Dark side of… 1.3

()

We bellen aan en wachten tot de deur wordt geopend. We tonen onze uitnodiging. De man aan de deur stapt opzij en gebaart ons om binnen te komen. Zwijgend, stappen we binnen en kijken om ons heen. Enkele minuten later komt een koppel, duidelijk van Noord – Afrikaanse afkomst, in mantelpakje en kostuum ons tegemoet. “Als u mij wil volgen a.u.b.” spreekt de man tegen Linde, mijn vriendin. Ik kijk haar aan en kus haar vol op de lippen. “Tot straks, schat. Veel plezier!” Fluistert ze in mijn oren. Ik knipoog naar haar. “Als u mij dan wilt volgen” vraagt de dame, als Linde de man om de hoek volgt. Ik hoor hoe een deur zich opent en vervolgens terug sluit. Ik knik naar de juffrouw, die zich onmiddellijk omdraait en wegwandelt. Terwijl ik haar volg bestudeer ik haar lichaam. Haar strakke kontje, het lange donkere haar dat over haar schouder valt. Ze stopt voor een gesloten deur, die ze opent. De dame stapt opzij en maakt vervolgens een uitnodigend gebaar om binnen te treden. Ik stap binnen. Ik merk dat ze me volgt en vervolgens de deur sluit.

“Hier kun je jezelf uitkleden, je mag je spulletjes hierin leggen” legt ze me uit als ze een kluisje in de muur opent met een badge. Vervolgens neemt ze een kleerhanger uit het kluisje en reikt hem me aan. Dan stapt ze opzij en kijkt me onbeschaamd in de ogen. Ik twijfel even, maar trek vervolgens mijn das iets losser, trek hem vervolgens over mijn hoofd en hang hem over de haak van de kapstok. Ik knoop langzaam mijn hemd los als ik haar aankijk. Ze glimlacht en knipoogt naar me. Ik glimlach terug. Ik kijk om me heen, op zoek naar een stoel en kijk vragend om me heen. De juffrouw wijst naar een box, iets verder. “Daarop kun je plaats nemen als je wil” antwoordt ze ongevraagd. “Dank je,” antwoord ik en neem plaats op de box. Ik doe mijn schoenen en sokken uit en deponeer ze in het kluisje. Dan open ik mijn broek en verwijder ze. De juffrouw kijkt geïnteresseerd toe. Ik beeld me in hoe ik haar uitkleed en stel me haar naakt voor. Zou ze haar kutje scheren? Is ze een echte brunette? Hoe zouden haar borsten aanvoelen in mijn handen? Ik merk een opkomende erectie als ik mijn broek opvouw en weg leg. Ik knoop mijn mouwen los en hang mijn hemd over de kapstok. Mijn erectie is duidelijk afgetekend in mijn slip. Ik probeer aan iets anders te denken om de erectie te laten verdwijnen. Het lukt niet. Ik kijk haar weer vragend aan… Ze knikt.

“Alles” antwoordt ze. Ik laat mijn slip zakken en deponeer ze in het kluisje, bovenop de rest van het stapeltje kleding. Mijn erectie staart ons beiden aan. Onbeschaamd kijkt de dame me aan. Haar ogen glijden met een duidelijke glinstering van plezier over mijn naakte lichaam. Vervolgens steekt ze me een stuk textiel toe in een hermetisch gesloten plastiek zak. “Zou je dit willen opzetten alsjeblieft?” Vraagt ze als ik de zak open. De stof blijkt een soepele zwartlederen gesloten muts te zijn, waarvan de ogen en mond met een klittenband kunnen worden gesloten. De leren stof is licht geperforeerd. Ik schuif de muts over mijn hoofd, maar houd het gedeelte voor mond en ogen vrij. De muts zit comfortabel en stoort me allerminst. De juffrouw sluit de gesp van het riempje rond mijn hals. “Voilà, bijna klaar” lacht ze. “Als je me nu even wil volgen…” Ze wandelt naar de deur, aan de andere kant van de kamer en opent deze.

“Ik laat je nu over in de bekwame handen van mijn collega. Nog veel plezier vanavond, ik weet zeker dat we elkaar straks nog eens zullen ontmoeten” glimlacht ze, waarna ze me sensueel op mijn mond kust. Ik voel hoe haar hand over mijn borst naar beneden glijdt om tenslotte te eindigen in het schaamhaar boven mijn, met hernieuwde kracht, opgerichte lid. Haar lippen laten de mijn los, waarna ze zich omdraait en terug door de deur stapt. Enkel een vluchtig spoor van parfum achterlatend.

“Zou je hier even willen plaats nemen alsjeblieft,” klinkt het plots achter me. Ik draai me om en merk een juffrouw op, achter een massagetafel. Ze heeft eenzelfde kapje als ik over haar hoofd, maar dan wit van kleur en ze draagt een lang los kleed dat tot haar knieën reikt. “Hallo,” antwoord ik als ik op haar toe stap en plaats neem op de tafel. “Zou je eerst even op je rug willen gaan liggen” vraagt ze me, waarop ik haar gehoorzaam. “Dank je wel, dan zullen we er eens aan beginnen…” zegt ze als ze een tafeltje naar zich toe trekt. Ze bedekt mijn lendenen eerst met een zedig wit handdoekje. Vervolgens neemt ze een tondeuse van de tafel en schakelt het toestel in. Het gezoem vult de kamer als ze voorzichtig, geconcentreerd, het haar van mijn buik en borst verwijdert. Dan vervolgt de tondeuse haar weg over mijn benen. Plots zwijgt het zoemende toestel. De handdoek die mijn, ondertussen verdwenen, erectie bedekt wordt weggenomen. Al vlug klinkt terug het gezoem als ook de haren rond mijn penis en de binnenkant van mijn dijen worden verwijderd. Voorzichtig tilt ze mijn verzwakte geslacht op en verwijdert de laatste haartjes eronder. “Zou je nu even op je buik willen gaan liggen alsjeblieft,” klinkt het, waarna ik me omdraai. De achterkant van mijn benen en billen worden nu onder handen genomen. “Oké, dan mag je nu terug omdraaien.”

Ze neemt een bus van het tafeltje en vult haar hand met schuim tot er zich een torentje vormt in haar handpalm. Vervolgens zet ze de bus terug weg, draait zich naar me toe. Ik zie hoe ze het schuim over haar beide handen verdeelt. “Zo,” spreekt ze als ze de schuim over mijn borst, buik en benen aanbrengt. Ook de streek rond mijn terug half opgerichte penis wordt niet vergeten. Ongegeneerd neemt ze mijn stijve penis vast en licht hem op om het schuim over mijn gemillimeterd schaamhaar aan te brengen. Vervolgens glijden haar handen verder over mijn ballen die soepel tussen haar vingers worden ingezeept. Regelmatig neemt ze schuim van mijn buik als ze vreest meer nodig te hebben. Ten slotte wrijft ze de schacht van mijn erectie in. Ik sluit mijn ogen en geniet van haar vaardige streling. Ze veegt haar handen droog aan een handdoek, waarna ze een scheermesje uit het plastiekje scheurt. Ik kijk gespannen toe. Geroutineerd scheert ze, met kleine halen, het korte resterende haar van mijn borst. Regelmatig spoelt ze het scheermes af… Ze daalt verder af naar mijn buik en schaamstreek. Ik zie de concentratie rond haar ogen als ze mij verder kaalscheert. Ze neemt zachtjes mijn penis tussen haar vingers als ze voorzichtig mijn schacht scheert. Het stuk schaamhaar, net boven de wortel van mijn penis, blijkt het moeilijkst te bereiken. Ze tilt mijn lul ze ver mogelijk op als ze met kleine strijkjes de haartjes eronder verwijdert. Mijn kont en benen krijgen uiteindelijk dezelfde behandeling. Met een lauw ingezeept washandje wordt mijn lichaam ontdaan van de laatste haar- en zeeprestjes.

De opwinding van de hand die mijn ballen en staaf beroert. Ik krijg het moeilijk als mijn voorhuid zachtjes naar beneden wordt getrokken en de zachte hand mijn eikel inzeept. De hand omvat mijn penis als hij langzaam afdaalt tot aan mijn zak. Vervolgens worden ook mijn ballen voorzichtig behandeld. Er wordt mij vervolgens gevraagd me om te draaien. Ik draai mij om. Ik ruik de ‘hammam”-geur van de zeep. Mijn rug en benen krijgen vervolgens dezelfde behandeling. Tenslotte, eindigt de vrouw bij mijn kontje. Ik voel hoe de hand tussen mijn bilspleet glijdt en mijn anus zachtjes masseert. De hand verdwijnt verder naar beneden en omvat mijn ballen. Mijn erectie is nu keihard. Ik ril van genot. Plots trekt de hand zich terug. “Zo, nu ben je klaar,” antwoordt de juffrouw. Ik meen een lichte blos op haar wangen te zien. “Nog niet,” grap ik, “…maar het scheelde niet veel.”

“Dat komt nog wel” antwoordt ze met een innemende glimlach, als ze me een plastieken zak aanreikt. Ik open de zak en merk dat het een zwart kleed is, zoals dat van de vrouw. Ze knikt als ik het kleed over mijn hoofd laat glijden. Vervolgens opent ze de deur. “Volg je me?” Vraagt ze kort. Ik knik als we ons in beweging zetten en volg haar de gang in. Haar kleed golft lichtjes om haar heen en ik geniet van de bewegingen van haar lichaam als ik haar volg, Een deur opent automatisch als we naderen en ze leidt me de kamer in. “Neem plaats, het begint zo” antwoordt ze. In de kamer zitten nog enkele personen rustig te wachten op een stoel. Allen zijn hetzelfde gekleed als ik. Vrouwen in het wit, mannen in het donker, allen met een kap over het hoofd die mond en ogen vrijlaat. Ik neem plaats als de deur zich achter me sluit. Ik blijk de laatste te zijn, als plots de kamer verduistert en een scherm op de muur oplicht.

“Hallo! Allemaal, welkom” klinkt het. Ik kan de bron van het geluid niet terugvinden. De boxen zijn erg discreet opgesteld. “Voordat we verder gaan zullen we eerst beginnen met het uitleggen van enkele huisregels” – Blijkbaar was onze kap uitgerust met een chip, waardoor wij bepaalde ruimtes al dan niet konden betreden. Eveneens was er een klein ‘oortje’ in bevestigd waarmee wij instructies konden ontvangen die moesten worden uitgevoerd. Praten tijdens de opdrachten is verboden, tenzij anders gemeld. Indien de opdrachten niet naar behoren werden uitgevoerd of de regels niet werden gevolgd zou dit resulteren in een sanctie… Na een korte uitleg verdwijnt het scherm en licht de kamer terug op. De deur glijdt open en vanuit mijn ‘oortje’ vraagt een vrouwelijke stem mij vriendelijk om mij naar de volgende kamer te gaan. Ik merk dat ook de anderen opstaan en blijkbaar dezelfde instructie hebben gekregen. Ik volg hen als laatste naar de kamer en merk dat de deur zich achter mij sluit. Ik draai me om en probeer de deur terug te openen. De deur is geblokkeerd.

Ik plaats me in een comfortabele zetel nabij me en kijk de kamer rond. Een vrouw komt voor me staan en neemt mijn hand. Ik sta op en volg haar. De vrouw neemt me mee naar een kamer en vraagt me om plaats te nemen op een massagetafel. Ik leg me neer op mijn rug, als ze me vraagt om me op mijn buik te leggen. Ze mag toch tegen me praten blijkbaar… Ik glimlach en vraag haar naam. Terstond klinkt er een waarschuwing in mijn oren. “Gelieve de regels te willen volgen, praten is niet toegestaan,” hoor ik de vrouwenstem van daarstraks tegen me zeggen. Ik merk hoe de vrouw mij even verward aankijkt. Stilzwijgend legt ze haar handen op mijn kuiten en begint langzaam mijn onderbenen te masseren. Ik geniet van het moment terwijl mijn voeten, benen en rug worden gemasseerd. Een kwartiertje later wordt er mij gevraagd om me om te draaien en ga ik op mijn rug liggen.

Ik voel hoe de handen over mijn benen, in de richting van mijn buik glijden. Een zuchtje van haar adem, dat de huid boven mijn kaalgeschoren geslacht beroert, laat mijn ingeslapen lul ontwaken. De vingers glijden over mijn venusheuvel verder naar mijn buik om zonder te stoppen terug te keren naar mijn langzaam verdikkende geslacht, welke ze tenslotte voorzichtig beroeren. Ik kijk de vrouw aan die als gebiologeerd naar mijn, zich oprichtende, penis staart. Voorzichtig neemt ze mijn lid in haar handen en trekt zeer langzaam mijn voorhuid naar beneden. Ze streelt mijn lul als in extase. Langzaam buigt ze zich voorover en kust het topje van mijn eikel.

Ik hap naar adem als ze onverwacht mijn ganse geslacht tussen de lippen van haar half geopende mond laat verdwijnen. Ik voel hoe mijn eikel langs haar natte tong diep in haar vochtige mond glijdt. Haar kaken worden naar binnen getrokken als ze voorzichtig op mijn lul zuigt. Haar vingers heffen mijn lul op zodat deze gemakkelijker naar haar mond wordt gericht. Gedreven begint ze haar hoofd op en neer te bewegen zodat mijn harde geslacht in en uit haar mond glijdt, terwijl ze blijft zuigen. Even stopt ze en hapt naar adem. Ze likt mijn lul over zijn ganse lengte, kijkt me aan en zuigt mijn lul terug naar binnen tussen haar vochtige lippen. We blijven elkaar aankijken als ze mij pijpt, soms snel, dan weer langzaam terwijl haar tong over en langs mijn eikel glijdt. Ik voel hoe een orgasme zich aankondigt en sluit even de ogen terwijl ik kreun. Dan volgt snel de ontlading als ik voel hoe krampen van genot zich vanuit mijn geslacht verspreiden naar de rest van mijn lichaam, tot in de toppen van mijn tenen. Ik voel hoe mijn ballen zich in mijn lichaam drukken en hoe het zaad zich een weg zoekt doorheen mijn penis. Hoe mijn lul samenkrimpt en het sperma mijn eikel passeert, zijn vrijheid tegemoet spuitend. De vrouw opent verschikt haar ogen wijd en sluit haar lippen krampachtig rond mijn kloppende paal. Ik voel hoe mijn sperma zich over haar tong en gehemelte verspreidt als een nieuwe golf van zaad zich al opnieuw door mijn lul perst om haar mond verder te vullen. Ik merk hoe ze slikt om plaats te maken voor het nieuwe zaad dat in haar mond wordt gespoten. Ik wil haar hoofd diep over mijn lul trekken om mijn sperma diep in haar keel te kunnen storten, maar ik houd me in. Ik kreun en mijn lichaam spant zich krampachtig op bij de volgende golf, zo mogelijker nog krachtiger dan de vorige. Weer voel ik hoe een nieuwe klodder zaad zich een weg zoekt door mijn samenkrimpende lul, het genot als het zaad door de vrouw wordt opgenomen. Langzaam verminderen de krampen van genot. Ik merk dat we beiden hijgen van de opwinding en het genot. Ik voel hoe er nog steeds zaad uit mijn geslacht in haar mond stroomt. Langzaam trekt ze haar mond terug.

Plots stopt ze en lijkt ze aandachtig te luisteren. Ze kijkt me terug aan en begint me langzaam terug te pijpen. Zeer diep deze keer. Als ze zich terugtrekt omvat ze mijn lul en knijpt er voorzichtig in, terwijl ze haar omklemmende handen mee met haar mond beweegt. Ik voel hoe het zaad dat zich nog in mijn lul had verzameld mee naar haar mond wordt gedreven en mijn eikel verlaat, om uiteindelijk over haar tong uit te vloeien. Weer zakt ze diep met haar mond over mijn lul en opnieuw vloeit nog wat restzaad verder in haar mond als ze zich terugtrekt. Ik kreun van genot als ik voel hoe haar lippen zich om mijn eikel klemmen en haar tong een laatste keer mijn eikel masseert, het laatste druppeltje zaad in zich opnemend. Met een ploffend, zuigend geluid laat ze mijn lul uit haar mond komen en kijkt me glimlachend aan.

“Sta op en leg de juffrouw voorzichtig op de tafel” klinkt het plots in mijn oren. Ik doe wat mij wordt opgedragen. “Lik haar poesje…” klinkt het. Ik buig me voorover en laat mijn handen onder haar kleed glijden. Haar kleed glijdt langzaam naar boven. Ze heft haar kontje wat op zodat het kleed gemakkelijker naar boven glijdt. Ik trek haar kleedje verder naar boven, totdat het boven haar borsten kom te liggen. Ze heeft een mooi, jong, lichaam. Ik druk vervolgens haar dijen uiteen en kijk haar gladgeschoren poesje aan. Ik merk de lichte indruk van haar slip op haar verder egale, zeer licht gebronsde, huid. Op haar heup merk ik een kleine tatoeage op van rode en zwarte kleuren. Mijn handen glijden langzaam langs haar schaamlippen. Van gans boven tot gans beneden en terug. Ik merk hoe de vrouw mij aankijkt en haar benen uitnodigend verder spreidt. Mijn vingers volgen weer de contouren van haar kutje. Halverwege druk ik voorzichtig mijn vingers tussen haar lippen in haar kut. Ik voel hoe het warme vocht van haar vagina mijn verkenning uitnodigend aanmoedigt. Langzaam verdwijnen twee vingers in haar kutje en voorzichtig glijden ze langs haar binnenste kutlipjes in haar grotje. De geur van haar kutje komt me tegemoet, uitnodigend… Fris… merk ik tot mijn genoegen…

Haar vagina sopt als ik ze voorzichtig verder open. De geur wordt sterker. Ik blaas voorzichtig over haar kutje en schaamheuvel. De vrouw sluit haar ogen en geniet. Ik lik vervolgens met mijn volle tong de onderkant van haar kut en, terwijl ik haar vagina verder open, laat mijn tong over de volle lengte van haar spleet glijden. Boven aangekomen zuig ik even op het knopje boven de opening van haar kutje zodat het tussen mijn lippen verdwijnt. Mijn tong bewerkt voorzichtig het topje van haar kittelaar. Ik hoor hoe de vrouw, tot mijn vreugde, kreunt van genot.

“Lik haar verder, op en neer, ze lijkt daar goed op te reageren…” klinkt de vrouwenstem in mijn oor. Met nieuwe moed lik ik verder, steeds op en neer over de ganse lengte, om telkens weer even te eindigen bij haar kittelaar, die even extra wordt verwend. Ik merk hoe haar schaamlippen ondertussen zijn opgezwollen van geilheid. Regelmatig ontsnappen haar schaamlippen aan mijn greep omwille van hun vochtige gladheid. Telkens weer opnieuw probeer ik haar schaamlippen uiteen te trekken met mijn vingers, zodat mijn tong dieper in haar schede kan doordringen. Plots voel ik hoe haar schede samentrekt. Geil loopt langs haar schaamlippen naar buiten als de vrouw een kreet slaakt en met haar handen naar me grijpt…

“Neem haar, nu!” Klinkt het in mijn oor. Ik richt me op, trek de vrouw naar het eind van de tafel en duw mijn pik in haar opengesperd kutje. Zonder weerstand glij ik bij haar binnen. Ik voel het samenknijpen van haar kut zodra ik bij haar binnendring. Met een stevig tempo begin ik haar te nemen. Bij elke stoot ontsnapt een kreet uit haar mond, haar borsten deinen mee op ons ritme. Samen komen we klaar terwijl ik haar zo lang mogelijk probeer te berijden. Uitgeput trek ik mij terug en voel hoe vocht langs mijn ballen over mijn benen loopt. We kijken elkaar aan. Haar jonge lichaam voor mij uitgespreid. Ik stap opzij en help haar opstaan. Haar kleed valt terug over haar lichaam. Ik neem haar borst, door haar kleed heen, in mijn hand en bevoel de stijve tepel.

“Jullie mogen nu gaan douchen, wij zijn tevreden. De linker deur alsjeblieft.” Ik laat haar borst los en wandel naar de linker deur. Wij kijken elkaar nog even glimlachend aan alvorens zij door de andere deur verdwijnt. Ik sluit de deur achter mij.

Marrec

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *