Fileleed

()

De lichtflitsen van de voorbijgaande lantaarnpalen schieten door de auto. Het is donker, het regent en het is veel drukker op de snelweg dan ik had verwacht. Johan heeft twee handen aan het stuur en op de radio wordt de ellendige lange lijst met files opgenoemd. Er lijkt geen eind aan te komen. Ik druk mijn lijf diep in de stoel en voel hoe de stoelverwarming zijn werk begint te doen. We hebben nog bijna een uur te gaan, maar als we de radio mogen geloven, belanden we zo in de file. Een zucht rolt over mijn lippen en ik kijk Johan aan.

“Geeft niets, we komen vanzelf thuis. Dan maar iets later.” Hij haalt zijn rechterhand van het stuur en legt hem op mijn been, net boven mijn knie. De warmte gloeit door mijn panty en ik voel hoe mijn stukje huid een steeds aangenamere temperatuur krijgt. “Had ik trouwens al gezegd dat je er onwijs sexy uit ziet?” Er verschijnt een lach op mijn gezicht, een die je niet eens kan tegenhouden, al zou je dat nog zo graag willen. Lachend kijk ik hem aan. “Meer dan eens, maar dat vind ik helemaal niet erg.” Johan begint te lachen en knijpt speels in mijn been. “Gelukkig maar, het is ook echt waar. Ik denk dat je geen idee hebt hoeveel mannen hun ogen even over je lijf hebben laten gaan op het feest.”

Ik gniffel en staar dan wat naar buiten. Het is me inderdaad niet opgevallen, ik heb er dan ook helemaal niet op gelet. Mijn focus lag meer bij Johan. De manier waarop zijn broek stevig rond zijn fijne billen zat. De manier waarop hij zijn handen door zijn haren liet gaan, hoe hij zijn vingers stevig om zijn wijnglas had gekruld en vooral de manier waarop hij zijn lippen likte voordat hij me een ondeugende blik gaf. Nee, andere mannen waren de laatste wezens waar mijn aandacht naar uitging. “Ben je daar trots op?”, vraag ik terwijl ik hem strak aan kijk. “Op jou bedoel je? Altijd.” Bekent hij overdreven. “Nee, wanneer andere mannen naar me kijken.” Johan begint te lachen. Hij snuift zijn neus kort en knijpt nog een paar keer in mijn been. Het lijkt er niet op dat hij van plan is om zijn hand binnenkort weer in de richting van het stuur te verplaatsen. “Zou je dat vervelend vinden?” Ik zak wat onderuit in de bijrijdersstoel en laat mijn benen automatisch iets openvallen. “Integendeel, ik vind dat eigenlijk best opwindend.”

Johan bijt op zijn onderlip en probeert iets wat op een grom moet lijken te onderdrukken. Precies zoals ik had verwacht, schijnen de felle remlichten van de auto’s voor ons door de voorruit. In geen tijd staan we muurvast. Johan haalt meteen zijn hand van mijn panty, zucht een paar keer en laat wat vloekwoorden uit zijn mond ontsnappen. “Hey”, begin ik, “het maakte niet uit toch? Dan maar iets later thuis.” Ik sluit mijn verwijzing naar zijn eerdere opmerking af met een flauwe tik op zijn bovenbeen. “Toch jammer, mijn hoofd vulde zich net met plaatjes.” Beweert Johan. “Wat voor plaatjes?” De nieuwsgierigheid in mijn stem is niet te verbergen. “Plaatjes van wat ik thuis met je van plan was.” Met een doordringende blik kijkt hij me strak aan.

Ik kan niet ontkennen dat deze woorden al genoeg vuur voor mij zijn om mijn hoofd ook met de lekkerste afbeeldingen te vullen. “Hm… vertel eens dan?”, vraag ik terwijl ik verder onderuit gezakt ga zitten. Ik pak met mijn hand zijn rechterhand van het stuur en leg hem terug op de plek die hij zo hongerig heeft achtergelaten. Dan laat ik zijn hand langzaam omhoog glijden, onder mijn rokje. “Wat zou je doen als we thuis waren?” Johan tovert zijn meest ondeugende lach op zijn gezicht en drukt zijn vingertoppen tegen het kruis van mijn panty. “Het is dat ik me op de file moet concentreren, anders zou je panty het niet overleven.” Ik schiet in de lach, twijfel eventjes, maar laat dan mijn handen onder mijn rokje verdwijnen en krul mijn vingertoppen om de bovenrand van mijn panty. Ik lift mijn kont iets van de stoel en trek mijn panty uit. “Zo beter?”

“Shit… wat doe je.” Johan lacht terwijl hij langzaam de auto met de file meebeweegt. Zonder enige moeite heeft er zich een spanning in mij genesteld. Een die maar al te graag tot uitbarsting wil komen. Om nog maar niet te spreken over het immens sexy gevoel dat dit met zich meebrengt. Alles wat Johan met mij zou willen doen, gaat niet, maar ik kan het wel zelf doen. Terwijl hij zijn best doet om me niet al te hongerig aan te kijken, besluit ik dat mijn slipje ook niet nodig is voor wat ik ga doen. Lachend slinger ik het kleine stukje stof voor zijn gezicht. Johan zucht opgewonden. “Fuck, wat ben jij allemaal aan het doen joh?”

“Wat denk je!” Met wat puberaal gegiechel zwaai ik mijn string door de auto, ik zak nog iets verder onderuit in de stoel en trek mijn rokje omhoog om hem een goed uitzicht te geven. Langzaam laat ik mijn vingertoppen over mijn bovenbenen strelen, steeds verder naar boven. De auto’s om ons heen beginnen stapvoets te rijden en ik kan aan de blik van Johan zien dat hij het een uitdaging vindt om mij niet aan te raken. Iets wat mij alleen nog maar geiler maakt.

Mijn vingertoppen zijn bij mijn liezen aanbeland en ze kietelen over mijn huid. Ik lach ondeugend en heb moeite om mezelf in te houden. Zodra mijn vingers ook maar iets van mijn nattigheid hebben opgemerkt, verlies ik de controle. Een voor een laat ik ze door mijn natte lippen glijden. Steeds heviger en steeds warmer. Het geluid van mijn vocht is boven de zachte klanken van de radio uit te horen. Ik merk dat Johan zijn ademhaling een onnatuurlijk tempo aanneemt en zie hoe hij steeds vaker ongemakkelijk gaat verzitten. Tussen zijn benen zie ik zijn stijve door de stof van zijn nette broek pronken. “Shit, wat geil.” De auto’s beginnen steeds meer te rijden en ik begin mezelf steeds heviger aan te raken. Wanneer ik een vinger naar binnen laat glijden, ontglipt een hevige kreun mijn lippen. Onder mijn trui voel ik hoe mijn tepels als harde knopjes tegen de binnenkant van mijn beha prikken. Ik wil aangeraakt worden, ik sta aan.

Ik laat mijn linkerhand in mijn beha glijden en plaag mijn harde tepel. Mijn gekreun wordt steeds luider. Met mijn rechterhand bespeel ik mezelf. Ik streel mijn clit, glij door mijn hitte en begraaf mijn vingertoppen diep in me. Hoe meer ik dit herhaal, hoe warmer ik het krijg. Mijn linkerhand begint aan mijn tepel te trekken, alsof er geen houden meer aan is. Naast mij laat Johan wat vloekwoorden gaan. “Ik kan mij zo echt niet concentreren.” Gromt hij. “Sorry”, hijg ik, “wil je dat ik stop?” Bied ik poeslief aan. “Nee, ga door. Ik wil zien hoe je klaarkomt.” Zijn aanmoedigingen blijken het enige dat ik nodig heb. Terwijl ik mijn handelingen steeds steviger herhaal, voel ik hoe mijn benen beginnen te tintelen. De ramen zijn beslagen en af en toe schijnt een lantaarnpaal fel over mijn gezicht.

De warmte neemt mijn lijf over en mijn spieren beginnen zich in golvende bewegingen steeds heviger aan te spannen. Het wordt nat tussen mijn benen, nog natter dan het al was. In volle hevigheid raast mijn orgasme door mijn lijf en in schokgolven voel ik mijn vocht uit me spuiten. “Fuck, wat lekker!”, gromt Johan luid door de auto. Hij kijkt me speels aan. “Als ik wist dat je dit van plan was, dan had ik de auto wel ergens geparkeerd.” Ik kan mijn lach niet onderdrukken. Ik haal mijn hand uit mijn beha en trek mijn trillende vingers terug. Ondeugend als ik ben, breng ik ze naar mijn mond en lik ze langzaam. “Pfff… Ik dacht net dat het niet geiler kon.”

Trots kijk ik hem aan en staar dan naar de nattigheid die ik heb achtergelaten op de bijrijdersstoel en tussen mijn benen. De auto’s om ons heen beginnen te toeteren. Ik verschiet en krijg dan de slappe lach. We hebben niet eens doorgehad dat de file weer was gaan rijden. Vanaf dat moment ligt de focus van Johan nog maar bij één ding; zo snel mogelijk naar huis.

Dorien Vercammen

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *