Gust, Gerda en Mia

()

Het was eindelijk weer vrijdag. Bijna weekend dus. Op dit weekend verheug ik me al weken. Mijn vriendin, Gerda, heeft een ex-studie genootje uitgenodigd uit Amsterdam. Ik ken haar bijna net zo lang als Gerda haar kent, uit Antwerpen, waar Gerda haar studie heeft gedaan. Mia was haar kamergenoot. In tegenstelling tot Gerda, was Mia een behoorlijk ruimdenkende meid, een beetje alternatief zelfs. Mia is een meid die eigenlijk overal over praat, ook over seks, iets wat Gerda nog steeds niet zo openlijk doet. Ik had er zin in, juist omdat wanneer Gerda en Mia samen zijn, ik ook eens de ideeën van Gerda hoor. Toen ik Gerda net leerde kennen, wilde ze niks anders dan de ‘standaard’ seks. Zelfs pijpen heb ik haar moeten leren, maar het aller eerste wat ik deed was haar poes kaal scheren. Ik heb namelijk een ontzettende hekel aan schaamhaar. Ze was toen ook pas achttien, en vrij braaf. Inmiddels zijn we al een stukje verder, maar nog zeker niet ver genoeg. Mia vertelt al haar seksverhalen altijd, perfect, want zo ziet Gerda in dat er nog veel meer mogelijk is.

Toen Mia eindelijk aan kwam bij ons, hebben we eerst haar spullen opgeborgen, en het huis even snel laten zien. Vrijwel meteen zijn we de stad ingegaan voor een borreltje op het terras. Het was voor het eerst sinds maanden weer eens mooi weer buiten. Gerda zag er goed uit. Strakke broek, en een vrij laag uitgesneden truitje, waar haar lijnen mooi in uitkwamen. Mia had een kort jurkje aan en een hemdje met een vest er open over. Ik liep in het midden met veel bekijks toen we langs het terras liepen. Na het gebruikelijk koetjes en kalfjes gesprek zijn we binnen aan de bar gaan staan. Daar ging Mia weer.

Ze had voor het eerst met een vrouw de liefde bedreven. Ze was uit geweest in Amsterdam waar ze, na een beetje meer drank dan normaal, met een vriendin naar huis was gegaan en daar was het gebeurd. In geuren en kleuren kregen we het verhaal te horen. Ik was erg blij dat ik tegen de bar aan stond, en zo te zien werd ook Gerda toch wel opgewonden. Of het van het idee was, of van de manier waarop het verhaal verteld werd door Mia weet ik niet, maar ze kleurde ‘gezond’. Toen we later die avond in een bistrootje wat aan het eten waren bleek dat ook wel. Ze kon haar handen niet thuis houden. Zeker niet de tweede keer dat Mia even weg ging, ze moest over mijn opgewonden pik wrijven en in mijn ballen knijpen leek het. Na het eten zijn we maar weer naar huis gegaan, waar we nog een afzakkertje zouden nemen. Het was nog zulk lekker weer dat Gerda en Mia besloten te gaan zwemmen. Ik had de verlichting in het bad nog niet aan of de twee dames lagen er al in! Ik bleef lekker in de tuin zitten geniet van dit aanzicht. Twee mooie meiden van 23 en 25 in bikini, da’s nooit erg om naar te kijken. Zeker niet wanneer je weet dat je eigen vriendin geil is, en Mia net haar eerste lesbische ervaring achter de rug had.

De dames in het bad leken alles en iedereen om zich heen te zijn vergeten, er werd ontzettend gegiebeld en gefluisterd. Waar het over ging kon ik alleen maar raden. Tot de twee dames helemaal stil waren. Toen ik opkeek waren ze aan het zoenen! En niet een beetje, ze gingen echt helemaal op in elkaar. Wat een prachtig gezicht was dat, een verlicht zwembad in het donker, met daarin twee beeldschone vrouwen die aan het kussen zijn! Handen streelden haren, een zachte kriebeling in haar nek. Ik stond perplex, mijn vriendin, zoenen met een vrouw? Mijn stille fantasie kwam voor mijn ogen uit. Ik heb altijd gewenst dat Gerda ook eens met een vrouw zou vrijen, maar haar nooit gevraagd, en nou gaat het vanzelf! Het kussen stopte even. Gerda keek Mia wat verschrikt aan. Weer gesmiespeld overleg, en ik zag dat ze mij zochten. Aangezien de hele tuin verder hartstikke donker was zagen ze me niet, dus vermoedde ze neem ik aan, dat ik al naar bed was gegaan. Een vrijkaart dus voor de twee.

Weer strelingen over gezicht… een ongelofelijke blik van spanning en geilheid in de ogen… het innige zoenen ging weer verder. Ik had nog nooit een vrouw zo vol spanning zien kijken. Het strelen hield al snel niet meer op bij de hals en nek. Handen gingen onder water…voorzichtig werden de billen van Gerda aangeraakt door Mia… Ik hoorde haar ademen… diepe ongecontroleerde zuchtjes kwamen uit haar… Ze was haar beheersing helemaal kwijt… Voor Mia hèt moment om haar uit het zwembad te lokken, een groot badlaken op. Onvoorstelbaar hoe gewillig Gerda meeliep, als een gehypnotiseerd meisje van 18 volgde ze de vrouw die haar volledig in haar macht had. Ik las de opwinding van haar hele lichaam af. Borsten vol en zwaar in haar bikini topje, met haar tepels priemend door de stof. Haar knieën knikkend en haar billen wiegend, als of ze haar broekje over haar kale heuvel deed glijden. Zware diepe zuchten… bijna kreunend liep ze met Mia mee. Wat een schitterend gezicht om je vriendin zo te zien genieten. Mia legde Gerda op het bad laken en ging zelf naast haar liggen. ‘Ze doen het erom,’ dacht ik nog. Ze lagen zo perfect in mijn gezichtsveld, het kon bijna niet anders dan dat ze wilden dat ik alles kon volgen. Mia streelde het haar van Gerda, maar dat was al niet meer genoeg. Gerda wilde meer. Ze trok Mia naar zich toe en kuste haar vol vuur. Wild zag ik haar tong die van Mia beroeren, verlekkerd sabbelde zo op de lippen van Mia.

Even werd door Mia duidelijk gemaakt dat zei diegene was in de leiding door Gerda met beide handen achter haar hoofd gestrekt weer terug te duwen, plat op de handdoek. Gerda was inmiddels zo ontzettend geil geworden, dat ze niet meer stil kon liggen. Haar lichaam kronkelde als een slang onder dat van Mia door. Rug hol, haar borsten daarmee naar boven duwend, vragend, nee, smekend om beroering. Mia ging nu boven op Gerda zitten en ontdeed zich van haar topje. Twee prachtige borsten kwamen te voorschijn. Niet groot, maar wel stevig met tepels die haar borsten een schitterende peervorm gaven. Ze zagen er heerlijk zacht uit, eetbaar bijna. Gerda kon haar ogen er niet vanaf houden, laat staan haar handen.

Heel zachtjes aaide ze Mia’s borsten. Langzaam, alsof ze bang was dat ze zouden schrikken, en zich verstoppen zouden. Zachtjes, alsof het de meest delicate stof op aarde was. Mia genoot. Ze keek Gerda indringend aan, gooide toen haar hoofd naar achter en kreunde zachtjes. Ze bukte voorover en liet Gerda haar borsten kussen. Onderwijl streelde ze Gerda waar ze maar kon, maar ook zei, zo zacht, zo geduldig en zo lief als geen man dat ooit zou kunnen. Nou was het de beurt aan Gerda. Mia kwam overeind en ontdeed haar van de bikini. Twee vrouwen die elkaar topless zo liefdevol strelen, opwonden, daar kon ik niet tegen, maar ik wou ze niet storen, dus ik opende mijn broek.

Ik streelde mijn staalharde pik bij dit aanzicht, alsof ik was behekst door het liefdesspel van Mia en Gerda, traag, zacht en overal. Mia en Gerda kusten weer vol overgave. Hun vier borsten leken datzelfde te doen met elkaar. Vier stijve tepels die zachtjes hun wederhelft beroerde, zorgend voor een extra opwinding bij de kus. Handen waren daar niet meer nodig, die gleden over rug, nek en billen. Kriebelend zochten ze zich een baan over de rondingen van de heupen, de scherpe lijn tussen de billen voorzichtig beroerend. Het ademen werd nu van beide meisje duidelijk hoorbaar ongecontroleerd en heet. En niet alleen de adem werd heet. Tot mijn verbazing was Gerda nu degene die het initiatief nam en haar handen van de strakke billen van Mia schoof. Via de heupen en de buik van Mia verschenen ze ten tonele op de dijbenen van Mia. Het kussen was gestopt. Mia keek. Gerda haalde haar vingers over de dijbenen van Mia, steeds weer iets verder, steeds iets hoger. Zo hoog dat het broekje van Mia bewoog. ‘Mijn God’, dacht ik, ‘Mijn Gerda zit met haar handen in het broekje van Mia!’ Dit was het summum van geile aanblikken uit mijn leven. Films kunnen daar niet tegenop. De ogen van Gerda leken met touw gefixeerd te zijn op de ogen van Mia. Gerda schoof het broekje van Mia aan de kant, gespannen kijkend naar wat er onderuit zou komen. Haar mond viel een stukje open. Het was ook schitterend mooi. Haar poes was volledig kaal, strakke lipjes, en een zachtroze, harde klit, die zich een weg naar buiten had gebaand… alles glom van opwinding.

Gerda streelde zachtjes de lippen van Mia’s juweel. Mia genoot van de aandacht de ze kreeg. Onvoorstelbaar hoe ze zich in kon houden niet direct drie vingers in dat kutje te duwen. Gerda werkte zich, gebruik makend van de hele lengte van de gleuf, langzaam een weg naar het midden toe. Steeds iets meer wat zeker rondom het klitje grote gevolgen had voor Mia, en voor al voor de tekening op haar gezicht. Gerda genoot ervan. Zachtjes beroerde ze de kut van Mia en zag hoe Mia reageerde. Ze had Mia met twee vingers helemaal in haar macht. In het midden aangekomen, duwde Gerda langzaam één vinger tussen Mia’s gladde kutlipjes naar binnen. Nu kreunde Mia wel hard. Mijn Gerda zat Mia te vingeren, en goed ook! Gerda duwde Mia nu helemaal op haar rug. Ze kuste haar op de mond, langzaam afzakkend via haar hals, haar schouders, borsten tot haar navel. Daar stopte ze, en haakte haar vingers om het elastiek van Mia’s broekje. Mia bewoog haar billen omhoog, waardoor een schitterend uitzicht ontstond van de lijnen die haar natte poesje maakten in het broekje, kort, maar mooi. Gerda trok het broekje van Mia uit en ging tussen haar benen liggen, zacht strelend over de heuvel van Mia, met haar hoofd vlak erboven, alsof ze bang was iets te missen. Zonder zichtbare aankondiging zakte ineens haar hoofd tussen Mia’s benen, die het per direct uitschreeuwde. Ik kon de tong van Gerda over het inmiddels weid openstaande kutje van Mia zien glijden. Over de natte, opgezwollen, kale schaamlippen van Mia. Dan weer links, dan weer rechts. Gerda genoot van de smaak van het geil dat uit dit kutje stroomde. Ze slurpte nu alles wat lekte uit deze genotsscheur. Ze sabbelde aan alles wat ze maar naar binnen kon zuigen, met als einddoel de harde klit, die zich had opgeheven alsof deze zich aanbood. Mia lag te sidderen onder de orale vaardigheden van Gerda. Ze kreunde, zuchtte en schreeuwde luid, Mia lag klaar te komen als nooit tevoren. Haar geil vloeide uit haar kut, als ware het een waterval van geil sap. Gerda ging almaar heviger te keer, het was het geilste wat ik ooit gezien had.

Ik had nu ook de beheersing verloren, en kronkelde net zo hard als Mia. Ik stond op springen. Ik keek naar mijn vriendin en toen naar Mia, die me recht in mijn ogen keek. Ze schrok en kwam klaar met een schreeuw, een soort oerkreet. Deze deed mijn ballen samen knijpen en ik spoot mijn zaad over mijn hele bovenlichaam. Tot in mijn nek voelde ik het landen. Mia zag het gebeuren, maar omdat Gerda zich had begraven tussen de schaamlippen vaan haar, dus niets zag, had ze weinig keus dan haar lot te ondergaan en nogmaals in alle hevigheid klaar te komen. Pas toen hield Gerda op, en kuste Mia op de mond.

Ze knuffelden, en ik zag dat ze fluisterden. Gerda keek ineens om, mijn lul hing nog half slap na te lekken van het lekkerste orgasme dat ik ooit heb gehad. Mijn sperma droop nog over mijn lijf. Gerda stond op en kwam naar me toe. Mia volgde op korte pas. Er werd niets gezegd. Gerda bukte voor me, en kuste me op mijn mond. We tongden, en ik proefde het geil van Mia. Dat wond me zo op dat ik direct weer een stijve pik kreeg. Gerda zag het en pakt mijn lul vast, streelde hem, en smeerde mijn zaad erover uit. Ik keek naar Mia. Ze zat inmiddels achter Gerda en was bezig haar zwembroek uit te doen.

De geilheid was niet meer te houden. Gerda kuste me, haar broekje werd uitgedaan, en Mia streelde de kale kut van Gerda. Gerda genoot daar duidelijk van, want ze kuste vuriger dan ze me ooit gedaan had, en begon me af te trekken. Toen Mia Gerda’s kutje begon te likken, werd ze wild. Gerda pakte mijn pik en begon me te pijpen. Al het beheerste was weg. Ze likte en zoog aan mijn eikel, liet mijn pik tot ver achter in haar keel verdwijnen, en kneedde mijn ballen. Ik hoorde het smakken van Mia’s mond op de kut van Gerda. Gerda kreunde. Mia zoog en sabbelde aan haar klit met volle overgave. Gerda werd gek. Gerda liet mijn pik uit haar mond glijden en schreeuwde. Ze keek me aan. Gerda kwam klaar door de mond van Mia.

Mijn pik stond op springen, ik wou meer. Ik draaide Gerda om, en zette haar met haar rug naar me toe met haar kut op mijn pik. Gerda neukte me wild en diep. Mia zat op oog hoogte en kon alles volgen. Toen Gerda mij volledig in haar had zitten, hield ze zich stil, en trok Mia naar haar kut toe. Mia sabbelde de klit van Gerda, waarbij ze ook mijn stam raakte. Mia zat zichzelf te vingeren en werd helemaal geil van dit uitzicht. Steeds wilder begon ze te beffen, terwijl mijn staaf in haar kut zat. Het bleef niet alleen meer bij de kut van Gerda die ze aflebberde, ze zoog nu ook mijn ballen. Ik stond nu echt op springen. Ik hoorde hoe Gerda en Mia weer klaar kwamen. Gerda gleed van mijn pik in haar kut waar ondertussen door Mia aan gezogen werd. Mia genoot van het uitzicht en haar bewegelijke vingers. Het was te geil, het was te veel. Doordat Gerda klaarkwam spande haar hele kut zich aan, ze bewoog, schokte wilt. Mia likte mijn ballen. Ik hield dit niet. Ik spoot alles wat ik in mijn zak had aangemaakt in de kut van Gerda. Zo was ik nog nooit klaargekomen. Ik spoot zes stralen zaad in de kut van mijn vriendin, terwijl Mia alles in die regio aflikte. Het was teveel voor Gerda haar kutje, en sperma lekte naar buiten. Mia slurpte alles op. Ongelofelijk. Ineens stond Mia op, kuste Gerda op haar mond, kort maar krachtig, en liep naar boven.

Gerda en ik bleven verbijsterd achter. Uitgeblust, plat geneukt en een ervaring rijker, die we nooit meer vergeten zouden. Gerda kuste me en ging ook naar boven. Ik heb nog een sigaret gerookt. Toen ik naar bed kwam lag Gerda te slapen. De volgende ochtend was Mia alweer verdwenen, en Gerda zat onzeker op de bank t.v. te kijken. We hebben het er nooit meer over gehad, maar ik weet zeker dat we het allemaal nog eens willen.

Gust

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *