Ongeval

()

Petra en haar man kwamen in 1998 naast ons te wonen. Na de verhuizing hebben wij, Ilse mijn vrouw en ik ze een keer uitgenodigd om kennis te maken. Petra en haar man Roy waren erg gezellige mensen. Daar kwamen we ook achter als er op de buurt gebarbecued werd. Roy bleek en echte gangmaker te zijn. Vele avonden hebben we met hen doorgebracht. Het waren niet alleen buren maar ook vrienden geworden. Tot het noodlot toesloeg en Roy betrokken raakte bij een dodelijk verkeersongeluk. Petra bleef ontroostbaar alleen achter. Hun twee kinderen van 5 en 7 jaar moesten het nu zonder een papa doen. Het verdriet was heel erg groot.

Weekendbijlage

Maar een gezegde is “de tijd heelt alle wonden” maar bij Petra bleef je het wel duidelijk zien. Avonden achtereen kwam ze bij ons praten hoe het nou verder moest. We hielpen haar natuurlijk zo veel mogelijk waar we maar konden. Zo ook haar bankzaken die anders door Roy werden gedaan.

Na een jaar begon Petra weer meer te lachen en haar kleren werden meer met zorg gekozen dan kort na het wegvallen van Roy. Ze kwam ook minder vaak bij ons wat ons zeer speet. Het werd zomer en het was nu bijna twee jaar geleden en Petra had haar leven weer opgepakt. Met een diepe wond in haar ziel, dat wel. Ik, Ronald, werd weer een jaartje ouder en we besloten een BBQ te geven voor onze vrienden. Ook Petra werd uiteraard uitgenodigd. Ze keek er naar uit zei ze ons. Die avond was het lekker warm en de BBQ was goed verzorgd door de plaatselijke slager. De drank vloeide rijkelijk. Mijn vrouw liep naar de keuken om nieuw drinken te halen en Petra liep met haar mee. Ze sloeg haar arm door die van Ilse en zo liepen ze lachend naar de keuken. Het duurde lang voor ze weer terug kwamen. Petra had rode ogen. Ilse stootte me aan en riep me even naar de keuken. Ze vertelde me dat Petra erg gehuild had om het verlies van Roy. Roy was op deze avond vast het middelpunt van de grappen geweest. Hij was altijd een gangmaker. Ze stelde voor om weer eens een gesprekje met haar aan te gaan wat we in het verleden zo vaak gedaan hadden. Om haar op te beuren. Toen de avond op zijn laatst liep was het Petra die ons hielp met het opruimen. Toen alles weer schoon in de kast stond nam ik de kans waar om Petra te vragen om nog even te blijven. Ze stemde gretig toe.

Het gesprek verliep eerst stroef en eigenlijk was het ook geen goed moment om te praten. We waren allemaal moe. Toch kwam het gesprek daarna langzaam op gang. Petra zat naast Ilse. Waar Petra het vooral moeilijk mee had waren de lange eenzame nachten.

“Het bed is zo koud en leeg zonder Roy. Zonder de liefdevolle handen en dat lieve gezicht van hem. Als we ’s avonds nog even vrijden was dat altijd een waardige afsluiting van een mooie dag met hem. Hij was zoveel voor me.”

Petra ging weer huilen en Ilse sloeg haar arm om Petra heen. Ze legde het hoofd van haar in de nekholte van Ilse. Petra snikte onbedaarlijk. Ilse nam het hoofd van Petra tussen haar handen en ze drukte zonder erbij na te denken haar lippen op die van Petra.

“Stil maar lieverd. Wij zijn hier om je op te vangen toch. Vorig jaar ook en nu nog, en morgen ook”

“Ja maar”snikte ze. “Jullie kunnen toch niet zorgen dat ik die liefde terugkrijg die ik van Roy kreeg.” Ik viel helemaal stil. Dit was een gesprek waar ik me geen raad mee weet. Petra wel. “Je slaapt vannacht bij ons in bed. Weer kuste ze Petra die nu terug kuste. Ik wist niet hoe ik het had. Petra bij ons in bed?

Had ik dat goed gehoord? Ilse gaf me een knipoog. Kom Ronald. We gaan Ilse wat geven wat ze niet snel zal vergeten. Ilse trok Petra omhoog van de bank en legde haar hand op de billen van Petra en duwde haar zacht richting de deur naar de gang en slaapkamer. Ik sloot af en wist me geen raad met dit geval. Ilse had alles onder controle. Mocht het bed te klein zijn kon ik altijd nog naar de bak in de kamer. In de badkamer waste Ilse het betraande gezicht schoon van Petra. Hier ligt een schone tandenborstel en zelf trok ze haar kleren vast uit, op haar slip na, in bijzijn van Petra. Terwijl Petra naar zichzelf keek in de spiegel begon ze te lachen.

“Kijk me nou eens. Een zielig hoopje mens die verwend gaat worden door haar beste vrienden. Ik zou blij moeten zijn met jullie” Ze draaide zich om en kuste Ilse opnieuw. Ilse haar hand schoof snel onder de t shirt van Petra en zei; “Kom meisje, we wachten op je”

Ilse kroop in bed en gooide alle dekens eraf. Ik trok ook mijn kleren uit op mijn boxer na. Ik wachtte op Petra en poetste toen ook mijn tanden. Toen ik de slaapkamer inliep lag Petra al in de armen van Ilse en waren de meiden druk aan het tongen. De handen van Ilse waren niet los te krijgen van het lichaam van Petra.

Ik kreeg hoe langer hoe meer het idee dat dit een vooropgezet plannetje was. Maar ik zou graag met dat plannetje mee gaan doen. Ilse weet heel goed wat ze wil in bed en als ik dit tafereel zo voor me zie weet Petra ook wel van wanten. Voorzichtig kroop ik op bed en de meiden keken me aan. Ilse zette haar vingers achter de boord van mijn boxer en gebood me hem uit te doen. Ik voldeed maar al te graag aan haar verzoek. Mijn leuter stond al in vol ornaat omhoog. Petra keek er goedkeurend naar. Ze keek naar Ilse en vroeg haar.

“Mag ik?”

“Van mij mag je lieverd.” Petra kroop naar me toe en kuste me op de mond. Haar tong schoot als een vuurpijl naar binnen. Mijn pik steigerde. Haar hand gleed over mijn borst naar beneden en vond mijn leuter. Ze boog voorover en nam mijn pik in haar mondje. Ze keek me aan en haar hand streelde mijn ballen. Steeds heftiger begon ze te pijpen. Ik begon haar in haar mond te neuken. Mijn hand gleed haar slip binnen en streelde haar welgevormde billen. Af en toe gleed ik diep door en constateerde dat ze zeiknat was. Haar ingang van haar kut was drijfnat. Mijn vingers gleden moeiteloos naar binnen. Ilse keek naar me. Ze lag zichzelf te vingeren. Dat deed ze wel vaker in mijn bijzijn. Ik vond dat altijd super geil om te zien.

Petra liet mijn pik los en trok snel haar slip uit.

“Kom lieverd, neuk me. Neuk me hard. Het is al zo lang geleden dat ik een pik in me gevoeld heb. Spuit me vol met je heerlijke sappen.”

Petra ging wijdbeens voor me liggen en ik kroop voorzichtig op haar. Ilse leidde mijn pik bij haar naar binnen en langzaam begon ik haar te neuken. Petra sloeg haar benen om me heen zodat ik geen kant op kon. Ik wilde ook geen kant op. Ik wilde haar zalig laten klaarkomen. Ik kuste haar en stootte mijn pik diep in haar. Ilse streelde mijn kont. Ze kwam met haar hoofd bij de onze en om beurten kuste ze ons. Dan weer mij en dan weer Petra. Ik vond het super geil. Ilse greep nu de tepels van Petra en rolde ze tussen haar vingers. Petra begon heftig te hijgen.

“Ik kooooommmmm kklaar en met geweld begon ze tegen te stoten waarbij mijn eikel de baarmoeder raakte.

“Ohhh god wat is dit lekkerrrrrrr  Kom klaaaaarrrrrrrrrrrr”‘ Kreunend en met kleine gilletjes kwam Petra onder mij klaar. Ik was nog niet zover. Gelukkig maar. Ik rolde van Petra af. Ilse kuste Petra die alleen maar met een brede glimlach op bed lag na te genieten.

“Wat heb ik je gezegd. Hij is lekker hé; Die pik van hem.”

Ze had zich verpraat. Het was een vooropgezet plannetje geweest. De meiden hadden dit tot in details uitgewerkt en gewacht tot het goeie moment. Dat was vanavond. Petra draaide zich op haar buik en Ilse begon haar rug te strelen. Ik pakte de massage olie die we naast het bed staan hebben en smeerde Petra daar rijkelijk mee in. Ze lag te genieten onder onze handen. Ik smeerde haar welgevormde billen vet in en vergat haar bruine gaatje daarbij net. Petra reageerde positief en Ilse fluisterde tegen me.

“Neuk haar eens in haar kontje. Ze weet van niets” Het idee trok me wel. Ik neukte Ilse zo vaak in haar bruine holletje. Nu dit maagdelijke gaatje nog. Ik klom achter haar en zette mijn eikel tegen het bruine gaatje van Petra. Door de olie gleed hij zo naar binnen. Ilse hield de billen van Petra iets uit elkaar zodat ze goed kon zien wat er gebeurde.

“Oh dit is geil zeg” zei ze enthousiast. “Geen wonder dat je dat zo graag bij mij doet. Dit is echt geil”

Petra reageerde iets minder. Ze gaf aan dat ze pijn had en ik deed rustig aan, maar haalde mijn pik er niet uit. Langzaam duwde ik door.

“Ontspan je” zei Ilse. Ik kon voelen dat ze het probeerde. Langzaam zakte ik op haar neer tot mijn pik diep in haar strakke kontgaatje zat. Langzaam trok ik terug. Dan weer behoedzaam naar binnen. Zo voerde ik het tempo langzaam op. Petra ontspande nu helemaal. Haar gekreun nam weer toe en ik zag hoe Ilse met haar hand onder de buik van Petra doorging en haar begon te vingeren. Dat was teveel voor Petra. Voor een tweede keer in korte tijd kwam ze schokkend klaar. Ik pompte nog even door in dit heerlijke kontje.

“Nu ik” zei Ilse en ze ging vast op haar buik liggen. “Kijk jij maar toe Petra en zie hoe geil als dat lijkt. Ilse smeerde ook wat olie op haar anus en ik stapte over van Petra naar Ilse. Petra keek geboeid toe hoe mijn pik gemakkelijk bij Ilse naar binnen gleed. Ik neukte haar vol overgave. “Nu dat andere standje” zei Ilse. Ik wist wat ze bedoelde. Dit vond ze ook heerlijk om te doen. Ze ging op haar knieën voor me zitten en ik schoof mijn pik diep in haar natte kut. Ze kreunde hard. Petra keek toe terwijl ik mijn eigen vrouw neukte. Opeens haalde ik mijn pik uit haar kut en Ilse kantelde haar bekken zodat haar anus recht voor mijn pik kwam. Hard duwde ik door. In één stoot diep in haar darm naar binnen. Petra kon zich niet inhouden en kuste Ilse vol op haar mond. Ze nam een tepel tussen haar vinger en kneep er hard in. Ik voelde hoe Ilse begon te knijpen met haar kontje en ik kon mijn orgasme niet lang meer tegenhouden.

“Wie wil mijn kwakkie opvangen?” vroeg ik.

“Spuit jij je vrouwtje maar vol, lekker ding.” zei Petra. Ik voldeed graag aan haar verzoek en mijn lading kwam diep in de darmen van Ilse terecht. Ilse kwam direct daarop kreunend klaar. Moe en uitgeput vielen we naast elkaar op bed. Ik keek terloops op de wekkerradio. Die stond op half vijf in de ochtend. Ilse trok de dekens over ons heen en ik sneed nog aan dat dit vooropgezet was.

” Nu geen discussie meer. Morgen hebben we het erover.”

Ik keek naast me, waar Petra zich omdraaide en tegen me aan kwam te liggen. Ilse draaide zich ook om, ik sloeg mijn arm maar om Petra heen en viel weldra in een diepe slaap met heerlijke dromen.

Rusure

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *