Vrouwenclub

()

Ze gebruikte het verhaal dat ze journaliste was en een undercover verhaal over de enige lesbische club in de stad wilde maken als excuus. Eigenlijk wilde Mia gewoon genomen worden door lesbische dames met voorbind-dildo’s, gelikt worden door allerlei vrouwentongen en meerdere vingers in haar kutje gepropt krijgen.

Ze kwam de club binnen en inderdaad, er was van alles aan de gang, precies zoals de geruchten deden vermoeden. Overal in de club werd er gevreeën, geneukt en gevingerd en natuurlijk ook flink gebeft. Mia kreeg er een nat kutje van en werd ineens overvallen door een bloedstollend mooie vrouw, die haar bij de arm pakte en op een zacht lederen sofa in de hoek van de club neerzette, om er vervolgens gezellig naast te komen zitten, met haar benen wijd zodat Mia duidelijk kon zien dat de vrouw zich goed had geschoren.

“Nieuw hier, zie ik,” zei de vrouw. Mia knikte en kreeg het er behoorlijk warm van. Wat zag die vrouw er toch zalig uit! Het was helemaal haar type, ook al was Mia nog niet zo heel lang uit de kast, toch wist ze al waar ze op viel. Vrouwen die er zo mooi en strak uitzagen als zij zelf er ook uitzag. Ze kon niets anders zeggen, was eigenlijk een beetje van slag door die beauty van een vrouw. Gelukkig nam die het initiatief en trok ze zo het topje van Mia naar beneden, waarna ze aan de blote tiet die verscheen begon te sabbelen en te likken. Ze nam die harde tepel van Mia tussen haar lippen, zoog eraan en draaide rondjes met haar tong om het tepelhof en om de tepel zelf, een waar genot voor Mia, die tot aan dat moment alleen maar door kerels aan haar tepels gezogen was. Die deden het meestal hard en dachten dan dat ze het wel lekker zou vinden. Het was volgens Mia toch een erogene zone? Die kerels snapten er soms niets van.

Maar dat hete vrouwtje naast Mia wel. Terwijl de muziek harder ging en de bas door haar maag dreunde, legde de vrouw Mia op haar rug en dook ze tussen haar benen. Ze trok het slipje van Mia aan de kant en begon aan haar schaamlippen te likken en spuugde op haar al openstaande kut. Mia was al geil zodra ze de club binnen was komen lopen en deze vrouw maakte het alleen maar erger, als je van erg spreken kunt als het om geilheid gaat. Ja, als je een non bent misschien, maar dat was Mia niet, integendeel, ze kwam zelfs behoorlijk los en liet haar handen door de haren van de vrouw glijden, greep ze ineens stevig beet en drukte dat lekkere lange tongetje diep in haar schaamteloos natte poes.

Mia ging vervolgens op de tafel zitten en gebood de vreemde mooie lesbo daar te gaan liggen. Ze gleed zelf ineens van de tafel af, trok die slet naar de rand toe, zodat haar kont over de rand heen hing en begon vurig aan die hete kut te likken, duwde er een tweetal vingers in, op zoek naar haar g spot, die ze al heel snel gevonden had. Ze likte en vingerde de vrouw zo hard, dat ze binnen een paar minuten ging squirten. Mia stapte opzij en liet de vrouw tot aan het tafeltje aan de overkant spuiten, waar twee andere lesbiennes het zalige sap met hun lijven opvingen.

Ineens kwamen die twee meiden erbij en waren ze al met zijn vieren aan het vrijen. Het duurde dan ook niet lang voor de hele club om het kleine tafeltje verzameld was. Mia had de lesbische orgie die ze zo graag wilde hebben, inclusief tongen, vingers en voorbind-dildo’s.

Ze moest zich de volgende dag alleen wel heel erg inhouden, want als ze wat ze mee had gemaakt in de krant zou zetten, zou ze haar baantje niet lang behouden. Maar Mia kennende loste ze dat keurig op door de club op zijn netheid en klasse de hemel in te prijzen.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *