Binnen de familie

()

Vier dagen achter elkaar stond ze net zoals ik aan de tramhalte te wachten. Een mooi tienermeisje met lange blonde haren. Ze had veel weg van Goldie Hawn in de jaren tachtig. Ze was klein van gestalte hooguit één meter zestig schatte ik ze en dat was de reden dacht ik dat ze schoentjes droeg met hoge hakken. Telkens had ze me recht in de ogen gekeken en me op een glimlach getrakteerd. Ze had mooie lichtbruine ogen, hagelwitte tanden en een lief gezichtje. Mooi lichaampje als een zandloper en ze was zo spontaan. Ik mocht haar wel. De jongedame stapte een halte eerder af dan ik maar ’s avonds als ik van mijn werk de tram naar huis nam stapte zij de eerstvolgende halte op. Ze stond wat te aarzelen dat zag ik, naast me op de bank was nog een plaats vrij. Opeens had ze blijkbaar een besluit genomen en stapte op me toe.

“Mag ik naast u zitten mijnheer” vroeg ze.

“Waarom niet … altijd prettig als een mooie jongedame naast me wil zitten”

“Ik noem Lena en jij?”

“Aangenaam, ik heet Gust”.

Lena zette zich op de bank maar ze kwam zo dicht naast me zitten dat ik haar warme billetje tegen mijn bil voelde. We raakten aan de praat over ditjes en datjes tot we aan de halte kwamen waar we beiden moesten afstappen. Ik bleef haar nagapen hoe ze zich met een wiegend kontje voortbewoog tot ze uit mijn gezichtsveld verdween. Ik stapte mijn stamkroeg binnen en dronk er enkele biertjes. Ondertussen mijmerde ik wat, mijn gedachten gingen volledig naar dat mooie blonde grietje. Ik vroeg me af hoe oud ze zou zijn, vijftien of zestien misschien maar ik vergiste me, dat zou later blijken. Het werd voor mij een woelige nacht, steeds weer dook het beeld van haar op.

De volgende ochtend liet ik haar eerst op de tram stappen en ze haastte zich naar een dubbele bank. Haar outfit was veranderd, de vorige dagen was ze gekleed in jeansbroek en een shirt met daarop een geklede vest en die had ze ingeruild voor een bont gekleurd fleurig kleedje tot net boven de knieën en een wit gebreide vestje. Toen ze voor mij op de tram stapte kreeg ik dan ook haar fraaie slanke beentjes te zien. Ze had mooie slanke kuiten en ik was ervan overtuigd dat ze een stringetje droeg want haar bilnaad was duidelijk afgetekend in de stof van het kleedje.

Ze klopte met haar hand op het zitvlak van de bank, “kom je naast me zitten Gust” vroeg ze, een lief smoeltje trekkend. Ik zette me naast haar, meteen stak ze haar arm onder de mijne en ze begon me te knuffelen.

“Gust… ik zou je willen uitnodigen om zaterdag met mij iets te gaan drinken maar ik zit beperkt in geld”.

“Waarom zou je dat doen, heb je dan geen vriendje om mee uit te gaan”.

“Neen, niet meer, twee hebben me al gedumpt”.

“Oh, wat jammer maar goed als je erop aandringt dan betaal ik wel maar zeg me eens waarom je perse met mij iets wil gaan drinken”.

“Mijn vader is verongelukt toen ik veertien was, wij konden heel goed met elkaar opschieten. Sorry, maar je doet me telkens als ik je zie aan hem denken”.

“Dat is een spijtig van je vader, zoek je daarom een vaderfiguur”.

“Mm… misschien wel, iemand waarmee ik mee kan praten net zoals toen met hem. Vanavond na het werk past dat voor jou ook” vroeg ze.

“Is goed en daarna trakteer ik je nog op een etentje”. Lena moest afstappen, ik zette me recht om haar te laten passeren.

“Buk je eens,” vroeg ze. Toen ik dat deed gaf ze me een vluchtig zoentje op mijn wang. “tot vanavond lieve man” zei ze. Twee tellen later stapte ze van de tram. Toen deze vertrok wuifde het blondje nog eens.

De laatste werkdag van de week zat erop en ik was blij dat ik Lena de tram zag opstappen. Ondanks haar jeugdige leeftijd kreeg ik toch de kriebels van het mooie blonde vrouwtje. Ze baande zich een weg door de reizigers tot ze bij mij stond. De trambestuurder zette er vaart achter en een tiental minuten later waren we aan onze bestemming. Eenmaal we van de tram waren nam ze mijn hand in de hare en als een dartel veulentje huppelde ze naast mij.

“Hier is mijn stamkroeg”.

“Wil je hier iets gaan drinken” vroeg ik.

“Is mij gelijk als ik maar bij jou kan zijn”. Het was behoorlijk mooi weer dus zocht ik een plaatsje op het terras. Ik, die dacht dat ze een cola of iets dergelijks zou drinken kwam bedrogen uit want ze wilde net zoals ik een wit wijntje. Uit interesse vroeg ik of ze nog school volgde. Haar antwoord was negatief want ze werkte als stagiaire op de administratieve dienst van een bedrijf dat overslag van goederen verzorgde. Bleek dat ze in dezelfde firma werkte als ik waar ik chef was van het expeditie gedeelte. Dat depot was twee minuten verwijderd van het hoofdgebouw. Daarom stapte ze ’s morgens als eerste van de tram. Bij de opeenvolgende wijntjes ging het gesprek verder tot ze plots zei.

“Ik zie geen trouwring, ben je gescheiden”.

“Neen niet gescheiden, nog steeds vrijgezel”.

“Hoe oud ben je als ik dat vragen mag”.

“Dertig en jij” kaatste ik de bal terug want ik wilde haar leeftijd ook weten.

“Over drie maanden word ik achttien”.

Dat veranderde de zaak totaal, ze was niet meer zo jong als ik aanvankelijk gedacht had dus zou ik zeker geen problemen op mijn nek halen als ik eventueel met haar in bed zou belanden.

“Dertig en nog vrijgezel, heb je dan geen behoefte aan een vrouw.”

“Toch wel maar alleen voor de seks”. Lena begon te blozen na mijn antwoord.

“Een mooie man als jij zal wel veel vrouwen kunnen krijgen”.

“Aan vrouwen geen gebrek, jonge en oudere”.

“Neuk je echt oudere vrouwen ook” vroeg ze met een gezichtsuitdrukking vol ongeloof!

“Ja, twee dagen geleden heb ik de bovenbuurvrouw nog geneukt! Ze is achtenzestig en zo geil als maar zijn kan. Eens boven de vijftig willen de vrouwen maar één ding”.

“Seks bedoel je?” Ik knikte.

“En liefst zoveel mogelijk”. Het gesprek ging nog een tijdje verder in die richting. Na het zoveelste wijntje rekende ik af en we vertrokken naar mijn favoriete restaurant. Ook daar volgde ze me door een aperitiefje te drinken en bij het eten nam ze ook wijn. Tijdens het eten had ze me af en toe geil aangekeken en soms gezinspeeld in de richting van seks. Dan giechelde ze als een puber. Een uurtje later hing ze aan mijn arm toen we naar mij thuis wandelden want ze wilde nog niet naar huis. Ze had haar moeder gewaarschuwd dat ze met iemand uit zou gaan en misschien laat naar huis zou komen. Bij mij thuis aangekomen liet ik haar plaats nemen in de sofa en vroeg of ze nog een afzakkertje wilde. Een borreltje cognac en een sigaretje zag ze nog wel zitten. Enkele tellen later zette ik me naast haar op de sofa. Lena schoof wat dichter tegen mij aan en ze legde haar hand op mijn dij.

“Gust ik vind jou een lieve man en ik denk dat jij de geschikte persoon bent”. De schrik sloeg me rond het hart, oh nee toch weer niet zo eentje die graag met me wilde trouwen dacht ik.

“Ik geschikt, waarvoor dan”. Lena doofde haar sigaret en nam een slok van haar borrel.

“Eerst moet ik je wat vertellen. Ik heb een vriendin die een jaartje ouder is als ik. Elke keer als ze een kerel aan de haak heeft weten te slaan en met hem wil neuken vraagt ze me om erbij te zijn. Ze kickt erop als ik toekijk. Voor mij geen probleem. Maar. Ik wordt er wel opgewonden door. En…” Ze nam nog een slok cognac. “Er is iets mis met mijn kutje. Ze blijft droog ook als ik er zelf mee speel. Omdat ze zo droog blijft heb ik altijd schrik gehad om te neuken en ben ik nog maagd”. Even keek ze mij aan om mijn reactie te zien. Ik liet niets merken maar mijn hersenen werkten wel, bood dit mooie maagdelijke vrouwtje zich aan? Lena stak een volgende sigaret op en vroeg nog om een borreltje. Langzaam liet ze de rook uit haar sensuele mondje ontsnappen.

“Sinds het overlijden van mijn vader is de relatie tussen mij en mijn mama hechter geworden en op een dag heb ik haar over mijn probleem gesproken.

“Kindje… Als ik zo oud was als jij had ik net hetzelfde. Nadat jouw vader me ontmaagd had is het stilaan gebeterd en nu loop ik bijna constant met een nat kutje. Ik heb altijd veel van je vader gehouden omdat hij mij een mooie lieve dochter heeft geschonken. Het enige wat ik hem ooit kwalijk genomen heb is de brutale manier waarop hij toen mijn jeugd ontnomen heeft. Allebei waren we amper zeventien geworden toen het gebeurde. Zonder pardon drong hij in mijn kutje en na amper vier stoten spoot hij zijn zaad in mijn buikje. Het was meteen prijs want negen maanden later kwam jij ter wereld en nu ben je al er al aan toe om vrouw te worden. Zoek je een lieve zachte man en liefst een oudere man met ervaring. Eens je ontmaagd bent kan die je laten genieten”.

Ze zuchtte, nam een slok van haar borrel. Nadat ze haar glas terug op de salontafel had gezet stond ze plots recht, ze moest plassen. Ik zei haar waar ze het toilet kon vinden en van die gelegenheid maakte ik gebruik om mijn hand tussen mijn jeansbroek en de elastiek van mijn short te steken en mijn nog steeds stijve lul omhoog te trekken zodanig dat mijn eikel bijna boven mijn jeans uitkwam. Als een dikke rol tekende hij zich af in mijn broek. Even later kwam Lena de woonkamer weer ingestapt en meteen gleden haar ogen naar mijn kruis waar ik mijn handen voorhield. Ze naderde langzaam, schoof mijn salontafel opzij en langzaam maakte ze van boven naar beneden de knoopjes van haar jurkje los. Nauwlettend hield ze me in het oog toen ze het jurkje van haar schouders liet glijden.

Mijn gevangen lul kreeg opnieuw een boost, ik voelde het bloed door mijn dikke aders jagen. Waarom Lena een behaatje droeg wist ik niet, misschien omdat het sexy was. Haar borstjes, net twee appeltjes staken fier recht vooruit. Het roze dingetje was zo dun van stof dat het niets kon verbergen. De donkerbruine tepelhoven waren bijna zo groot als tietjes. In het midden prijkte een tepel zo groot en dik als het topje van een pink. Ik vond haar een bangelijk mooi vrouwtje, weliswaar ietwat klein van gestalte maar alles was in proportie. Lena had een wespentaille, een plat buikje en mooie slanke benen. Ze droeg een roze minuscuul slipje dat amper haar dikke pubis bedekte. Door de dunne stof heen zag ik dat haar driehoekje begroeid was met blonde haartjes en dat ze dikke schaamlippen had waar de stof van het slipje ietwat tussen gekropen was. Lena kwam een stap dichter en knielde, ze pakte mijn handen en keek me aan met een verliefde blik in haar ogen.

“Gust, wil je van mij een volwaardige vrouw maken, mijn vliesje doorboren”. Ze trok mijn handen weg en… “Oh… god! Wat een kanjer!” Riep ze toen ze de aftekening van de enorme rol en een paar forse bollen in mijn broek zag.

Ik was dan ook gezegend met een lul van achttien en een halve centimeter lang en zes dik, daarbij had ik er nog een paar deftige kloten bijgekregen die zo groot waren als ganzeneieren. Lena liet haar fijne handje op onderzoek gaan, eerst voelde ze aan mijn ballen en liet dan haar vingertopjes van aan de wortel van mijn lul langzaam naar boven glijden.

“Is alles echt zo groot?” Antwoorden deed ik niet. Maar, ik knoopte mijn broek los en trok de rits omlaag. Ik duwde mijn kontje omhoog en Lena trok mijn broek en short gelijker tijd naar zich toe.

“Die kan ik nooit in mijn kutje hebben, zo lang en dik”. Zei ze me aankijkend met grote verwonderde ogen.

“Ach… een baby geraakt er wel uit waarom zou mijn lul er niet ingaan”. Ze liet haar vingertjes waarvan de nagels rood gelakt waren de kronkels van mijn dikke aders volgen.

“Je eikel lijkt net een mini Duitse helm en je lul is zo krom als een banaan” giechelde ze. “Dat krom zijn heeft zijn voordelen” gaf ik haar als repliek.

“Zal ik je dan maar aftrekken of pijpen hoewel ik graag ontmaagd zou worden”. Met beide handen omvatte ze mijn lul en bewoog het vel langzaam op en neer terwijl ze met haar tongetje de druppels voorvocht die uit mijn eikel rolden oplikte. Ondertussen kneedde ik haar kleine, nog in het behaatje verpakte stevige tietjes.

“Heb je dat dan al gedaan?” Vroeg ik een beetje verwonderd omdat ik van mening was dat ze nog geen enkele seksuele ervaring had opgedaan buiten het toekijken hoe haar vriendin geneukt werd.

“Oh ja al heel veel. Ik was amper een paar maanden zestien geworden toen ik verliefd werd op een schoolgenoot. Na een paar dagen waarbij het enkel tot zoenen en voelen bleef, wilde hij met me naar bed. Maar, omdat hij me niet mocht neuken, werd hij kwaad en ik moest hem afrukken. Nadat hij gespoten had maakte hij het meteen uit”. Lena zette zich recht, ze ging terug naast mij zitten en stak een sigaret op waarna ze haar verhaal hervatte. “Mijn tweede vriend zat in een hoger studiejaar. Hij was een paar jaar ouder dan ik. Ook hij wilde al na een paar dagen verkering zijn lul in mijn poesje stoppen en omdat ik dat weigerde dwong hij me om hem te pijpen. Uit schrik om hem kwijt te raken heb ik het maar gedaan. Ik had nog maar net zijn pik in mijn mond genomen toen hij me bij de haren greep en mijn hoofd naar zich toetrok. Enkele seconden later spoot zijn warme zaad in mijn keel. -Doorslikken slet- brulde hij en hield mijn hoofd stevig vast. Voor het eerst in mijn leven proefde ik sperma en werd dan ook nog eens verplicht om het door te slikken”. Even zweeg ze alsof ze nadacht of ze verder zou vertellen. “Misschien zal je mij wel een slet vinden na hetgeen ik je nu ga vertellen. Mijn toenmalige vriend werd het na een weekje beu om alleen maar afgetrokken en gepijpt te worden en hij heeft me de bons gegeven. De smeerlap is dan in de school gaan rondvertellen dat ik een zuigslet was en alle dagen bood er zich wel een kandidaat aan die wilde gepijpt worden. Ik was verzot geworden op pijpen en sperma. Bijna alle mannelijke klasgenoten heb ik oraal bevredigd en…” Lena stopte plots en vroeg of ze nog een borrel mocht uitschenken. Dat zal wel de laatste borrel zijn voor ik mijn lul in je kutje boor geile zuighoer dacht ik.

Nadat ze onze glazen had gevuld zette ze de fles terug op de salontafel. Ze reikte mijn glas aan en zette zich naast de fles op de tafel. Haar mooie amandelvormige ogen keken me geil aan, ze nam een flinke teug van haar glas en zei toen ze het glas terug naast zich op de tafel zette. “Met de alcohol in mijn lijf doet het misschien wat minder pijn want ik wil toch dat je me neemt. Ik heb er veel zin in maar is er nog iets dat je me moet vertellen. Windt het je op misschien?”

“Mijn lul is nog geen millimeter gekrompen terwijl je aan het babbelen was”.

“Ik zal verder gaan maar dan moet je beloven dat je me daarna niet afstotelijk gaat vinden en me toch nog zult neuken”

“Natuurlijk wil ik je neuken, je bent een mooi jonge vrouw en ik ben zo geil als maar zijn kan”.

“Oké dan. Hier gaan we. Toen ik zeventien was geworden mocht ik na lang aandringen van mama naar een studentenfuif gaan. Wel moest ik beloven om geen alcohol te drinken. Ik heb me aan die afspraak gehouden. De rest dronk er natuurlijk op los en later op de avond waren er al veel beschonken. Een klasgenoot; Walter genaamd die ik in het verleden een paar maal gepijpt had stond bij een groepje jonge mannen en ik zag hem naar mij wijzen. De bende keek toen naar mij en de aanwijzer stapte op me toe. Toen hij vlak voor mij stond zei hij. – Ik ben met hen een weddenschap aangegaan. Ik heb ze verteld hoe goed je kunt pijpen en je er zeker geen uur zult over doen om hen allemaal klaar te zuigen. Als je het klaarspeelt lopen zij de rest van de avond in hun blootje en als het jou niet lukt dan moet jij uit de kleren. –  Ik ben mee gestapt naar het groepje en heb er twintig geteld. Ik vroeg aan Walter of hij voor mij een kussentje uit één van de zetels wilde halen om onder mijn knieën te leggen. Meteen knielde ik erop en ritste een kerel die vlak voor mij stond zijn broek open. – Begin maar ik zal klokken zei Walter.-Aangemoedigd door de rest van de vrouwelijke en mannelijke medestudenten bewerkte ik één voor één die kerels. Enkelen onder hen daar had ik wat meer werk aan maar de meesten kwamen bijna direct klaar als ze mijn lippen over hun eikel voelden glijden. Al hun zaad heb ik doorgeslikt. Ik heb de weddenschap gewonnen”.

Lena zweeg even en keek me aan alsof ze me wilde evalueren en zei toen. “Wil je zo’n slet als ik nu nog neuken, ik hoop van wel”

“Als je niet maakt dat je slipje uit is duw ik het mee tot tegen je baarmoeder”.

“Mag ik vannacht bij jou blijven want dan moet ik mama eerst even bellen mag dat”. Ik wees haar de telefoon en toen ze ernaar toestapte keek ik naar haar kontje. Dan pas zag ik dat ze geen slipje droeg maar een stringetje. Het roze koordje zag ik nog net tussen de bilnaad van haar smalle kontje zitten.

“Hallo, mam… ja alles is oké… wat? Mam ik kom vanavond niet naar huis, ik blijf hier slapen. Ja, dadelijk gaat het gebeuren. Nee hoor het is een lieve zachte man. Oké, ik zal het hem vragen. Dag mam slaap lekker”. Lena legde de hoorn neer en zei. “Zullen we…”.  

Ik had er zin in, zo’n lekker wijfje en dan nog eentje waarvan het gleufje nog niet gebruikt was. In de haast ontdeed ik me van mijn kledij en trok Lena mee naar mijn slaapkamer waar ik mijn dekbed weghaalde. Ze verwijderde het roze bustehoudertje, haar stringetje volgde en ze schopte haar schoentjes uit. Ik trok haar tegen mij aan en terwijl ik mijn handen over haar lekkere stevige kontje liet gaan keek ik omlaag.

“Je bent opgewonden hé teefje. Je tepels prikken me”.

“Opgewonden wel maar nog steeds droog “

Ik stak mijn hand tussen onze beide lichamen en liet ze naar haar kutje glijden, mijn middelvinger zocht een weg tussen haar dikke schaamlippen en de kleine binnenste velletjes moesten ook wijken. Met moeite geraakte mijn vinger in haar kutje, het was er wel warm maar zo droog als een kurkdroge mond. Ik tilde Lena van de grond en legde haar op mijn bed en nam uit de lade van mijn nachtkastje het flesje met glijmiddel.

“Dit zullen we zeker nodig hebben” zei ik terwijl ik een flinke scheut van het middel in mijn hand spoot. Mijn lul glom als een spiegel toen ik hem had ingesmeerd. Nog een scheutje goot ik op de toppen van mijn wijs – en middelvinger.

“Leg je beentjes open, het komt wel goed” zei ik omdat ze een beetje angstig keek. Ze legde haar beentjes ver van elkaar, haar dikke roze schaamlippen weken uiteen en haar krullerige lichtbruine schaamlipjes kwamen tevoorschijn. Elk lipje vertoonde bovenaan een vleespropje net onder de aanzet naar haar clitoriskapje. Mijn gesmeerde vingers duwde ik in haar gleufje en draaide mijn hand een paar keer links – en rechtsom. Ik trok mijn vingers terug, haalde mijn lul omlaag en schuifelde wat vooruit.

“Je eikel is zo warm” kreunde ze toen ik hem tegen haar schaamlippen aandrukte.

“Weet je het zeker”.

“Ja, lieverd. Ontmaagd me, doe het!”

Een beetje druk deden haar schaamlipjes wijken voor mijn dikke eikel. Lena ’s ogen werden groot en haar mondje sperde ver open toen het topje van mijn eikel langzaam binnendrong. Haar kutportaaltje was bijzonder nauw en warm, mijn vijf centimeter lange en zes centimeter dikke eikel veroverde centimeter per centimeter haar kutje tot de eikelrand verdween. Enkele keren trok ik hem er tot halverwege uit om hem dan zachtjes terug in haar kutje te proppen. Het mooie vrouwtje kreunde.

“Lekker Gust. Als neuken ook zo lekker is… mm… neem me… neuk me lieverd”.

Met mijn duim zocht ik haar kietelknopje, ze kreunde nog luider toen ik over het bolletje wreef waardoor het groeide. “Even doorbijten liefje” ze knikte en ik zette wat meer druk. Mijn eikel ondervond enige weerstand en toen floepte hij er voorbij.

“Aa, ha… auw… oh… oh… ja… ha… oh… ho… ja! Wauw! Oh… ho… Ja… ho… ja, ja, oh, ja…ja… nog…” gilde ze, ze klauwde haar nagels in het laken en haar ogen draaiden weg.

Lena ademde zwaar zodat ik me even stilhield om haar te laten bekomen. Langzaam kwam ze terug bij haar positieven.

“Dat deed even pijn zeg” hijgde ze. Ik helde voorover en plaatste mijn handen langs weerszijden van haar borstkas.

“Nu ga ik je neuken teefje”.

“Oh, ja… je vult me helemaal” kirde ze toen ik mijn paal dieper in haar kutje dreef. Ze gooide haar beentjes over mijn rug en met haar voetjes zette ze druk op mijn kontje. De geile slet wilde me helemaal, zelfs toen ik de druk van haar baarmoeder tegen mijn eikel voelde boorde ik mijn lul nog dieper ik haar tunneltje tot mijn ballen haar kontje raakte.

“Wat ben je lekker krap!“

“Nee, zo krap ben ik niet maar jij hebt zo’n grote dikke lul. Ik heb er al veel gezien en tot hiertoe spant die van jou de kroon. Neuk me met je vleesboom en spuit je dikke ballen leeg in mijn buikje, vul me met je witte papje”. Langzaam begon ik te pompen en ik volgde het ritme dat Lena me aangaf met haar voetjes. Haar kutje maakte soppende geluiden maar dat kwam natuurlijk door het glijmiddel. Steeds heftiger gaf ze me aan dat ik sneller moest stoten en opeens verkrampte ze, haar kutspieren knelden mijn lul af.

“Wat gebeurt er Gust? Ik krijg zo’n naar gevoel. Ik moet plassen, oh… ho… ja, ja, ho… ja!”.

Ik was blij dat ik gezegend was met een kromme lul, alle vrouwen die ik in het verleden had geneukt waren allen stuk voor stuk door hem klaargekomen. Mijn eikel vond altijd de G-spot waar hij ook verborgen zat. Zo ook bij het vrouwtje dat onder mij lag had ik de ribbeltjes van haar spotje langs mijn eikel voelen glibberen. Een warme gloed werd langs mijn paal geperst. Lena trilde en keek me angstig aan.

“Sorry lieverd… sorry… ik kon het niet ophouden” hijgde ze.

“Je hoeft geen sorry te zeggen liefje. Je bent klaargekomen. Een nat orgasme gehad. Dat noemen ze vrouwelijke ejaculatie”.

“Het voelde wel heel lekker… laat me nog eens komen” zei ze en met beide handjes nam ze mijn hoofd vast. Ze trok zich wat omhoog en drukte haar mondje op de mijne. Haar tongetje gleed binnen en even tongde ze me. Dan liet ze zich terug zakken “neuk me nog eens naar een orgasme”. Nog drie keer kort na elkaar liet ik haar komen.

“Ik ga je vol spuiten liefje” en met een luid gebrul pompte ik haar buikje vol.

“Ik voel het… je warme zaad spat uiteen tegen mijn baarmoeder. Geef me alles lieverd” hijgde ze terwijl ze haar armpjes over mijn rug gooide en me dicht tegen zich aantrok.

Even lag ik boven op haar om op adem te komen en trok me dan terug. Lena liet haar beentjes van mijn rug glijden en vouwde ze open. Als een kikker op zijn rug, zo lag ze daar. Even keek ik naar haar ver openstaande kutje, haar schaamlipjes waren dik gezwollen alsook haar kittelaar was dik en vuurrood. Een kwak zaad glibberde uit haar pulserende kutje en rolde langs haar bilspleet over het bruine stropje tot het op het laken terechtkwam. Uit het nachtkastje haalde ik twee gastendoekjes waarmee ze haar kutje proper maakte en ik mijn besmeurde lul.

“Het was heerlijk lieverd en nu ben ik echt een vrouw. Mag ik nog eens bellen dan laat ik het mama weten”. Ik knikte en keek haar na toen ze de slaapkamer verliet. Ik hoorde haar fluisteren, omdat ze de slaapkamerdeur had open gelaten kon ik het gesprek toch volgen.

“Hey mama ikke… ja hij heeft me ontmaagd… eerst deed het pijn maar achteraf was het zalig… vier keer ben ik klaargekomen… nee hoor geen klein piemeltje maar een heuse flinke lul… ik hoop dat hij me nog een paar keer neemt… oké slaap lekker… nee mam ik zal het niet vergeten te vragen… tot morgen mam”.

Met licht vibrerende tietjes stapte ze terug de kamer in en kroop naast mij op het bed. Ze draaide tegen me aan en legde haar hoofdje op mijn borst. Ze friemelde wat door mijn borstharen.

“Lieverd, je zult me een paar dagen niet zien op de tram. Ik ga met mijn mam een weekje naar Mallorca. Morgenmiddag om vier uur stijgen we op in Zaventem. Morgenvroeg kan ik ook niet lang blijven want oma wil nog snel met mij een nieuwe bikini voor me gaan kopen”.

“Geniet maar van je vakantie”.

“Oh nog iets Gust. Mam wil voor we vertrekken nog met je kennismaken. Heb je morgen soms een kwartiertje tijd”.

“Dat moet wel lukken ja”.

“Goed dan geef ik je morgenvroeg mijn adres” antwoordde ze en terwijl gleed haar handje omlaag en ze begon mijn slapjanus te strelen. Die werd al snel stijf door haar zachte handjes.

“Kom eens over me zitten en laat je kutje over mijn lul zakken liefje”. Lena reed me af en bezorgde zichzelf weer enkele orgasmes voor ik haar buikje vulde. Uitgeteld strengelden we ons in elkaar en vielen met een verzadigd gevoel in slaap. ‘s Nachts heb ik haar nog eens op z’n hondjes genomen waarna we terug in slaap vielen. De volgende ochtend, zaterdag, werden we laat wakker waardoor Lena zich moest reppen om tijdig bij haar oma te geraken. Na het douchen kleedde ze zich aan en voor ze vertrok gaf ze me haar adres.

“Kijk maar als je even tijd hebt” zei ze en ik liet haar uit. Ik had haar best nog een keertje willen neuken maar doordat ze gehaast was zat het er niet meer in. Half elf die ochtend was ik klaar om de deur uit te gaan. Gewassen en geschoren, ook mijn geslachtsorganen had ik een scheerbeurt gegeven. Het door Lena opgegeven adres was amper een paar straten verder dan waar ik woonde. Een appartementenblok van zes hoog. Ik belde aan op de hoogste verdieping en meteen nadat ik mijn naam gezegd had ging de zoemer. Op de zesde verdieping stapte ik uit de lift, de deur er rechtover werd ietwat opengedaan maar ik zag niemand.

“Kom binnen Gust. Ik stond net onder de douche”.

Ik wrikte me door de kier en de deur viel achter me in het slot. Ik draaide me om en zag een ietwat oudere versie van Lena staan. Een mooie vrouw met lange blonde haren en bruine ogen. Ik schatte haar achter in de dertig. Ze stond helemaal niet onder de douche zoals ze zei, dat had ik snel door. Haar huid was droog en de blonde haren hadden zeker geen water gezien. Mijn lul reageerde meteen door hetgeen ik zag, de vrouw had een badhanddoek rond haar lichaam gedraaid maar niet zoals de meeste vrouwen dat doen. Bij haar zat hij niet onder de oksels maar was zo geraffineerd rond haar borsten gewikkeld dat ik bijna de helft van haar bruine tepelhoven zag, de tepels zag ik net niet. Haar dochter Lena had blijkbaar de grote tepelhoven van haar moeder meegekregen. Ze stak haar hand uit.

“Ik ben Annabel maar iedereen noemt me kortweg An. Heb je zin in koffie Gust” vroeg ze en gelijk stapte ze me voorbij. Ik had helemaal geen zin in koffie maar wel in dat lekker uitziend wijfje. Net toen ze me passeerde greep ik haar bij de nek en duwde haar hoofd tegen de muur zodat ze niet anders kon dan haar hoofd opzij draaien.

“He! Wat doe je nu, laat dat jongeman, ik ga gillen hoor” riep ze.

“Wat ik ga doen is datgene waar je me voor uitgenodigd hebt. Je wilde met mij kennis maken maar de eigenlijke reden is dat je kennis wil maken met de pik die jouw dochter heeft ontmaagd. Dadelijk ga je hem voelen want ik ga hem in je kutje boren en miljoenen zaadjes op je baarmoeder afsturen. Benen uit elkaar en kontje achteruit geile teef!” An voldeed aan hetgeen ik haar bevolen had. Ik hield haar nog stevig tegen de muur aangedrukt en graaide met mijn hand onder de badhanddoek. Hetgeen ik had verwacht was dat ze geen slipje droeg. Ik voelde een paar kale glibberige schaamlippen en krulde mijn middelvinger naar binnen. An kreunde als ik haar begon te vingeren.

“Je bent geil hé! Je kutje is lekker sappig”. Ik haalde mijn hand weg en liet ze omhoog gaan tot ik de badhanddoek van haar borsten kon losmaken. De handdoek viel op de grond en ik betastte haar borsten.

“Flinke tieten heb je, welke maat”.

“Kleine D-cup”.

Mijn stijve lul in haar kutje boren dat wilde ik en terwijl ik haar nog steeds tegen de muur gedrukt hield maakte ik mijn broek los en schoof ze gelijk met mijn short omlaag tot beiden op mijn schoenen zakten. Ik duwde mijn pik omlaag en stak hem tussen haar billen.

“Oh… heb je daarmee mijn dochter…” Ik liet haar niet uitspreken.

“Zes dik en achttien en een halve centimeter lang. Je dochter heeft hem helemaal gekregen en jij nu ook, been omhoog” zei ik terwijl ik mijn hand over haar linker bil liet glijden. An trok haar been omhoog en ik greep haar in de knieholte. Ik maakte enkele neukbewegingen en omdat ik een kromme lul had vond die vrij vlot de ingang van haar kutje. “ Oh. Ja! Lekker. Je lul is zo dik. Neuk me Gust. Neuk me tot ik door mijn benen zak”. Heftig begon ik haar te rammen, al vlug werd de hal gevuld met soppende geluiden die haar sappige kutje produceerden. Terwijl ik haar borsten masseerde liet ik mijn lul snel over en weer gaan tot An plots gilde “Ik… Kom… Godver… Ik… Ja! Ho… Ja!” Krampachtig spande haar kutje zich rond mijn lul en ze begon te spritsen, haar warme sappen rolden langs mijn benen omlaag. Ik begon terug te stoten.

“Zullen we naar de slaapkamer gaan, ik krijg kramp in mijn benen” vroeg ze. Meteen haalde ik mijn lul uit haar en liet haar been zakken. Mijn schoenen schopte ik uit en stapte uit mijn broeken. An die zich omgekeerd had keek naar mijn kromme lul die tegen mijn buik stond te kloppen. Ze greep hem vast, gaf er een paar rukjes aan en liet hem dan terug tegen mijn buik knallen. Met beide handen betastte ze mijn ballen.

“Moeder natuur heeft jou goed voorzien jongeman. Een forse stevige vleespaal en flinke kloten. Kom mee en vul me”. Op kousen volgde ik haar. An had een iets molliger kontje dan haar dochter maar het mocht best gezien worden. De slaapkamer gaf uitzicht op de luchthaven van Oostende. Er hingen geen gordijnen aan de grote glazen schuiframen. Dat hoefde ook niet want er stonden geen andere gebouwen in het gezichtsveld. Misschien dat ze vanuit de controletoren met een verrekijker zouden kunnen binnen zien maar daar bleek An geen problemen mee te hebben. An bukte zich voorover om het dekbed weg te rollen en daardoor kreeg ik de lichtbruine lipjes van haar kutje te zien. Ik duwde mijn lul omlaag en stootte snel toe, hierdoor moest An met haar handen steun zoeken op het bed.

“Kon je niet wachten geile beer.”

“Nee, je stond daar zo verleidelijk. Je pruim ver open. Ik kon me niet bedwingen. Sorry”. “Geeft niet Gust. Kom maar lekker diep” hijgde ze.

Ik ramde erop los, de oh’s en de ah’s volgden elkaar snel op en An ’s kutje werd alsmaar vochtiger. “Kijk eens naar rechts teef, geil zicht hé” An draaide haar hoofd opzij. In de kamerhoge brede spiegeldeur van de slaapkamerkast kon je zien hoe An haar borsten over en weer slingerden maar ook hoe mijn blinkende lul telkenmale in haar lichaam verdween. Enkele hele diepe stoten waarbij mijn eikel tegen haar baarmoeder botste deden haar klaarkomen en enkele tellen later had ze weer een orgasme. Het sap liep van haar billen en drong rond haar voeten in het witte kamerbreed tapijt. Het werd tijd om mijn ballen te ledigen want het zaad begon te borrelen.

“Je lul wordt nog dikker. Je gaat spuiten. Geef het me. Geef me je zaad” hijgde An. Diep in haar buikje geworteld schokte ik tegen haar kontje. Zeven keer gierde er een flinke kwak sperma door mijn pisbuis en enkele tellen later glibberde mijn slap wordende lul uit haar kutje. Meteen zette An zich recht en hield een hand onder haar kutje. Haar handpalm werd gevuld met mijn zaad dat uit haar neuktunneltje droop.

“Spuit jij altijd zoveel” zei ze met enige verwondering in haar ogen nadat ze haar hand had bekeken”.

“De tweede keer is het iets minder” grinnikte ik. An stapte de kamer uit en ik volgde haar. In de badkamer ging ze op het toilet zitten en ik hoorde haar plassen. Terwijl ze haar kutje droogmaakte zei ze. “Ik zou je graag wel eens willen pijpen maar dadelijk wordt mijn dochter door haar oma naar huis gebracht en ik heb liever niet dat mijn moeder jou hier ziet. Trouwens, ik moet nog douchen en me klaarmaken. Beloof me dat je me nog eens opzoekt als we van onze reis terug zijn”.

Ik begreep dat ik moest gaan dus stapte ik naar haar hal waar ik mijn kleren gedumpt had. An was me gevolgd en toen ik aangekleed was opende ze de deur en gaf me een vluchtige zoen. “Hopelijk tot binnen een week Gust”. De deur achter me viel in het slot. An was enkele keren klaargekomen en in mijn ballen was alweer plaats voor vers zaad. Nadat ik het gebouw verlaten had ging ik tevreden en voldaan boodschappen doen.

Die avond moest ik op verplaatsing gaan biljarten. Een saaie kroeg waar geen enkele vrouw aanwezig was buiten de waardin. Na mijn laatste match dronk ik nog een paar pinten aan de toog. Ik mijmerde wat en de herinnering aan de neukpartijen met de mooie Lena en haar al even mooie moeder An maakte me bronstig. Ik dronk mijn biertje leeg, betaalde en vertrok naar mijn stamkroeg. Meestal waren daar wel enkele neukbare vrouwen aanwezig maar het zat me niet mee. Het was al na middernacht toen ik de kroeg binnenstapte. Twee mannen stonden er nog aan de toog. Ik mocht nog een laatste biertje drinken want de cafébaas ging sluiten. Om nog naar andere kroegen te gaan daar had ik geen zin in dus na dat biertje stapte ik maar naar huis.

Er brandde geen licht meer op het appartement boven het mijne. Ik verhuurde het aan een achtenzestigjarige weduwe. Helena was een bereidwillige nog seksueel actieve vrouw. Vele malen had ik haar al geneukt. Haar kut was steeds ontvankelijk voor mijn lul en zaad, steeds kon ik bij haar terecht om mijn zak leeg te schudden had ze me gezegd.

Helena ging ’s avonds nooit de deur uit dus ik vermoede dat ze al naar bed was gegaan. Ze durfde regelmatig eens een borrel te veel drinken. Eenmaal ik binnen was en de voordeur achter me gesloten had besteeg ik de trap naar de bovenverdieping om mijn sterk gezwollen ballen te gaan ledigen. Omdat wij enkel met ons tweetjes in het huis woonden deden we de deuren van onze appartementen nooit op nachtslot. In het lichtschijnsel van de maan stapte ik verder naar haar slaapkamer waar ik haar luid snurkend aantrof. Ik ontdeed me van mijn kleding en kroop onder het dekbed. Helena lag op haar zijkant en ik legde mijn arm over haar en zocht haar dikke mem. Ze stopte even met snurken toen ik de vleesmassa kneedde maar dan zette ze haar zaagwerk verder. Ik liet mijn hand over de zijkant van haar mollige lichaam glijden en voelde dat ze haar ene been had opgetrokken. Even betastte ik haar vette kut en liet mijn middelvinger tussen de glibberige schaamlippen doorglijden.

Ik gooide het dekbed van ons af en kroop over haar gestrekte been. Kijkend naar haar slijmerige kutvellen trok ik mijn lul stijf. Met één stoot gleed mijn paal tot diep in haar oude kut. Ik genoot even van de warmte omheen mijn lul en begon dan te neuken. Ondertussen speelde ik met haar grote borst waarvan de tepel stijf was geworden. Af en toe stopte ze met snurken en kreunde dan lichtjes. Een warme gloed gleed langs mijn lul en ik kwam klaar. Heftig tegen haar bil aan neukend loosde ik mijn zaad. Voldaan haalde ik mijn slap wordende lul uit haar kut en stapte uit het bed. Helena zou de volgende morgen wel weten dat ik langs was geweest als mijn zaad uit haar kut zou lopen. Ze zou er spijt van hebben dat ze de neukbeurt gemist had want ze kon er telkens zo van genieten alsof het haar laatste keer zou zijn. Ik gooide het dekbed terug over haar, zocht mijn kleren bij elkaar en in mijn blootje begaf ik me naar mijn appartement waar ik me enkele minuten later te slapen legde.

De volgende dag, zondagochtend nadat ik rustig de krant had doorgenomen wilde ik tegen de middag net gaan douchen toen de deurbel ging. In badjas haastte ik me naar de voordeur om ze open te maken. Op de onderste arduinen trede stond een oudere vrouw die zichzelf met een paraplu beschermde tegen de regen. Ze had een halflang kapsel van ravenzwarte haren, donkerbruine ogen en haar gelaat vertoonde de tand des tijds. Rond haar mond en de ogen was ze getekend met diepe rimpels. Ze droeg een lange zwarte regenjas en daaronder zag ik een paar zwarte laarzen. Ik grinnikte in mezelf en dacht, net een zwarte weduwe. Aan de bolle aftekeningen in haar regenjas vermoedde ik dat ze van een paar grote borsten voorzien was. De vrouw keek me streng aan en zei.

“Ik ben Amélie, de oma van Lena. Wij moeten eens praten”.

Ik liet haar binnen, ze zette haar paraplu tegen de grond en toen vroeg ik of ik haar jas kon aannemen. Die wilde ze liever aanhouden want ze zou toch niet lang blijven. Ik zei haar om me te volgen en ik stapte recht naar mijn keuken omdat ik niet graag had dat ze met haar lichtjes nat geworden jas in mijn zetel zou gaan zitten. Ik wees haar een keukenstoel aan. Koffie wilde ze niet maar vroeg of ik iets straffer in huis had. Ik somde al mijn sterke drank op en uiteindelijk koos ze voor half cognac en half Grand Marnier. Een combinatie die ik nog nooit geproefd had dus maakte ik er voor mij ook eentje. Amélie nam een teug en vroeg of ze mocht roken. Stomme vraag want mijn pakje sigaretten lag op de tafel naast de asbak. Ze taste in haar zakken en uit beleefdheid presenteerde ik er één van de mijne.

“Zeg me eens Amélie hoe kom je eigenlijk aan mijn adres”.

“Toen ik gisteren met Lena ben gaan winkelen heeft ze me verteld wat er tussen jullie gebeurd is. Je moest je schamen. Ongehoord is het om mijn kleindochter te verleiden. Je hebt haar maagdelijkheid ontnomen en je smerige witte goedje in haar buikje achtergelaten rotkerel. Ik heb haar gedwongen om te zeggen waar jij woont” kafferde ze.

“Hey kutwijf dimmen hé. Jouw kleindochter is oud genoeg! Ze heeft er zelf om gevraagd en ze heeft ervan genoten ook. Volgens mij ben je gewoon jaloers. Hoelang is het geleden dat je nog eens een lul tussen je ouwe schaamlippen hebt gevoeld,” gaf ik haar terug. Amélie schrok en nam een slok van haar cognac. “En nu de ware reden waarvoor je hier opdaagt trut “ blafte ik.

“Ik heu… Mijn man is aan een halve kant verlamd nadat hij een hersenbloeding had gekregen. Vijf jaar lang al verblijft hij in een verzorgingstehuis. Ik had redenen om een nieuwe relatie te beginnen maar ik merkte al gauw dat mannen van mijn leeftijd me niets zegden. Ik verlangde naar jonge potente kerels maar meteen als ze mijn ouderdom wisten haakten ze af. Lena heeft me verteld dat jij…”

Ik liet haar niet uitspreken “dat ik ook met oudere vrouwen neuk. Hoe oud ben je Amélie”. Ze nam nog een slok van haar borrel en doofde de sigaret.

“Ik ben tweeënzestig en ja dat heeft ze gezegd. Ik zag mijn kans schoon en heb haar gechanteerd. De bikini die ik voor haar wilde kopen en het zakgeld om mee op reis te nemen kon ze vergeten al ze me jouw adres niet gaf”. Amélie stond recht en stapte rond de tafel tot zo’n meter van mij afstond. Langzaam maakte ze de knopen van haar jas los en hoe verder ze naar beneden ging hoe meer naakt vlees ik tevoorschijn zag komen. Toen ze de jas van haar schouders liet glijden kreeg ik meteen een stijve. Amélie stond half in haar blootje, een zwarte kwart cup beha ondersteunde haar zware met blauwe aders getekende borsten. Net zoals haar kleindochter Lena had ze hele grote bruine tepelhoven van zeker acht centimeter doorsnee, alleen Amélie had grotere tepels, ze waren zo dik en lang als het voorste deel van een duim en zagen er rubberachtig uit. Ze had een ietwat hangend buikje waarrond ze een zwarte jarretellengordel droeg, de bandjes hielden haar zwarte nylonkousen omhoog. Amélie haar onderkant was flink begroeid met een mengeling van lichte en donkergrijze haren, in een punt vertrekkende van aan haar navel en breed uitwaaierend naar de schaamstreek, zelfs bovenaan op haar billen. Ik weet dat de meeste mannen liever een kale kut zien maar ik vond het wel iets sexy hebben. Een paar grijs-grauwe gerimpelde lellen hingen onderaan de grote baardige driehoek. Ze kleefden tegen elkaar alsof ze onafscheidelijk waren.

“Kom eens wat dichter slet”. Amélie deed enkel stappen vooruit, ik draaide een kwartslag met mijn stoel en daardoor vielen de flappen van mijn badjas open. Met grote ogen keek Amélie naar mijn vrijgekomen lul. “Jeeeetje wat een knoert! Ik dacht dat Lena maar wat opschepte toen ze me jouw lul beschreef”. Ik stak mijn hand tussen haar benen die ze meteen wat verder uit elkaar zette zodat ik haar kut kon betasten. Zowel haar dikke buitenste schaamlippen als de gerimpelde vellen zwollen onmiddellijk op door mijn aanraking. Er groeide echter nog iets, het was alsof er iets hard en warm in de palm van mijn hand drukte. Ik kromde mijn middelvinger en als een mes door boter gleed die tussen haar schaamlippen naar binnen. Warm, nat en spekglad was haar oude pruim.

“Je bent geil hé hoerige teef. Je bent naar hier gekomen in de hoop dat ik je zou neuken is het niet”.

“J… ja” stotterde ze. Amélie kreunde toen ik haar begon te vingeren en meteen werd ze nog vochtiger. Ik duwde nog twee vingers bij in haar rijpe kut. Ze hijgde zwaar en opeens gilde ze.

“Niet stoppen. Ik kom. Ik… Ja, ja ho, ja! Ik oh, oh. Oh… oh…” Hevig schokkend kwam ze klaar, warm sap dreef van mijn hand en bevuilde mijn stenen keukenvloer met een flinke plas.

Even stond ze uit te hijgen en duwde mijn arm weg. Ze keek naar mijn lul waar het voorvocht druppelsgewijs uit de spleet van mijn dikke eikel sijpelde. Amélie knielde in haar eigen sappen, ze trok mijn lul naar zich toe en likte mijn eikel. Speels liet ze haar tong de hele omvang verkennen.

“Je lul smaakt naar kut en sperma” fezelde ze voor ze hem in haar mond nam. Langzaam pijpte ze me terwijl ze me met haar ene hand aftrok en met de andere mijn ballen masseerde. Veel tijd had ze niet nodig om mij te laten komen, binnen de kortste keren wist ze het zaad uit mijn ballen te zuigen. Ze had moeite om te slikken, snel kort op mekaar volgden mijn schoten. Vijf keer voelde ik het zaad door mijn pisbuis gieren. Amélie liet mijn lul uit haar mond glippen en ik zag haar nog eens slikken.

“Je hebt lekker veel gespoten, zit er nog wat in die dikke kloten van jou om mijn kut te vullen. Zo’n jonge kerel als jij zal toch wel meer dan één keer kunnen zeker. Trouwens je pik blijft stijf. Kom geef me een lekkere beurt jongeman”. Amélie zette zich recht en stak haar handen naar me uit. “Ik hoop dat je een lekker bedje hebt en me laat genieten van je heerlijke dikke kromme lul”. Ik nam haar handen vast en liet me symbolisch van mijn stoel trekken. In de slaapkamer haalde ik het dekbed weg en Amélie liet zich op de rand van het bed zakken. Ze schuifelde naar het midden van het bed en legde zich op haar rug. De hoge zwarte laarzen had ze niet uitgedaan, het kon me niks maken want als ze weer zo heftig zou klaarkomen zoals ze in mijn keuken was gekomen zou het onderlaken toch in de was moeten. Haar grote borsten rolden uit hun ondersteunende cups en zakten naast haar borstkas toen ze zich neervlijde. Ze trok haar benen omhoog en vouwde ze open. Wat was ze behaard, zelfs de bilnaad en haar stropje waren bedekt met haren. De vlezige gezwollen kutkleppen gingen langzaam van mekaar weg en een roze openstaande tunnel kwam tevoorschijn. Amélie had een kittelaar om u tegen te zeggen, zeker drie centimeter lang en een pink dik.

Ik kroop op het bed en zette me op mijn knieën tussen haar openliggende benen. Een paar keer sloeg ik met mijn eikel op haar kut en boorde dan mijn paal in de open neukgrot tot mijn ballen haar mollige kont raakten.

“Dat is heel lang geleden… zo heerlijk om weer een lul te voelen en dan nog zo’n lange dikke”. Rustig begon ik haar te neuken, af en toe haalde ik mijn lul volledig uit haar en stootte dan opnieuw toe. Zalig was het om haar lange vlezige kleppen mee in haar kut te boren. Haar grote slappe borsten rolden over en weer toen ik sneller en harder op haar in ramde. Amélie kreunde van jewelste en pareltjes zweet verschenen op haar gezicht. Plots liep ze rood aan en haar bovenlichaam kwam omhoog. Steunend op haar ellebogen begon ze te persen zoals een vrouw die moet bevallen. Door de druk moest mijn lul haar kut verlaten en net toen mijn eikel uit haar grot was begon ze te spuiten. Straal na straal, vier keer kort opeenvolgend kreeg ik van haar sap tegen mijn buik gespoten. Zwaar hijgend zakte Amélie terug omlaag, door haar orgasme had haar grote kittelaar zich terug getrokken onder zijn vlezige beschermkap. Toen ik over het rode puntje streelde dat er nog een stukje uitstak groeide hij en kroop terug naar buiten.

Ik legde me plat op mijn buik tussen Amélie ’s openliggende benen en begon haar natte kut te likken. Eerst liet ik mijn tong de contouren van haar ouwe grot volgen en vervolgens sabbelde ik afwisselend op de gerimpelde schaamvellen. Amélie kreunde onophoudelijk en toen ik mijn lippen over haar grote rode kittelaar liet glijden gilde ze dat ze ging komen. Ik opende mijn mond en drukte hem over haar ver openstaande neukpijp. Tweemaal spoot ze een deftige straal sap achter in mijn keelgat. Heftig slikken moest ik doen om haar vocht te verwerken. Hitsiger werd ik er van en ik wilde spuiten. Ik beval haar om op handen en knieën te gaan zitten en toen ze in die positie zat kroop ik achter haar, duwde mijn dikke kromme snikkel in haar glibberige spleet en beukte er flink op los. Na even was het zover, mijn ballen verkrampten en stuurden enkele krachtige stralen zaad haar kut in.

Die namiddag heb ik haar nog verschillende keren geneukt en ’s avonds toen ze mijn huis verlaten had hebben ik het onderlaken van mijn bed vervangen en ben ik doodmoe en volledig leeggespoten in slaap gevallen.

De drie vrouwen, Lena, haar moeder An en haar oma Amélie heb ik nog meermaals geneukt tot de pret er voor mij af was en ik naar nieuwe veroveringen op zoek ging.

Gust

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Gerelateerd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *