots dat we nog steeds in trek zijn. We hadden de smaak te pakken. Bram is geen danser en stond met zijn biertje aan de bar te genieten van ons. Wij deden er nog een schepje bovenop. We lieten ons meeslepen door de muziek. Haar lange, slanke lichaam rijdend tegen mij aan. Uitdagend naar de mannen en zoekend naar genegenheid. We lachten, dronken en gingen door tot het licht in het café aanging.

En nu, op de fiets richting huis. We hebben de grootse lol om hoe gênant en opwindend het was op de dansvloer. Mijn vriendin en ik gaan op in elkaar zoals altijd als we samen zijn. Bram laat ons begaan. Toen Merel vroeg of we nog een afzakkertje wilden bij haar thuis, antwoordt Bram sneller dan ik had verwacht met “Goed plan. Ik ben ook voor. Het is nog te gezellig om naar huis te gaan.” Haar kinderen waren toch bij haar ex.

We komen binnen in een huis gevuld met leegte. Ik trek mijn hakken uit, ik kan niet meer en ook Merel schopt haar schoenen uit. Bram loopt naar de keuken. “Tijd voor iets sterkers dames,” roept hij en vindt een fles Bacardi. Hij schenkt de mixjes in. Merel zet de muziek aan en ik dim de lamp en steek de kaarsen aan. We ploffen neer op de grote hoekbank. Mijn vriendin en ik naast elkaar. Bram op de hoek. “Op vanavond,” proosten we. Merel kijkt naar me en zegt: “Bedankt dat ik mee mocht, het heeft me echt goed gedaan.” Ik zie het, de eenzaamheid in haar ogen. Het raakt me haar zo te zien. “Graag gedaan,” zeg ik en geef haar een kus op haar wang. Iets te lang dan wat voor ons normaal is.

Merel draait haar hoofd naar me toe. Haar lippen vinden de mijne en voor ik het in de gaten heb zoenen we. Voor het eerst in mijn leven voel ik hoe zachte vrouwenlippen mijn mond vinden. Het is nieuw en ik schrik van de reactie van mijn lichaam. Ik word warm, mijn hartslag schiet omhoog en mijn slipje wordt nat. Beduusd maak ik me los van haar en kijk ik naar Bram. Hij zit nog steeds op de hoek van de bank en te zien aan de bobbel in zijn broek geniet hij van wat zich voor hem afspeelde. Met bevende handen knoop ik mijn blouse los. Aangemoedigd door zijn reactie. Er is iets aangewakkerd in me. Ik ben nu te nieuwsgierig. Ik wil dit ontdekken. Zou Bram meedoen? Zou hij ons beiden willen nemen? Nog nooit hebben we een trio gehad. Hoe zou het voor mij voelen als hij zijn pik in een andere vrouw stopt? Ik schud deze gedachten van me af en richt me op waar we zijn.

Merel volgt mijn voorbeeld en trekt haar shirt uit. Als vanzelfsprekend verdwijnen ook de spijkerbroeken. We kennen elkaar zo goed en al zo lang dat we ons niet vreemd voelen in ons naakt zijn. “Mag ik je likken?” vraagt Merel hees. Ik zit nog op de bank en Merel gaat op haar knieën voor me zitten. Ik open mijn benen om haar mond toegang te geven tot mijn tintelende schaamlippen. Bram komt bij me en hij streelt mijn gezicht. Hij kneedt mijn borsten en zoent me gepassioneerd. Mijn ademhaling versnelt. Het nieuwe in combinatie met het vertrouwde begeren van mijn lichaam. Ik voel alleen nog maar geilheid. Merel stopt twee vingers in mij terwijl ze mijn clit likt. Ik begin te zweten en kreun steeds harder. Ervaren, zoals alleen een vrouw dat kan, vingert ze door terwijl Bram zachtjes in mijn tepels bijt. Hijgend verlies ik de controle over mijn lijf. Ik kom klaar met Merels gezicht nog tussen mijn benen.

Ik kijk naar Merel en ze kijkt terug. Een knikje tussen ons is genoeg. Voorzichtig duw ik Bram van me af. Ik gebaar hem haar achterlangs te nemen, terwijl zij nog voor me zit. Hij kruipt achter haar en kijkt mij doordringend aan terwijl hij voor het eerst in twintig jaar zijn stijve in een andere vrouw duwt. Het is echt. Geen fantasie. Terwijl ik nageniet van mijn orgasme stroomt de adrenaline alweer door mijn lijf. Ik weet niet of het opwinding is of jaloezie. Bram neukt haar bedreven en houdt met zijn blik verbinding met mij. De grens die er is tussen liefde en seks is vaag. Of is het ook liefde als het seks is binnen een vriendschap?

Ik ga met mijn gezicht naar Bram toe. Zoen hem en geef hem de geruststelling die hij zoekt. Hij stoot door, steeds sneller, steeds harder. Het is alsof ik live porno kijk met ons in de hoofdrol. Ik wend mijn blik naar Merel en zie haar mooie lichaam opgaan in de stotende beweging van mijn man. Ik streel haar volle borsten. Mijn handen op haar tepels winden haar nog meer op. Weken geen seks. Weken van verdriet en eenzaamheid uiten zich nu in een explosief orgasme. Uitgeput en geëmotioneerd ploft ze op de bank. Bram ziet het ook. Zorgzaam vult hij onze glazen en komt tussen ons in zitten. Hij streelt over onze benen. “Dank je,” zegt Merel zacht.

“Hebben we nu verkering?” vraag ik aan haar. We lachen alle drie.

Bi-Girl

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *