Vrolijke wereld

()

Buiten scheen de zon en dat maakt de wereld een stuk vrolijker. Bram had net de tijd met proefwerken op school achter de rug en er waren voor hem een paar vrije dagen in het vooruitzicht. De komende week zou zo te zien een rustige voor Bram worden want zijn ouders waren een paar dagen naar vrienden in Luxemburg en hij had dus het hele huis voor hem alleen. Zijn ouders, zoals alle ouders, hadden hem nog op het hart gedrukt voorzichtig te zijn, op tijd naar bed te gaan etc. Hij zat op dit moment op zijn kamer boven de mogelijkheden van zijn nieuw aangeschafte mobiele telefoon uit te proberen. Hij schoof zijn stoel achteruit, na zo een tijdje bezig te zijn geweest, besloot hij naar beneden te gaan om wat te drinken te pakken uit de koelkast. Met een blikje cola in de hand liep hij de woonkamer in en keek door het kamerraam naar buiten op straat.

He? Was dit niet? Hij zag dat een jonge meid op straat liep die hij dacht te herkennen als het meisje dat hij bij zijn laatste bezoek aan Marjo had gezien. Ze belde daar aan toen hij net de deur uitgelopen was. Een jaar of 20, leuk figuurtje met een aantrekkelijke voorgevel. Hij hoefde niet lang nadenken, zette zijn blikje fris op de kamertafel en liep snel de deur uit en de straat op. Het meisje was de straat al uit en hij liep snel richting Marjo’s huis. Inderdaad, daar stond zij voor de deur. Ze stond daar te wachten voor een gesloten deur, want blijkbaar was er niemand thuis.

“Hallo, jij moet bij Marjo zijn”, floepte hij eruit? “Ja, zij is mijn moeder. Heb ik jou niet eerder gezien?” Vroeg ze. “Ja, dat klopt, dat was vorige week, ik ging net bij haar weg”. “Ja, dat vertelde zij”. Bram kon zijn geluk niet op. Zijn gedachten namen een loop met zijn fantasieën. Stel dat je deze… “Is zij niet thuis?” Vroeg hij totaal overbodig. “Denk het niet, ik wist dat ze weg moest, maar ik dacht wellicht ben ik nog op tijd.” Er werd nog even over wat koetjes en kalfjes gesproken tot Bram het initiatief nam. “Wil jij misschien wat drinken, ik woon hier om de hoek”. Probeerde hij. “Nu? Als je mij niet verkracht dan wil ik dat wel.” Bram trok even de wenkbrauwen op: “jij bent een fraaie, ben je altijd zo direct?” Vroeg hij een beetje onzeker. “Grapje” zei ze en liep met Bram mee.

Bram had voor haar wat te drinken ingeschonken, zijn blikje stond nog op tafel en ze zaten naast elkaar op de bank te praten. Ze heette Nicole en was kapster. Haar relatie was net uit en ze wilde juist haar moeder vragen of zij daar een paar dagen kon logeren om de boel een beetje te kunnen verwerken. Ze hoefde dan niet alleen te zijn bij het verwerken van haar prille liefdesverdriet. “Misschien brutaal om te vragen, maar waarom is het uitgegaan?” Vroeg Bram. “Hij vond het niet aardig van mij dat ik hem vertelde dat hij mij wat meer vrijheid moest geven. Ik wilde hem niet kwijt maar hij claimde mij te veel. Ik wilde wel contact houden met hem, maar dat voorstel sloeg hij af.”

Bram keek naast zich en zag een leuke meid. Als zij net als haar moeder lekker geil was, dan beloofde dit een goede kans op een avontuur. “Goh, meid, wat vervelend voor je, ik zou jou niet zo snel laten lopen als ik hem was. Jij ziet er toch fantastisch uit. Een vent moet blij zijn met een meid als jij en hoe super je eruit ziet.” Terwijl hij dit zei, legde hij zijn hand op haar schouder en kneep daar zachtjes in om als ware zijn woorden wat meer kracht bij te zetten. “Meen je dat, dat is lief van je.” Zei ze. “Ik meen dit zeker en om dit te bewijzen”, Bram draaide zich naar haar toe en drukte zijn lippen op die van haar. Zij trok zich heel eventjes terug, maar dan opende ze snel haar mond en begon met hem te tongen.

Nu, dacht Bram, dat gaat goed en na enkele minuten zo bezig te zijn liet hij langzaam zijn hand van haar schouder af glijden en richting haar borsten gaan. Wat hij hoopte, gebeurde, ze liet hem zijn gang gaan. Zij werd zelfs fanatieker in het zoenen en Bram maakte van de gelegenheid gebruik om zijn hand te laten zakken onder haar truitje en vervolgens weer naar boven om op zoek naar haar borsten te gaan. Schoof zijn vingers onder haar bh en vond daar een behoorlijk maat tiet. Hij streelde deze zacht en begon met haar tepel te spelen. Hij voelde dat deze vrij snel hard werd. Nicole begon zachtjes te kreunen en zei zachtjes “lekker”…

Zij is net hetzelfde als haar geile moeder, dacht Bram en hij besloot zijn kans te wagen. Hij hoefde echter geen beslissing te nemen, want plotseling voelde hij haar hand al op zijn kruis en richting de al aardig gegroeide vriend van hem gaan. Zij kneep er zachtjes in en mompelde tijdens het zoenen “die is groot, ben jij ook zo geil?” Bram stopte met zoenen en vroeg haar “ga je mee naar mijn kamer”. Nicole reageerde door op te staan en hem bij zijn hand te nemen en zei. “OK”. Hij liet haar voor gaan de trap op naar zijn kamer en ze liepen daar binnen. Na even kort rondgekeken te hebben ging Nicole op het bed zitten en zei tegen Bram “kom hier”.

Bram liep op haar af en ging voor haar staan. Zij draalde niet en maakte zijn riem los, deed de ritssluiting naar beneden en deed met haar beide handen zijn jeans omlaag. Bram ’s vriendje stond al parmantig vooruit in zijn boxershort. “Die heeft er zin in en eerlijk gezegd ik ook. Mijn vriend heeft mij al een tijdje niet meer aangeraakt en ik ben er nodig aan toe. En die van jou ziet er zo te zien goed uit. Laat eens zien”. Ze haakte haar duimen achter de rand van zijn boxershort en liet Bram eruit stappen. “Heb ik het toch goed gezien” zei ze. Ze pakte hem beet met een van haar handen en trok hem naar haar toe. Dit kon eigenlijk wel eens een goede neuker zijn, dacht ze en ze voelde dat ze al aardig nat werd in haar kruis. Zij wist van zichzelf dat ze een vrij grote behoefte aan mannen had. Was al op jonge leeftijd met seks begonnen en zij lustte er wel pap van. Haar laatste vriend faalde wel eens om haar te bevredigen, die was meer geïnteresseerd in voetbal met zijn vrienden.

Zij gaf een zachte kus op Bram ’s eikel en begon hem te pijpen, terwijl ze hem met de andere hand zachtjes begon af te trekken Bram vond dit ongelooflijk, een uurtje geleden zat hij nog op zijn kamer en nu zat hij daar met een geile jonge meid die hem aan het pijpen was. Dit was voor haar beslist niet de eerste keer, dat bleek wel hoe zij hem behandelde. Likkend aan zijn stam en dan weer als een geoliede machine met haar lippen over zijn pik heen. Bram nam de gelegenheid te baat om haar blouse los te knopen, deze te verwijderen en hierna haar bh los te maken. Daar hingen nu twee stevige meiden, redelijk groot voor haar slanke postuur, met daarop twee donkere tepels. Met beide handen begon hij deze twee zachtjes te masseren.

Nicole was zachtjes aan het kreunen en wilde eigenlijk het liefs al die harde grote piemel van Bram in haar kut voelen. Bram had eigenlijk wel een hele grote en die wilde zij in haar voelen. Dat was natuurlijk best moeilijk, nu al meteen ervoor uit te komen. Maar ja, dacht ze waarom eigenlijk niet. Ze stopte abrupt met pijpen en zei tegen Bram “wacht”. Ze stond op trok haar overige kleding uit incl. haar slipje, en ging op het bed liggen met haar benen wijd. “Kleed je uit” zei ze “en neuk mij”. Bram liet dit zich geen twee keer zeggen, trok razendsnel zijn kleding uit en klom op het bed voor haar voeten. Zij pakte zijn pik beet en leidde hem naar haar kut. “Neuk mij”. Bram duwde zijn eikel tegen haar poesje aan en voelde dat dit goed nat was en al aardig openstond voor hem. Langzaam liet hij deze bij haar naar binnen gaan en verwonderde er zich over dat zijn pik zo diep naar binnen ging. Zij had best een diepe kut, eigenlijk voelde deze een beetje aan zoals die van Marjo. Toch moeder en dochter?

Hij begon zich in haar te bewegen waarop zij reageerde met haar benen om hem heen te klemmen. “Ik ben aan de pil” lispelde ze, “dus vooruit”. Bram pompte zijn grote pik diep in haar om te kijken waar het stopte. Zijn gedachten waar steeds aan het vergelijken met het hoe en wat van de moeder. Het leek allemaal wel een beetje op elkaar. Alleen Nicole was wat nauwer en sloot strakker om zijn pik. En zij reageerde wat heftiger. Wat een heerlijke is dit dacht zij, en ze omklemde hem nog steviger met haar benen. Zij begon vrij spoedig dieper te ademen en voelde dat zij al klaar begon te komen. Zij was gezegend met snel en heftig klaarkomen en vond het altijd heerlijk. “Doorgaan” riep zij tegen Bram terwijl ze kwam en deze, verrast door haar snelle komen, begon zijn tempo op te voeren.

Het duurde niet lang of Bram, normaal gesproken niet zo’n snelle spuiter, maar dit keer erg opgehitst door haar reactie, kwam ook klaar. “Ik kom” zei hij. “Ho, ja laat mij het voelen”. Nu dat deed hij. Grote dikke stralen spoot hij diep in haar. Naar haar gevoel duurde dit wel vijf heerlijke lange minuten. Na de laatste druppel geloosd te hebben, trok hij zich langzaam terug uit haar. “Dat was zeker lekker” zei zij, “jij hebt een heerlijke grote paal en dit is zeker voor herhaling vatbaar”. Zij bleven nog een tijdje met elkaar op bed liggen keuvelen, tot Nicole zei “ik ga kijken of mijn moeder thuis is.”

Zij stond op, kleedde zich aan en na wat gegevens aan elkaar uitgewisseld te hebben voor een volgende ontmoeting, besloot Bram een stukje mee te lopen met Nicole naar haar moeders huis. Hij bleef wel op een afstandje staan kijken toen zij aanbelde. De deur werd opgedaan en Nicole ging naar binnen. “Hallo mam, hoe is met jou” en Nicole en moeder omhelsden elkaar. Zij liepen de gang door naar de huiskamer en Nicole vertelde dat zij al twee uurtjes geleden tevergeefs aan de deur geweest was. Dat was echter niet erg, want zij had de jongen gezien en gesproken die de vorige keer bij Marjo was. “Jongen” vroeg Marjo, bedoel je soms Bram?” Vroeg ze. “Ja, Bram. Hij heeft mij bij hem thuis wat te drinken aangeboden en ik heb daar twee uurtjes gewacht op jou”. Nu had Nicole totaal geen geheimen voor haar moeder en omgekeerd ook niet en beiden waren totaal op de hoogte van elkaars liefdesleven. Zij waren eigenlijk net twee vriendinnen. ”Ik vind hem een lekkere knul en hij was erg aardig tegen mij”.

Marjo keek haar dochter aan en zag dat zij kleurde. “Aardig, is dat alles”. Vroeg ze. “Je kent mij, ik ben met hem in bed beland en hij heeft een verdomd heerlijke grote pik”. Nu was het de beurt aan Marjo om van kleur te verschieten. Nicole keek haar moeder aan en vroeg haar “wat is er met jou aan de hand”. Marjo begon te stotteren en wist eigenlijk geen woord uit te brengen. Nicole staarde naar haar moeder “Ik weet dat je op jong valt, heb jij iets met hem gehad?” Marjo’s gezicht werd nog roder toen ze Nicole begon te vertellen dat zij ook door Bram was geneukt en dat eigenlijk nog regelmatig met hem deed. ”Niet dat ik verliefd op hem ben, maar hij heeft iets in mij los gemaakt. En ik ben het met je eens, hij heeft een enorm lekkere pik”. Ze keken elkaar aan en schoten tegelijkertijd beiden in een lach. “Nu hebben wij beiden dezelfde minnaar, vertel op hoe is hij voor jou”. Even later werd er uitgebreid over elkaars avonturen met Bram verteld.

Marjo waakte er wel voor om iets over haar andere avonturen te vertellen. Dat wilde ze liever nog even voor haar zelf houden. Het was tenslotte haar dochter en wat moest die wel niet van zo’n geile moeder denken. Niet veel later had Nicole zich geïnstalleerd op haar oude kamer op de eerste verdieping en liep ze weer naar beneden. Marjo stond in de keuken en vroeg of Nicole wat wilde drinken. Ze gingen aan de keukentafel zitten en Marjo vroeg aan haar dochter of zij zin had nu bij de Chinees in het dorp te gaan eten. “Lekker” zei Nicole.

Ze liepen samen de deur uit en stapten in Marjo’s autootje. Na een paar minuten stonden ze bij de chinees voor de deur en liepen naar binnen. Er zaten daar niet zo veel mensen dus konden ze een rustig tafeltje, een beetje achterin, uitzoeken. Ze waren net aan de soep begonnen toen ze ineens een stem hoorde zeggen “hallo Marjo, hoe is met jou?” Marjo keek verrast op want ze dacht de stem van Brian, de neger met de superlul te herkennen. Inderdaad stond deze met een grote glimlach achter haar. “Hallo! Leuk je te zien”, dit is mijn dochter Nicole” Stelde Marjo haar dochter voor. “Jij bent een mooie meid” complimenteerde Brian. “Dank je”. Brian was met een vriend komen eten en deze zat bij het raam aan een tafel waarheen hij ook weer terugging.

“Ken jij die neger, wie is dat, wat een stuk” zei Nicole. Marjo moest bekennen dat Brian ook tot haar “kennissen” kring behoorde. Het was heel raar, maar zij schaamde zich eigenlijk voor deze ontboezeming. Waarom wist ze zelf eigenlijk niet. Misschien iets met haar eigen jeugd en opvoeding te maken. Nicole begon haar moeder steeds spannender te vinden. “Zullen wij anders bij hun gaan zitten?” Ze wachtte het antwoord van haar moeder niet af en stond op en liep naar de mannen toe. Vanzelfsprekend gingen die akkoord. Marjo kon niet anders dan haar dochter volgen.

Je kon het natuurlijk verwachten als je aan tafel zit met een paar viriele negers. Het duurde niet lang of Nicole voelde de hand van Brian op haar knie. Zij vond dat enorm spannend en wilde graag zien waar dat naartoe leidde. Nu dat duurde niet lang voor ze dit wist. Zijn hand streelde haar bovenbeen en zij voelde dat deze erg snel richting haar kruis ging. Brian vond de jongedame wel een lekker kippetje en wilde er geen gras over laten groeien. Blanke vrouwen zijn nu eenmaal gek op een grote zwarte negerlul en Marjo’s dochter zou geen uitzondering zijn. Hij stak zijn hand onder tafel en legde deze op het been van Nicole. Langzaam ging zijn hand naar boven en voelde weldra de vochtigheid in het kruis van het meisje. Hij kon een glimlach nauwelijks onderdrukken. Intussen richtte zijn vriend zijn aandacht op Marjo.

Brian had hem verteld over deze geile vrouw en hij had er totaal geen probleem mee om een versierpoging te wagen. “Hebben jullie zin om bij mij thuis wat te komen drinken. Ik woon hier vlak bij en je kunt je auto hier laten staan”. Stelde hij voor. “Waarom niet” zei Nicole en keek Marjo vragend aan. Deze kon niet anders dan toegeven en weldra liepen ze het restaurant uit.

Na een minuutje onderweg klonk al “hier is het” Zij liepen het appartement binnen en de vrouwen keken hun ogen uit. Vrij comfortabel, een grote kamer met open keuken, een bar en aansluitend een vrij grote ruimte met een rond bed. Boven het bed een grote spiegel. En dit allemaal in toch wel zwoele tropische kleuren. Na de dames een drankje aangeboden te hebben klonk er ook weldra tropische muziek door de kamer. Nicole kon de verleiding niet weerstaan, stond op en ging met de muziek mee staan dansen. Na enige minuten stond Brian op en ging met haar meebewegen. Het duurde niet lang of hij bewoog met zijn lichaam tegen dat van haar aan. Dit uitte zich weldra in een vrij erotische dans. Brian liet zijn grote handen over haar borsten glijden en Nicole duwde haar billen tijdens het dansen tegen Brian ’s heupen. Zij voelde al snel dat daar iets reusachtig groeide.

Marjo, zittend op een bank naast Brian ’s vriend, had het een en ander aangekeken en besloot haar schaamte de schaamte te laten. Temeer daar zij Brian ’s vriend, Will, eigenlijk wel aardig en voorkomend vond. Deze besloot zijn aanval op Marjo te starten. Hij keek haar even aan, nam haar gezicht tussen zijn twee handen en drukte zijn lippen op die van haar. Marjo was verrast, maar kon niet anders doen dan hem laten gaan. Veel negers hebben grote lippen en een grote tong en Will was geen uitzondering. Hij kon daarmee goed zoenen en duwde zijn grote lap weldra in de mond van Marjo. Tegelijkertijd liet hij zijn handen langs de grote borsten van Marjo gaan. Marjo had gemengde gevoelens. Ze had het voornemen gehad om met haar dochter uit eten te gaan en nu zat er een neger aan haar borsten te plukken. Weliswaar niet onaantrekkelijk maar tja, met haar dochter erbij voelde ze zich toch niet zo vrij.

Deze liet zich helemaal gaan en stond intussen op de dansvloer met haar billen langs de grote bobbel van Brian te wrijven. Brian besloot verder te gaan en zijn handen gingen onder rokje van Nicole, glipte met zijn handen langs de randen van haar slipje en begon haar onder het dansen van achteren te vingeren. Will merkte intussen dat er langzaam een verandering bij Marjo kwam. Brian had hem verteld dat ze gevoelige borsten had en ook daarop klaar kon komen. Hij ging driftig door met tongen terwijl zijn handen intussen onder haar topje verdwenen waren en zijn soepele vingers zachtjes met de borsten en tepels van Marjo speelden. Hij merkte dat Marjo zachtjes begon te kreunen en ging rustig door. Enkele ogenblikken later hoorde hij Marjo zachtjes kreunen. “Ik kom klaar” en begon zachtjes te schokken.

Dat klonk hem als muziek in de oren en hij besloot tempo te maken. Marjo zat met gesloten ogen op de bank nog na te genieten dat gaf hem de gelegenheid snel zijn jeans los te maken en deze, tegelijk met zijn boxer, uit trekken zonder dat ze dit in de gaten had. Marjo merkte dat Will ’s handen plotseling naar beneden gleden en haar pantalon over haar benen uittrok en direct zijn lippen op haar slipje drukten. Dit ging gebeurde allemaal zo enorm snel, voor ze er erg in had zat ze daar halfnaakt. Het puntje van zijn grote tong likte de huid van haar bovenbenen en Marjo kon een rilling van genot niet onderdrukken. Will ging met dat puntje steeds verder richting haar kruis en stak de duimen van zijn hand achter de rand van haar slipje en trok deze in een ruk naar beneden.

Direct drukte hij zijn grote lippen op haar poesje en begon haar te beffen. Marjo sloot haar ogen en genoot. Will dacht echter ook aan zijn eigen genot en Brian kon een grote pik hebben, maar Will stond ook met recht zijn mannetje. Niet zozeer qua grootte, maar enorm dik. Zoiets als een blikje cola. Met daarop een grote paddenstoel. En een negerpik wil maar een ding. Een blanke vrouwenkut om vol te pompen. De gedachte hieraan deed hem reusachtig opzwellen. Marjo lag languit op de bank en werd door Will gelikt. Ze lag met haar ogen dicht en vergat de wereld om haar heen. Will nam zijn lid in zijn handen en bewoog zijn onderlichaam langzaam tussen haar benen. Zijn paddenstoel was nu aangekomen bij haar kutje. Langzaam ging hij richting haar schaamlippen en duwde zijn pik naar voren. Marjo voelde iets groots tegen haar aandrukken en voordat ze realiseerde wat er gebeurde, merkte ze dat haar kutje zich opende voor een indringer.

Wat ze daar voelde was enorm. Ze merkte, ondanks haar natte kut dat het moeite kostte om de indringer toe te laten. Maar dit was voor haar nauwelijks te bevatten. Ze voelde dat kut zich volledig om Will ’s pik sloot, haar kutje was nog nooit zo gevuld geweest. Een heel aparte ervaring, maar wel een supergeil gevoel. Will begon haar langzaam te neuken ervoor zorgend dat zijn pik steeds dieper in haar ging. Hij had heel wat kutjes gevoeld in zijn leven maar dit was wel een van de beteren. Marjo begon te reageren door haar heupen tegen hem aan te drukken. Ze wilde deze man goed voelen, dit was voor haar een eenmalige beleving, zo goed gevuld te worden in haar toch niet zo’n kleine kut.

Nicole intussen zag dat Marjo door Will geneukt werd en vond dit een ongelooflijk geil gezicht. Ten eerste had ze haar moeder nog nooit zien neuken en daarbij zag ze dat Marjo zonder problemen zo’n grote zwarte pik in haar kut stak. Ze werd daar enorm opgewonden van en wilde er geen gras over laten groeien. Ze draaide zich om naar Brian en begon hem te zoenen, terwijl haar handen zijn broek opende en Brian ’s pik eruit haalde. Wat er over negerpikken verteld werd bleek waar te zijn, ze stond daar met een enorme zwarte knots in haar handen. Ze begon hem al staande af te trekken ondertussen naar Marjo kijkend. Die werd intussen door Will goed gebeukt. Ze hoorde haar moeder kreunen van opwinding.

Brian nam het initiatief over. Hij nam Nicole bij de hand en ging naar het bed. Legde haar op het bed, trok haar bloes en rokje uit, haar slipje volgde snel, hij duwde, haar benen uit elkaar en zonder iets te zeggen stak hij zijn enorme pik in haar. Nicole wist niet wat haar overkwam. Ze had in haar jonge leven vrij veel pikken in haar gehad maar zo een, nee. Zo groot en zwart. Toch een aparte ervaring. En Brian neukte ongelooflijk lekker. Met grote halen ging hij op en neer in haar. Ze sloot haar benen om hem heen om hem goed te kunnen voelen. Daar lagen dan moeder en dochter. Gelijktijdig in een ruimte, beiden geneukt door een groot geschapen neger. En ze genoten er beiden van. Praktisch gelijktijdig kwamen ze tot hun hoogtepunt en werden ze volgespoten door een enorme lading negerzaad.

Die avond hadden ze elkaar veel te vertellen. En kwamen ze gevoelsmatig nog dichter bij elkaar. Met hun eigen gedeeld geheim.

V & A

Graag uw waardering en/of reactie onder het verhaal, dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *