Nachtvisite.

()

De afgelopen tijd had ik een aantal minder succesvolle dates gehad en nu, als 28-jarige arts, zou ik binnenkort zes maanden in het buitenland gaan werken. Aangezien ik wel behoeftes heb maar niet om nu iets serieus op te bouwen besloot ik dus mijn profielbeschrijving aan te passen. Vrijwel direct had ik een aantal nieuwe matches waarvan de meeste nog een beetje terughoudend waren. Ook jij, een blonde 29-jarige met een goed gebouwd lichaam en mooi gespierde armen zat daar tussen. We praatten kort over de koetjes en kalfjes waarna het gesprek stil viel. Tot je mij plots laat op een avond vroeg wat ‘niet serieus’ precies inhield.

Ik legde mijn situatie uit en waar ik naar op zoek was, maar ook dat dit nieuw voor mij was. Gelukkig hapte je direct en vroeg wanneer we af konden spreken. Ik had echter nog spontaan een korte vakantie geboekt en zou de volgende ochtend vroeg vertrekken. Geen probleem volgens jou, het was ondertussen half twee ‘s nachts, maar jij wilde wel dertig minuten rijden om een bezoekje te brengen. We wisselden onze nummers uit en toen zag ik je profielfoto als brandweerman. Ik gaf toe dat ik mannen in uniform nogal opwindend vind en de spanning steeg terwijl ik op je wachtte.

Ik besloot de voordeur open te maken in mijn korte pyjama van velours met een kanten afwerking. Daar stond je dan opeens voor mij. Na een korte begroeting liep je stilletjes achter mij aan naar boven naar mijn slaapkamer. Er sliep namelijk nog een huisgenoot in huis. Op mijn slaapkamer stonden we tegenover elkaar en we voelden kort de ongemakkelijkheid totdat ik besloot het initiatief te nemen en je te zoenen. Dit nam al het ongemak weg en je zoende wild terug. Tegelijkertijd begonnen onze handen elkaars lichaam te verkennen. Mijn handen begonnen in je nek, gingen door je haren heen en naar beneden over je rug en billen. Ook jij wist al vlug mijn billen te omvatten met je grote handen en je begon mijn hals te zoenen.

Je leidde mij langzaam richting het bed, terwijl we onderweg elkaars kleding uittrokken. Je was duidelijk onder de indruk van mijn borsten, je nam alle tijd om ze te masseren waarna je vingers over mijn stijve tepels gleden en ze daarna één voor één in je mond nam. Ik genoot enorm van deze aandacht en dat was te merken toen je met je vingers ging voelen hoe nat mijn kutje al was geworden. Dit werd je te veel dus je duwde mij achterover op bed waarbij je bovenop mij belandde. Terwijl jij jezelf omhoog hield met je sterke armen, voelde ik hoe hard je was geworden en spreidde gewillig mijn benen. Je duwde je lippen op de mijne toen je moeiteloos in mij gleed en mij geheel vulde met je brede schacht. Mijn kreun, werd gesmoord door je mond en we genoten even van het moment. Ik wilde dat je mij hard neukte en jij gehoorzaamde goedwillig. Je stootte hard met een heerlijk afwisselend tempo. Af en toe pauzeerden we en keken elkaar lachend aan vanwege deze lekkere spontane situatie.

We zoenden heerlijk terwijl mijn handen over je sterke armen en rug gingen. Maar toen je nog dieper wilde gaan legde je mijn voeten over je schouders en tilde mij bij mijn heupen omhoog terwijl je keek hoe je in en uit mij stootte. Ik voelde hoe je zo mijn meest gevoelige plekje verwende en begon steeds luider te kreunen. We wilden allebei nog langer genieten, dus ik duwde je van mij af en fluisterde in je oor dat ik je wilde proeven. Ik gaf je een zoen en daalde met mijn mond steeds verder naar beneden. Ik beet in je oorlel, ik zoende je in je hals en ik zette heel even mijn tanden in je stevige borstkas. Ik plaagde je door verder te gaan naar de binnenkant van je dijen, maar zette dan eindelijk mijn mond om je eikel.

Een kreun, ontsnapte jouw lippen en toen ik met mijn tong over je gehele schacht gleed, liet je mij weten hoe heerlijk je het vond. Ik omvatte je gehele schacht met mijn hand en zoog je pik afwisselend af. Met mijn andere hand streelde ik teder je ballen terwijl ik met een vinger op je perineum duwde. Jij hield met een hand op mijn hoofd mijn haren vast en zo bepaalde je ook het tempo en diepte. Ik keek hoe je met je ogen dicht genoot. Je ging steeds zwaarder ademen, maar ondanks je aanmoedigende woorden stopte ik. Ik wilde dat je jezelf in mij leeg spoot, dus ging ik bovenop je zitten en liet mij over je pik zakken.

Ik zette mij met mijn handen af op je bovenlichaam. Ik voelde mij krachtig, ook al wist ik dat je mij gemakkelijk kon overmeesteren. Ik plaagde je door je stevig maar langzaam te berijden. Je pakte mij bij mijn heupen vast en je stootte mee terwijl je keek hoe mijn borsten mee bewogen. Toen je niet meer kon, nam je de controle over. Je tilde mij op en liet mij op mijn onderarmen en knieën voorover buigen. Je nam plaats achter mij en spreidde mijn benen waarna je krachtig in mij stootte. Je neukte mij hard en snel. Ik ving je stoten zo goed mogelijk op. Ik was even bang dat het harde ketsende geluid tegen mijn billen mijn huisgenoot wakker maakte. Toch kreunde ik steeds luider toen je je vingers over mijn clit liet gaan. Ik merkte dat ik tegen het randje aan zat en smeekte je om door te gaan. Je vond mijn smeekbede heerlijk, dus begon je nog krachtiger te stoten. Toen kwam ik met volledige overgave schokkend klaar waarbij je nog een aantal keren hard stootte en zelf met een zware kreun mij vol spoot. Ik genoot van het pulserend gevoel in mij terwijl jij woorden te kort kwam over hoe overheerlijk jij het vond.

Achteraf lag ik in je armen bij te komen en praatten we kort over de grappige ervaringen op ons werk om het luchtig te houden. We wilden immers allebei niks serieus. Je vertelde mij dat je in de auto al ontzettend geil was geweest en dit nachtelijk bezoekje niet snel zou vergeten. We spraken af dat dit zeker voor herhaling vatbaar was en hebben zo mijn laatste weken nog optimaal gebruik van elkaar kunnen maken.

Riana
Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.
Liefs
My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *