Mijn avond

()

Ze lacht naar me, rond haar ogen vormen zich kleine rimpeltjes en ze zuigt speels haar onderlip naar binnen. Ze ziet er hongerig uit, alsof ze klaar is om ieder moment aan te vallen. Haar borsten zitten precies en lekker in de cups van haar beha en de donkere kleur staat haar adembenemend. Alsof dat allemaal nog niet verleidelijk genoeg is, ruikt ze ook nog eens lekker, als een frisse lenteochtend. Haar helderblauwe ogen kijken me vol verwachting aan en ze gooit een pluk haar over een van haar schouders. Ze is een plaatje.

Achter mij voel ik hoe Johan zijn hand op mijn schouder legt en vervolgens zacht mijn nek kust. De spanning die in de lucht hangt, is om te snijden. Niemand zegt er iets over, maar ik weet honderd procent zeker dat zij hem ook voelen. Mijn ogen vallen op de voorbinddildo die zij in een van haar handen heeft. Mijn brein begint te kraken. De keren dat ik hierover heb gefantaseerd zijn niet meer op een hand te tellen. Eigenlijk niet eens op handen en voeten, maar nu ik dat ding zie, begin ik me toch ernstig af te vragen of het wel gaat passen allemaal.

“We dachten dat je dit juist wilde?” Zelfs haar stemgeluid is opgewonden. “Wel hard werken voor Lucia, maar dan weet zij ook eens wat ik altijd voor jullie doe.” Ze schieten allebei in de lach terwijl mijn hoofd zich vult met de meest geile plaatjes. “Ik ben er zelf ook wel benieuwd naar hoor, dus misschien mag jij ook een keer aan de slag.” Ze knipoogt en wiebelt de dildo heen en weer. “Oké, goed!,” roep ik veel te opgewonden uit. “Ik wil dit graag, maar ik heb nog even wat opwarming nodig.” Johan begint te lachen. “Natuurlijk, dacht je dat ze hem er gewoon in zou duwen?” Zijn vingertoppen kriebelen langs mijn hals en hij is ondertussen zo dichtbij dat ik zijn adem tegen mijn huid kan voelen.

Zijn hand glijdt vanaf mijn schouder naar mijn rechterborst, die hij zacht begint te masseren. Ik gooi mijn hoofd naar achteren tegen zijn borstkas en kreun van de spanning. “Hm…”, zucht Lucia zacht, “het klinkt altijd zo lekker als je kreunt.” Ik lach en kijk haar aan. Ze legt de dildo naast zich neer en streelt met haar vingers vanaf mijn enkels naar de binnenkant van mijn benen. In de richting van de plek die steeds gevoeliger lijkt te voelen. “Vanavond is het jouw avond.” Haar stemgeluid klinkt zo zacht dat het bijna als een melodie aanvoelt. Wanneer haar vingers de rand van mijn slipje hebben bereikt, zucht ik nog eens uit. Opnieuw zuigt ze haar onderlip wat naar binnen, shit ik zou er een moord voor doen om haar nu te zoenen.

Lucia heeft andere plannen. Ze trekt tergend langzaam mijn slipje over mijn huid en kijkt vervolgens met een opgewonden blik naar mijn hitte. Moeiteloos duwt ze mijn benen wat uit elkaar en kust de binnenkant van mijn bovenbenen. De manier waarop ze altijd te werk gaat, is liefdevol en bloedgeil tegelijk. Geen idee hoe ze het voor elkaar krijgt. Net wanneer ze bij mijn schaamlippen is aangekomen, pakt Johan mijn kin vast en trekt me in zijn richting. Hij drukt zijn natte lippen op de mijne en in geen tijd dansen onze tongen hevig om elkaar heen. Mijn hartslag gaat sneller en dan voel ik haar warme tong tegen mijn gevoelige huid. Haar nagels begraven zich zacht in mijn bovenbenen terwijl ze me vol overgave likt.

Met mijn ogen gesloten droom ik weg in de zaligheid. Johan masseert nog steeds mijn borst en knijpt af en toe gekmakend in mijn hard geworden tepel. Mijn borst gaat hevig op en neer en ik kreun ongecontroleerd in zijn mond. Met twee weten ze me toch altijd weer ongekend wild te maken. Ze hoeven er niet eens heel veel voor te doen. Abrupt stopt Lucia en klimt verder omhoog over mijn lijf. Met haar mond weet ze mijn andere borst te vinden en ze likt stevig over mijn tepel. De frisse lucht die in de slaapkamer hangt, zorgt voor een extra sensatie tegen mijn nat gelikte tepel en hij wordt steeds harder en harder. Dan gebruikt ze zacht haar tanden. “Shit”, mompel ik tegen Johan z’n lippen.

Onze zoen stopt, Lucia pakt mijn armen vast en trekt me omhoog naar haar toe. Automatisch vinden mijn lippen die van haar en nog in dezelfde seconde strelen onze handen door elkaars haren. Niet dat we het kunnen zien, maar Johan kleedt zich uit. Ergens op de achtergrond kan ik horen hoe zijn broek de grond raakt, hoe hij zijn boxershort over zijn goedgevormde billen trekt en op het bed gaat liggen. We stoppen onze zoen, kijken elkaar aan en kijken dan naar Johan, die poedelnaakt en keihard op de lakens heeft plaatsgenomen. “Wen daar eerst maar aan.” Lucia tikt op mijn been, alsof ze daarmee wil zeggen dat het oké is. Ik zoen haar nog een keer op haar mond en klim dan op Johan. De top van zijn stijve kietelt tegen mijn onderrug terwijl we elkaar aankijken en hij een pluk haar achter mijn oor strijkt. Zodra hij zacht begint te kreunen, weet ik dat Lucia hem in haar mond heeft genomen. Ik moet mezelf tegenhouden om niet te kijken. Het is altijd zo’n opwindend gezicht wanneer zij hem pijpt. Johan ‘s handen strelen langs mijn ruggengraat terwijl hij zacht kreunt. Wanneer zijn handen mijn onderrug hebben bereikt, duwt hij me strak tegen zich aan. Op deze manier wordt mijn kont automatisch verder naar achteren gedwongen.

Lucia gniffelt en in geen tijd voel ik haar tong weer door mijn geiligheid glijden. Ik kreun opgewonden, wetende wat me te wachten staat. “Ben je klaar?” Ik kijk ze om de beurt aan en knik goedkeurend. Ik hef mijn lijf iets omhoog, kijk toe hoe Lucia Johan ‘s stijve stilhoudt en laat me dan over hem heen zakken. Het geluid van ons gekreun vult de kamer en als vanzelf begin ik opgewonden te bewegen. “Lukt het zo?”, vraagt Johan terwijl hij zijn best doet om over mijn schouder naar Lucia te kijken. Ik hoor wat geluiden en ze geeft aan dat ze bijna zo ver is. Terwijl ik zacht heen en weer beweeg en de spanning door mijn lijf raast, houdt Johan langs mijn lijf zijn hand op om een klodder glijmiddel van Lucia te ontvangen.

“We beginnen langzaam, beloofd. En als het tegenvalt dan kappen we gelijk.” Ik knik opgewonden en zenuwachtig tegelijk. Met mijn ogen dicht voel ik hoe Johan het glijmiddel tussen mijn billen verdeelt en vervolgens een vinger bij me naar binnen laat glijden. Ik kreun opgewonden. Een vinger in m’n kont tijdens de seks ben ik gewend, maar waar we naartoe opbouwen, maakt me bijna buiten zinnen. Speels laat hij zijn vinger in en uit me gaan en ik kreun opgewonden. Lucia geeft aan dat alles op de juiste plek zit en ze zo ver is. Ik zucht opgewonden en kijk dan kort naar achteren. Daar zit ze dan, inclusief voorbinddildo die ik amper een kwartier geleden nog betwijfelend heb bekeken. Nu kan ik niet wachten tot hij in me zit.

Mijn lichaam huivert kort wanneer Johan zijn vinger terugtrekt. Ik voel hoe hij mijn billen stevig beetpakt en iets uit elkaar trekt, terwijl Lucia zichzelf positioneert en voorzichtig de dildo naar binnen duwt. Het voelt rauw, vol en voornamelijk vreselijk geil. “Fuck”, kreunt Johan, “ik kan hem ook voelen door je huid heen.” Ik zucht van opwinding en ontlading en begin voorzichtig te bewegen. Het overweldigende gevoel van compleet opgevuld zijn aan beide kanten is een niveau hoger. “Hm…, dit ziet er echt heel lekker uit. Bepaal jij maar het ritme.” De opwinding in Lucia ’s stem laat me weten dat we dit een volgende keer ook gaan omdraaien. Ik kreun volledig buiten adem en laat de lichte pijn overgaan in intense zaligheid. Na een paar minuten wil ik meer, ik durf meer. “Ik ben er klaar voor. Jullie mogen het vanaf nu bepalen.”

Even zijn ze stil, dan pakt Johan mijn heupen vast en begint te stoten. Het is even zoeken naar een ritme dat voor iedereen werkt, maar zodra Lucia mijn billen vastgrijpt en ook begint te stoten, lijkt alles te vervagen. Ik produceer geluiden waarvan ik niet eens wist dat ik ze in me had. Het overtreft al mijn fantasieën en geniet zoals nooit tevoren van mijn avond.

Anja

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *