Zinderend Kroatisch

()

Daar staan ze weer, op de sup, voor de rotsachtige kust van Kroatië. Voor haar ziet ze hem peddelen op zijn surfboard met de zon op zijn gebruinde en getrainde lijf. De herinneringen aan hun vorige avontuur met de sup (Zonsondergang) komen weer boven en doen haar kutje kriebelen in haar bikini. Ze verlangt ernaar zijn lichaam tegen zich aan te voelen in het zoute water, naar het uitzicht op zijn grote pik. Maar dit keer is het nog geen avond, de zon staat nog hoog aan de hemel en het is druk op het water. Toch roept ze naar hem of ze een plekje kunnen zoeken om even te rusten.

Hij hoort haar achter zich roepen. Zo lang zijn ze nog niet weg van de camping, wil ze nu al rusten? Hij kijkt naar de rotsachtige kust. Hier en daar zijn kleine kiezelstrandjes, waar mensen liggen. Er is ook een nudisten strandje. Ondeugend wijst hij hiernaar, maar ze wil verder doorvaren, jammer; hij had wel zin om samen naakt op het strand te liggen en te zwemmen! Ze wijst iets verderop een plekje aan, niet echt een strandje, maar wel met een iets verscholen platte rots waar ze hun sup op kunnen leggen. Hij peddelt er naartoe en trekt zijn sup de rots op. Zij komt ook aan peddelen. Hij kijkt verlekkerd naar haar slanke bruine lijf. Hij ziet duidelijk dat ze haar billen goed getraind heeft afgelopen jaar, ze zijn groter geworden, zonder die mooie ronde strakke vorm te verliezen. Met haar lange slanke benen stapt ze van rots naar rots naar hem toe en gaat dan naast hem zitten. Hij slaat een arm om haar heen en samen genieten ze van het uitzicht. Het is een heldere zonnige dag zonder wolken en daardoor zijn er heel wat mensen op het water te vinden.

Zijn arm om haar heen voelt heel vertrouwd, ze kennen elkaar al zo lang. Een relatie die startte als schoolvrienden kan in een saai huwelijk uitmonden, maar gelukkig is bij hen de passie altijd gebleven. Door de jaren heen hebben ze elkaar wel veel beter leren kennen, ook qua intimiteit. In het begin was de seks vooral spannend en zoals je het gezien en geleerd had; ze vonden het leuk om standjes uit te proberen en zij vond het heerlijk om op allerlei manieren lekker ‘genomen’ te worden. Ze genoot er vooral van als hij zich lekker liet gaan, ze zei vaak “maakt niet uit hoe, als het maar hard is” en dat liet hij zich dan geen tweede keer zeggen. Later leerde ze steeds beter haar eigen lichaam kennen. Zelf was ze eerst niet zo nieuwsgierig, maar wat is ze blij dat hij haar had gestimuleerd om haar eigen genot ook aandacht te geven. Ze kijkt hem aan en geeft hem een lange intense zoen waarbij ze op een gegeven moment haar hand op de bobbel in zijn zwembroek legt.

Hij beantwoordt haar zoen en is verrast van de intensiteit. Hij kan altijd gemakkelijk haar stemming herkennen aan haar zoenen. Soms zijn ze vluchtig, vaak heerlijk, maar ook soms hartstochtelijk. Dit is duidelijk één van het laatste soort en haar hand op zijn zwembroek op zijn groeiende pik bevestigt dat. Hij geniet en laat zijn hand over haar lichaam glijden dat nog nat is van het zoute water. Zijn hand blijft rusten op één van haar haar mooie borsten en zijn vingers spelen met het puntje van haar borst dat door de stof van haar bikini heen duidelijk voelbaar wordt. “Zou je deze niet uit doen dat is toch veel lekkerder in de zon?”, vraagt hij.

Ze kijkt even om haar heen. Er zitten geen mensen in hun buurt en door de rotsen zijn ze ook een beetje afgeschermd. Verderop is het naaktstrand, daar zullen de mensen niet opkijken als ze haar bikini zou uitdoen. Op het water is ook niemand te zien. “Oké”, zegt ze ondeugend, “Als jij ook wat uitdoet”. Zonder zijn reactie af te wachten knoopt ze haar bikini los. Haar borsten staan door het koude water parmantig naar voren en zijn duidelijk blij van de bikini verlost te zijn. Witte driehoekjes rond haar borsten steken scherp af tegen de rest van haar gebruinde huid. Uitdagend kijkt ze haar stoere kerel aan en wacht op zijn reactie.

“Zo!” denkt hij, “die heeft er zin in vandaag”. Dat had hij niet verwacht zo midden op de dag. Met een glimlach gaat hij staan en laat zijn zwemshort naar beneden zakken. Heerlijk om zijn pik lekker de vrijheid te kunnen geven. Hij gaat weer naast haar zitten, iets gedraaid naar haar toe en neemt een van haar borsten in zijn hand en zuigt zachtjes op haar tepel. Weer zoenen ze en nu glijdt zijn hand naar beneden haar bikinislipje in. Zijn hand vindt haar kale lipjes die ze samen altijd liefkozend “pornokutje” noemen vanwege de mooie vorm. Hij opent de buitenste lippen die normaal netjes de rest van haar kutje bedekken en laat zijn vinger tussen de lipjes naar beneden glijden. Wat hij daar voelt, bevestigt zijn vermoeden en meer dan dat zelfs, ze is supernat daar. Het geil is zelfs niet alleen in haar gaatje gebleven, maar heeft zich ook al naar buiten weten te werken waardoor haar hele kutje tot haar clitje toe glibberig is. Dit is niet iets wat net is ontstaan, blijkbaar heeft zijn ondeugende vrouw al langer verlangend naar hem uitgezien. Wat heerlijk om als man te merken dat je vrouw na toch al wat jaren nog steeds op je geilt!

Ze voelt zijn vingers door haar kutje glijden en merkt nu ook hoe nat ze ondertussen is geworden. Het gevoel maakt haar nog geiler en ze trekt daarom snel ook haar slipje uit. Als ze weer gaat zitten spreidt ze haar benen zodat hij goed uitzicht heeft op zijn favoriete plekje op aarde. Ze pakt zijn hand, legt die weer op haar spleetje en laat zich heerlijk verwennen. De tinteling gaat over op een gevoel dat borrelt door haar lijf. Ondertussen kijkt ze naar zijn gespierde borst en van daar naar beneden. Zijn pik is door de opwinding verder gegroeid en ligt in volle lengte haar uit te dagen. Ze is gek op zijn pik waarvan ze samen pas kort geleden hebben ontdekt dat die flink groter dan gemiddeld is. Ze pakt hem met haar rechterhand sterk vast en begint hem met lange halen af te trekken. Ze hoort zijn ademhaling zwaarder worden en hij kreunt zacht van genot. Ook zij voelt de tinteling in haar kutje veranderen in een vloed door de stimulatie van zijn vingers van haar clitje. Dan stopte ze plotseling omdat er een man op een sup op een paar meter afstand langs komt die nieuwsgierig naar hen kijkt. Het bevalt de man blijkbaar wat hij ziet, want hij stopte en besluit even op de sup te gaan zitten. Getergd laat ze zijn pik los en ook hij heeft de man nu in het oog en trekt zijn hand weg van haar kutje. Het protest vult haar lichaam, verlangend naar meer, maar ze wachten toch, licht ongeduldig tot de man weer besluit verder te peddelen.

Als de man eindelijk genoeg uit zicht is, zoent hij zijn vrouwtje en vindt zijn hand haar kutje weer. Twee vingers glijden in haar naar binnen en drukken een paar keer tegen haar G Spot. Daarna glijden zijn vingers weer naar buiten en vinden haar opgezwollen clitje. Zijn ervaren vingers glijden in een rustig ritme heen en weer. Haar hand pakt weer zijn pik beet en dit keer begint ze niet rustig maar hard en snel zijn pik af te trekken. Ze buigt zich voorover naar hem en laat zijn pik een paar keer diep in haar mond glijden. Daarna gaat ze verder om hem met haar hand te verwennen. Ondertussen wisselt hij af in snelheid en druk. Haar bewegingen met zijn pik worden trager naarmate haar ademhaling dieper wordt. Gelukkig maar, want dit had hij anders niet lang uitgehouden; hij voelt zijn pik bonken in haar handen en met elke beweging voelt hij de golven vanuit zijn kruis zijn lichaam in gaan. Haar hand om zijn pik verslapt en ze laat zich langzaam wat achterover op het surfboard zakken met haar hoofd naar achteren. Het geil loopt nu letterlijk uit haar kutje en op de sup onder haar. Haar lichaam begint wat te trillen en hij ziet, haar spieren zich aantrekken. “Adem uit”, zegt hij.

Ze laat langzaam haar adem los en met het uitademen verplaatst de geilheid zich van haar kutje verder haar lichaam in. Dan komt het gevoel gelijk weer terug en zindert een orgasme door haar heen. Ze geniet van de tintelingen die over haar hele lijf zich verspreiden. Dan hoort ze de motor van een boot die dichterbij komt. Ze hoort hem zeggen: “Er komt een bootje langs, maar durf je die te negeren?” Als ze al na had kunnen denken zou ze dit gevoel niet willen laten stoppen. Ze voelt het orgasme afnemen, maar geeft hem een hevige zoen. “Ga door!” kreunt ze, terwijl ze zijn pik weer in haar hand neemt en weer vaardig bewerkt. Hij is iets gaan verzitten waardoor zijn pik nu recht overeind staat. Wat een geil gezicht zo aan het water! Ze ziet zijn borstkas en lichaam bewegen en weet dat het niet lang meer zal duren. Ook bij zichzelf voelt ze de geilheid weer in volle vaart opkomen. Ze hoort dat zijn ademhaling net als die van haar zwaarder wordt en dat hij zich nu volledig overgeeft. Zijn pik wordt harder en harder en zijn lichaam spant zich aan. Ze ziet zijn pik in haar hand omhoog komen en beginnen te schokken en als een vulkaanuitbarsting spuit met stoten het sperma eruit naar buiten, over haar handen en op haar kutje. “Heerlijk ben je, wat spuit je mooi. Wat veel en lekker wit!”, zegt ze. Het gevoel van zijn warme sperma over haar koude hand en kutje duwt haar het randje over naar een nieuw orgasme.

Hij voelt zijn lichaam samentrekken onder een lang en zinderend genot. De afgelopen dagen heeft hij veel heerlijke lichamen gezien op de stranden. De nieuwe mode qua bikinibroekjes laat vaak weinig bedekking over van de billen en ook zijn vrouw was constant met haar heerlijke lijf in zijn buurt geweest. Alle geilheid die hierdoor in hem was opgebouwd komt nu naar buiten. Hij voelt het sperma opkomen en door zijn pik naar buiten spuiten. Het loopt geil over haar hand en over haar kale kutje. Hij haalt zijn eigen hand bij haar kutje weg om nog beter uitzicht te hebben op haar ondergespoten lijf. Ze steekt haar borsten naar voren die hij heerlijk in zijn mond neemt terwijl hij gromt en zindert. Het geluid van de boot is nog steeds hoorbaar, maar is wel ondertussen langs hen heen gegaan. Hij let er niet meer op, maar geniet van de schokken die door zijn lijf trekken. Doordat ze hem al een aantal keren dicht op het randje had gebracht is de uiteindelijke ontlading des te heftiger. Als hij weer langzaam terug op aarde komt, ziet hij dat ze haar hand die onder zijn sperma zit van zijn pik laat glijden en naar haar kutje beweegt. Een extra schok gaat door zijn lichaam als hij ziet dat ze het sperma dat hij op haar kutje heeft gespoten gebruikt als extra glijmiddel om zelf haar kutje te bewerken.

Een gevoel van trots gaat door hem heen. Toen ze net bij elkaar waren was ze vooral op hem gericht tijdens hun vrijpartijen. Het had even geduurd voor ze toeliet dat hij haar stimuleerde en pas twee jaar geleden had ze voor het eerst zichzelf gestimuleerd tijdens een vrijpartij. Hij was haar aan het verwennen, terwijl zij op bed lag en hij naast haar op zijn knieën zat. Hij had haar hand op haar eigen borsten gelegd en na een tijdje over haar lichaam geleid richting zijn hand op haar clitje. Haar vingers waren onder zijn vingers gekropen en samen waren ze verder gegaan. Toen haar orgasme verder opzwol, had hij langzaam zijn vingers weggehaald en zijn eigen pik gepakt. Ze hadden samen gemasturbeerd en heerlijk van genoten van dit intieme samenspel. Sindsdien was ze steeds vrijer hierin geworden en genoot ze er zichtbaar van. Ondertussen vond ze het ook heerlijk om zichzelf te verwennen als hij gewoon toekeek.

Ze zet een been iets hoger op een rots zodat ze haar kutje nog verder kan spreiden. Ze voelt zijn sperma op haar kutje en gebruikt dit als extra laag om zich met haar vingers te verwennen. Terwijl ze heerlijk achterover leunt, geniet ze van zijn lichaam naast zich en de gedachte aan het sperma dat uit zijn pik spoot. Ze kreunt en versnelt haar bewegingen. Hij is na al die jaren erg ervaren in haar verwennen geworden, maar zelf kan ze nog een extra stapje doen zonder het juiste plekje los te laten. Ze voelt dat haar lichaam begint te schokken en een zinderend gevoel verspreidt zich door haar hele lichaam. Alle geilheid lijkt zich nu te ontladen. Het gevoel van de hele dag de warme zon afgewisseld door de koude zee, de huid van haar man ‘s nachts in de caravan dicht tegen haar aan en het uitzicht op zijn lichaam als ze wakker werd, alles had opgebouwd naar dit moment. Ze pakt haar borst in haar andere nog vrije hand en laat zich helemaal gaan. Ongecontroleerd schokt haar hele lichaam. Haar vingers bewegen snel over haar kutje zodat de heerlijke golven blijven komen. Wanneer het orgasme ook haar hoofd heeft laten tintelen, komt ze langzaam weer bij zinnen. Ze kruipt tegen haar mannetje aan en zoent hem lang terwijl ze hem in zijn ogen aankijkt.

Ze wisselen de hen gelukkig zo bekende blik van intens en samenbindend genot. Langzaam worden ze zich weer bewust van hun omgeving. Het bootje is niet meer te zien, ze moeten lachen om de gedachte aan het schouwspel wat de mensen in het bootje moeten hebben gehad. Hadden de mensen gegeneerd weg gekeken of hadden ze heerlijk meegenoten? Het maakt hen niet meer uit. Samen staan ze op en hun handen strengelen in elkaar. Ze lopen het koude water in om alles af te spoelen en nog van elkaars lijven na te genieten, dicht tegen elkaar in de deining van de zee.

Dorien Vercammen

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *