Zwemmen of…

()

Ik ben Sim en woon in een klein dorp op ongeveer een half uur fietsen van een grote stad. Mijn vriendinnen Dagmar en Lieve wonen in het zelfde dorp. We gaan ook naar dezelfde school en zitten in dezelfde klas. We zijn drie echte giechelmeiden en doen bijna alles samen. Zoals wel vaker hadden we vandaag afgesproken om na school nog even in de stad wat te gaan winkelen iets te gaan eten bij Mc Donalds om daarna naar het zwembad te gaan om nog een uurtje of twee lekker te gaan zwemmen. Om half acht komen we bij het zwembad om en we gaan ons omkleden. Als ik in kleedhokje mijn tas uitpak blijkt dat ik mijn bikini ben vergeten. Ik loop naar de badjuf en vraag haar of ze misschien ergens een bikini of een badpak in mijn maat heeft liggen. De badjuf antwoordde dat ze geen extra badpak had liggen en dat ik naar huis moest om iets te gaan halen.

Ik legde haar uit dat ik dan een uur heen en terug moest fietsen en het geen zin had om dan nog te gaan zwemmen. De badjuf zei dat ze de situatie begreep en keek even naar bad waar op dat moment Dagmar en Lieve op het punt stonden in het water te duiken. Erg druk was het verder niet. Er lagen nog vier vrouwen en drie mannen van ongeveer dertig jaar in het water. De badjuf keek weer naar mij en zei dat het vanavond wel niet veel drukker zou worden en dat ik dan maar naakt zou moeten gaan zwemmen als ik zo nodig zou willen zwemmen. Ik dus weer terug naar het kleedhokje waar ik mij uitkleedde. Ik stond in het kleedhokje te twijfelen wat ik zou doen toen Dagmar aankwam om te vragen of er wat aan de hand was want, ik bleef zo lang weg. Ik vertelde Dagmar wat er aan de hand was. Ze twijfelde geen moment.

“Dan gaan we toch ook lekker naakt zwemmen”.

Zonder aarzelen trok ze haar bikini uit en ik zag tot mijn verbazing dat ze streeploos bruin was. Ze zag mij kijken.

“Dat is niet van de zonnebank hoor maar, wij zijn thuis naturisten en als het mooi weer is liggen we naakt in de tuin of gaan we naar het naaktstrand.”

“Daar had ik nooit iets van gemerkt” zei ik.

“Als de bel gaat trekken we ook altijd iets aan” zei Dagmar.

“Komt er nog wat van, ik wil weer gaan zwemmen en je zult merken dat het zonder bikini een stuk lekkerder is.”

Ik moest nu wel achter haar aan naar het zwembad. Bij het bad aangekomen probeerde ik mijn naaktheid nog een beetje schuchter te verbergen door tegen de badwand aan te blijven staan maar Dagmar toonde helmaal geen schaamte en begon te zwemmen. Schoolslag op haar rug waardoor iedereen een goede inkijk op haar tieten en haar kut had. Toen Dagmar haar baantje bijna had afgemaakt stond ik nog steeds tegen de wand en Dagmar dook onder water. Even later kwam ze langs mijn benen omhoog maar, niet zonder eerst mijn kutje te beroeren. Lieve kwam al aanzwemmen en vroeg wat er aan de hand was. Dagmar vertelde Lieve dat ik mijn bikini vergeten was en naakt mocht zwemmen. Ze zij ook dat ze zelf ook van de situatie gebruik wilde maken en lekker naakt ging zwemmen. Lieve vond het maar raar en verklaarde dat ze dat nooit zou doen.

Een van de vrouwen die ook in het zwembad waren ging verhaal halen bij de badjuf die vertelde dat ze toestemming had gegeven en dat ze het helemaal niet erg vond. Verontwaardigd liep ze terug naar haar vriendinnen om ze vertellen wat er aan de hand was. Twee van haar vriendinnen moesten hartelijk lachen en ontdeden zich ter plekke van hun badpak uit. De drie mannen die ook in het zwembad waren trokken spontaan hun zwembroek uit en vriendin nummer drie deed haar topje uit. De eerste vrouw was beledigd en zei dat hun vriendschap over was en beende kwaad het zwembad uit op weg naar huis. De badjuf keek dit alles lachend aan en begon zich nu ook uit te kleden. Alleen Lieve was nu nog in vol ornaat.

Ondertussen was Dagmar achter mij gaan staan. Met haar linkerhand masseerde ze mijn rechterborst terwijl haar rechterhand zich richting mijn poesje begon te wurmen. Lieve stond dit aan te kijken terwijl haar rechterhand in de richting van haar tieten ging. Ik spreidde ondertussen mijn benen een beetje om Dagmar wat meer ruimte te geven. Lieve vond blijkbaar dat haar topje toch teveel knelde want, die had ze ondertussen ook uit gedaan. De drie over gebleven dames hadden nog niet echt in de gaten wat er aan de hand was want die zwommen aan de andere kant van het bad nog keuvelend hun baantjes. Ik begon intussen behoorlijk opgewonden te raken en had mij ook al omgedraaid om Dagmar lekker te tongen. Die bleef mijn kut bewerken.

Ik had een vinger in haar kontgaatje gestopt dat bleek ze ook lekker te vinden. Lieve haar rechterhand had intussen haar weg naar beneden gevonden en zat te wroeten in haar broekje. Met mijn vrije hand trok ik het touwtje los waarmee haar broekje bij elkaar werd gehouden. Lieve stond nu dus ook naakt in het zwembad. De badjuf had inmiddels in de gaten wat er aan de hand was en kwam naar ons toe gelopen.

“Dames, dames dit is een zwembad en geen seksclub” zei ze.

Ik merkte echter dat ze het ook wel geil vond. De aanwezige heren hadden de opmerking van de badjuf gehoord en waren op weg naar ons. Bij ons aangekomen kropen ze op de kant en begonnen ongegeneerd naar ons te kijken. Ik was zo opgewonden dat, dat mij het inmiddels niets meer kon schelen. Ondertussen voelde ik een orgasme bij opkomen. Terwijl ik klaar kwam zag ik drie stijve pikken voor mij. Dagmar draaide zich om en ik begon haar poes te bewerken. Ondertussen nam Dagmar een van de drie stijve pikken in haar mond en begon aan een pijpbeurt.

Een van de mannen sprong in het water en pakte mij van achter beet. Ik voelde zijn stijve pik tegen mijn kont aan schuren. Ik spreidde mijn benen een beetje, bukte een beetje voorover en liet mij op die manier, terwijl ik Dagmar nog steeds stond te vingeren, in mijn kont neuken. Lieve was intussen op de kant geklommen en zat zich ongegeneerd met haar benen wijd te vingeren en stond op het punt van klaarkomen. Ondertussen hadden de drie overgebleven vrouwen ook in de gaten dat er wat meer aan de hand was en kwamen ook aan gezwommen. Man nummer drie ontfermde zich inmiddels over Lieve. De badjuf had zich ook bij de feiten neergelegd en deed lustig mee.

De drie dames die ondertussen alle drie naakt waren kwamen ook gearriveerd en vingerden elkaar dat het een lieve lust was. De actie verplaatste zich langzamerhand van het zwembad naar het stukje kunstgras dat als een soort van parkje achter bad was aangelegd. Het rustig begonnen avondje was ondertussen uitgegroeid tot een orgie waarbij ik geen idee welke hand tiet, kut of lul bij wie hoorde. Wat bij wie hoorde was ook geen probleem meer, iedereen greep, vingerde en neukte dat het een lieve lust was en ik kwam dan ook meerdere keren klaar.

Sandra een van de dames lag met haar kont op de rand van een tafel en daar werd natuurlijk gebruik van gemaakt door een van de mannen die zijn lul in haar open liggende kut begon te rammen. De vrouwen stonden zich vingerend te vergapen. De mannen stonden zich intussen boven ons af te rukken. Ik, Sandra en de man kwamen ongeveer tegelijkertijd tot een geweldig hoogtepunt. Op hetzelfde moment voelde ik de klodders sperma tegen mijn lichaam opvliegen. Het sperma werd door Sandra, de badjuf en Dagmar op een geweldige manier van mijn lichaam afgelikt terwijl mijn kut door een van de jongens werd gevuld.

Aangemoedigd door dit resultaat begon alles weer van voor af aan. Na enige tijd zei de badjuf dat we nu toch wel een drankje verdiend hadden. Hierna hebben we gezameld gedoucht waarbij zo af en toe nog wel geknuffeld werd maar verder kwam het niet. Omdat het al laat geworden was hebben we de badjuf ook nog even geholpen met het opruimen van de rommel.

Deze avond is onze vaste “zwemavond” geworden en als het niet druk is dan…

Sim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *