Speelse uitdaging

()

We zijn nu bijna een jaar samen en hebben ondertussen onze eerste echte ruzie gehad. Alle clichés lijken uit te komen. Verliefdheid wordt houden van en ook al had ik het niet verwacht, merk ik toch dat we minder seks hebben dan toen we net samen waren. De seks die ik met hem heb, is zonder twijfel de beste seks van mijn leven, maar het leven is druk en helaas kan vrijen niet altijd onze prioriteit zijn.

Tijdens onze eerste dates konden we niet van elkaar afblijven. Het dessert sloegen we steevast over. Het enige wat we wilden was zo snel mogelijk naar huis om elkaar te bespringen. Als ik ’s ochtends naar kantoor moest, zette ik de wekker een half uur eerder, zodat we dan ook weer van elkaar konden genieten. Als we niet samen waren, stuurde ik hem stiekem foto’s van mijn naakte borsten of een nieuw lingeriesetje dat ik gekocht had. Ik dacht de hele dag door aan zijn lijf, zijn lippen, zijn natte tong en zijn keiharde pik.

Ik mis dat gevoel. Die puberale verliefdheid, die ongeremde geilheid. Dus vanavond ga ik alles op alles zetten om dat vuurtje weer eens aan te wakkeren. Gelukkig zijn we bij lange na niet in een sleur beland, en hebben we allebei een aardig libido. Ik verwacht dan ook niet dat het heel lastig wordt om zijn ogen weer eens te doen fonkelen van verlangen. Ik zie het als een speelse uitdaging.

We hebben afgesproken dat ik vanuit kantoor naar zijn appartement fiets en dat we vanaf daar samen richting het restaurant gaan. Het is zonnig buiten, dus de fietstocht bevalt me goed. Na een dag hard werken achter de computer vind ik het heerlijk om lekker een stukje te fietsen en de wind door mijn haren te voelen. Met de zon op mijn snoet stippel ik mijn plannetje verder uit. Ik wil niet wachten tot na ons diner. Voordat we naar het restaurant gaan, wil ik hem al een beetje plagen. Ik stap de lift in naar de 10de verdieping. Met mijn sleutel open ik de deur naar zijn appartement. Hij kijkt op van zijn laptop als ik binnen stap. “Dag schoonheid!”, zegt hij met een charmante smile op zijn gezicht.

Zonder iets terug te zeggen, kijk ik hem aan. Ik zet mijn tas neer en loop langzaam zijn kant op. Mijn jasje rits ik open en laat ik soepel van mijn schouders glijden. Als ik voor hem sta, draai ik de bureaustoel zodat we elkaar recht aankijken. Ik kus hem op zijn mond en wend me dan tot zijn nek. Heel langzaam laat ik mijn natte tong van de kraag van zijn overhemd richting zijn oor glijden. “Wat ben jij van plan?”, vraagt hij met hese stem. Ik merk nu al dat hij opgewonden raakt, maar ben vastberaden om verder te gaan. Voor ik door mijn knieën zak, plant ik nog een kusje op zijn lippen. Als ik eenmaal tussen zijn benen zit, breng ik mijn handen naar zijn riem. Terwijl ik omhoog blijf kijken, maak ik heel langzaam zijn gesp open. Hij blijft me strak aankijken en bijt zwoel op zijn lip. Hij is zich er niet eens van bewust, maar aan zijn lichaamstaal zie ik dat hij niets liever wil dan door mij verwend te worden.

Ik gebaar dat hij zijn broek mag laten zakken, wat hij direct doet. Ik kras met mijn nagels over zijn bovenbenen en zie bij hem kippenvel ontstaan. Ik geniet ervan om hem zo te bespelen en laat mijn vingers over zijn boxer glijden. Als ik vluchtig zijn penis aanraak, voel ik dat die al aardig stijf is. “Ik wil je”, sist hij zonder zijn kaken van elkaar te bewegen, waarna hij met zijn grote hand naar zijn boxer grijpt. Hij haalt zijn penis tevoorschijn en kijkt van mijn lippen naar zijn harde lid en weer terug naar mij. Ik snap de hint, en stiekem was dit precies wat ik al de hele dag van plan was. Heel langzaam buig ik nog wat verder naar voren tot mijn lippen zijn eikel raken. Zacht geef ik de top een kusje en laat dan mijn tong een paar keer van boven naar beneden langs zijn schacht glijden. Hij kreunt dat hij meer wil, maar ik ben nog niet van plan om hem te geven wat hij wil.

Ik blijf likken met mijn natte tong, tot zijn hele penis glanst van mijn kwijl. Als ik weer even naar boven kijk, zie ik die twinkeling in zijn ogen die ik de afgelopen weken heb moeten missen. Het windt me op om te zien dat hij zo naar me verlangt, dus neem ik gretig zijn harde pik in mijn mond. Hij laat een diepe zucht ontsnappen als ik mijn lippen naar beneden laat glijden. Het is alsof er spanning vast zat in zijn lijf die hij nu pas los kan laten. Ik beweeg mijn lippen op en neer en hoor dat ik onbewust met hem mee kreun. Wat kan het toch heerlijk zijn om hem te verwennen. Zonder te stoppen, grijp ik met één hand mijn borsten vast. Ik knijp stevig in mijn eigen tepels, die zo hard zijn dat je ze door mijn shirt heen ziet. Om en om kneed ik eerst de ene, dan mijn andere borst. Ik voel dat mijn hele lichaam ondertussen hunkert naar het zijne. Ik moet mezelf bedwingen om me niet uit te kleden. Ik wil zo graag op zijn schoot springen.

Terwijl ik hem gewillig blijf pijpen, fantaseer ik over hoe het zou zijn als ik nu op zijn schoot zou gaan zitten. Hoe heerlijk het zou voelen om zijn harde pik bij me naar binnen te duwen en hem in zijn bureaustoel te berijden. Ik kreun bij deze geile gedachte, maar houd me aan mijn geile plannetje. Heel even kom ik iets omhoog om hem weer strak aan te kunnen kijken. Ik laat wat kwijl over mijn lippen druipen om zijn pik extra nat te maken en duik er dan weer vol op. Steeds sneller beweeg ik op en neer tot ik voel dat zijn pik nóg iets harder wordt. Dit betekent dat hij bijna klaarkomt en dus ook dat ik nu moet stoppen. Als een ware actrice kijk ik naar mijn pols alsof ik een horloge om heb.

“Kom schat”, zeg ik alsof het de normaalste zaak van de wereld is. “We moeten gaan, anders komen we te laat voor onze reservering.” Verward kijkt hij me aan terwijl ik opsta en mijn jasje van de grond raap. “Wat gebeurt er?”, stamelt hij. “Wat doe je? Waar ga je heen?” Vraagt hij verbijsterd. “We gaan naar het restaurant”, zeg ik zo nonchalant mogelijk. Beduusd kijkt hij me aan, maar besluit mijn voorbeeld te volgen en ook op te staan. Met moeite propt hij zijn stijve pik terug zijn boxer in en hijst zijn broek omhoog.

Als we eenmaal tegenover elkaar zitten in het restaurant voelt zelfs de kleinste aanraking intens. Zijn vingers die vluchtig over mijn hand glijden, zijn knie die onder tafel de mijne raakt. Elke aanraking lijkt te knetteren. Er hangt zo duidelijk seks in de lucht dat ik het idee heb dat zelfs onze serveerster het door heeft. Als ze vraagt of we nog even willen kijken voor een dessert, schud ik nee zonder er ook maar een seconde over na te hoeven denken. “Dat dacht ik al”, antwoordt ze en geeft ons een knipoog. Dit is precies wat ik wilde. De spanning is terug. We willen elkaar zo graag voelen, proeven en ervaren vanavond dat het toetje zoals vanouds overgeslagen kan worden. Het enige wat we willen is zo snel mogelijk naar huis om elkaar helemaal op te vreten.

Isabel

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *