Favoriet vluggertje

()

In een stil huis kom ik thuis. Er brandt nergens een lampje, de televisie is uit en de achterdeuren zitten dicht. Als ik niet beter zou weten, zou ik denken dat er niemand thuis is. Ergens in de verte hoor ik het geluid van de douche. Ik plof mijn tas in de stoel en schenk voor mezelf een glas water in. Pff… wat was dit een lange werkdag. Mijn gedachten dwalen af naar de spicy appjes die Daan me vanmorgen stuurde. Zijn dag was namelijk allesbehalve druk, hij was vrij en heeft heerlijk van het weer genoten. En van zichzelf, als ik de foto’s mag geloven. Ik neem nog een grote slok en ga dan voorzichtig de trap op, richting de badkamer. De deur staat op een kier en op de overloop hangt de geur van zijn shampoo en stoom van het warme water. Zodra ik de deur open, komt de mist me tegemoet. Daan staat zich uitgebreid te wassen en zingt mee met wat irritante deuntjes die uit zijn telefoon klinken. Hij heeft nog geen idee dat ik er ben, laat staan dat ik hem uitgebreid sta te bekijken.

De manier waarop het water over zijn stevige billen glijdt, het weet me iedere keer weer te raken. Jezus! Hoe kan iemand toch zo sexy zijn. Mijn benen worden week terwijl ik toekijk hoe de spieren in zijn rug zich telkens opnieuw aanspannen wanneer hij zijn handen door zijn natte haren haalt om de shampoo uit te spoelen. “Hi”, roep ik veel te luid door de badkamer. Daan schrikt, ik zie het aan zijn lichaam. Hij veegt snel zijn gezicht schoon en opent zijn ogen. “Hey lieverd! Je laat me schrikken. Sta je daar al lang?” vraagt hij. “Lang genoeg om je te bekijken”, antwoord ik lachend. “Viespeuk”, zegt hij grijnzend.

Lachend draait hij zijn rug naar me toe en kijkt dan speels over zijn schouder om te zien of hij mijn aandacht nog heeft. Met een zwoele stem laat ik hem weten dat ik echt nog wel naar hem kijk. Met een ondeugende blik verlaat ik de badkamer om me in de slaapkamer om te kleden. Voor de spiegel blijf ik eventjes staan. Mijn haren zitten wat wild, mijn make-up is iets uitgelopen en ik ben mijn kleding meer dan zat. Toch is het op de een of andere manier best een sexy gezicht. Of misschien komt dit door de sfeer waar ik instant in ben gekomen sinds ik Daan onder de douche heb gevonden. Verbazingwekkend hoe weinig deze man hoeft te doen om mijn gedachten op hol te laten slaan.

Terwijl ik mijn spiegelbeeld aandachtig bekijk, begin ik me uit te kleden. Mijn vingertoppen glijden langzaam langs de kant van mijn beha, cirkelen een klein rondje rond mijn navel en vertrekken vervolgens verder in de richting van mijn slipje. Ergens op de achtergrond hoor ik de kraan van de douche uitgaan en ik baal in stilte dat ik niet direct bij hem ben gaan staan, bedenkend wat we allemaal wel niet onder de douche hadden kunnen doen samen. Even blijf ik in mijn lingerie staan en draai me iets om zodat ik mijn kont goed kan bekijken. Als ik er aandachtig naar kijk, kan ik de blauwe plekken van onze laatste hevige sekspartij nog terugvinden. Precies vier vingers en een duim, een afdruk van de manier waarop hij mijn billen fijnknijpt wanneer we doggy doen. Ons tweede favoriete standje.

“Zo, lekker hoor,” lacht Daan als hij de slaapkamer binnenkomt en een harde tik op mijn kont, geeft. “Sta je van jezelf te genieten?” Plagend steek ik mijn tong uit en bekijk zijn naakte lichaam in de spiegel. Hij is slap, maar zelfs in deze toestand vind ik het een prachtexemplaar om te zien. Vol en gewoon lekker. Daan slaat zijn armen om mijn middel en drukt zich tegen mijn lijf aan. Speels druk ik mijn kont dichter tegen hem aan en begin uitdagend te lachen. “Draai je eens om”, fluistert hij zwoel in mijn rechteroor. Zonder twijfel luister ik en voor ik het weet voel ik zijn lippen strak op die van mij terwijl onze tongen een dansje wagen. Zijn handen glijden moeiteloos over mijn beha en kneden zacht in mijn borsten. Waar hij net nog bungelend door de slaapkamer liep, voel ik hem nu tegen mijn onderbuik groeien. Het heeft effect op me. Ergens diep van binnen begint iets te tintelen.

“Ik ga eerst even douchen”, roep ik haastig zodra hij de achterkant van mijn beha los maakt. “Waarom?”, hijgt hij opgewonden in mijn oor. “Omdat ik de hele dag druk ben geweest”, antwoord ik. “Ik voel me vies.” Daan begint te lachen en bekijkt me nog eens van top tot teen. “Schatje, ik kan je beloven dat je je pas écht vies voelt wanneer ik met je klaar ben.” Zijn blik is intens, bijna hongerig. Opnieuw zoent hij me en ik voel hoe mijn beha van mijn huid glijdt. Ik sla mijn armen om zijn nek en laat me optillen. Met mijn benen stevig om zijn middel geslagen, neemt hij me mee naar het bed, waar hij me op m’n rug neerlegt en in een vloeiende beweging mijn slipje uittrekt.

“Hm”, begint hij. “Er is echt niets vies aan jou hoor.” Met een bloedgeile glimlach op zijn gezicht kijkt hij me aan en zakt dan met zijn gezicht tussen mijn benen. Warm en nat voel ik zijn tong stevig tussen mijn vulvalippen door glijden en ik begin hevig te kreunen. Automatisch heb ik een van mijn borsten te pakken genomen en masseer zacht over mijn tepel. Ik heb het heet, bloedheet zelfs, en mijn blik dwaalt continu af naar beneden. Vol overgave likt hij ieder stukje huid dat ik daar bezit. Zodra hij bij mijn achterste is aangekomen, raak ik bijna buiten adem van de spanning. “Wat is er?”, hijgt hij opgewonden. “Wil je dat?”

Mijn gedachten vullen zich in no time met de meest lekkere plaatjes en ik knik voorzichtig. Daan gaat staan, pakt mijn bovenbenen vast en trekt mijn billen naar de rand van het bed. Hij gebaart dat ik een kussen zijn kant op moet gooien en schuift deze dan zorgvuldig onder mijn billen. Dit is hem, ons favoriete standje. Hij heeft alle controle, mijn enkels tegen zijn schouders. Op deze manier raakt hij alle lekkere plekjes en dan heb ik het nog niet eens over die geile blikken die we dan uitwisselen. “Wat zeg je ervan?”, zegt hij zwoel. “Zullen we dit standje iets meer kruiden? Verward kijk ik hem aan en dan voel ik hoe hij mijn billen nog iets verder omhoog trekt. Hij pakt mijn hand vast en begeleidt mijn vingers in de richting van mijn clit. “Speel maar met jezelf, dan doen we een vluggertje… in je kont.”

Terwijl ik hem aankijk, bevochtig ik mijn vinger met mijn mond en begin rondjes om mijn clit te draaien. Zijn ogen glinsteren. Het is duidelijk dat hij geniet van wat hij ziet. Uit het nachtkastje pakt hij glijmiddel en smeert dan zijn stijve ruim in. Wanneer hij het heeft verdeeld, smeert hij zijn vingers langs mijn achterste. Voorzichtig drukt hij een paar keer met zijn eikel tegen de opening, dan pakt hij mijn bovenbeen stevig vast en begeleidt zichzelf naar binnen. Ik kreun luid wanneer hij voor de eerste keer naar binnen glijdt. Fuck, ik was even vergeten hoe heftig dit kan voelen. Met een afwachtende blik kijkt hij me aan. “Doe maar, schatje,” zeg ik zacht.

Voorzichtig begint hij te stoten, terwijl mijn rondjes steeds sneller gaan. Vloekend moedigt Daan me aan. Dit vluggertje zal de naam eer aan doen dat merk ik nu al. Heel even voel ik met mijn vingers hoe hij steeds in en uit me schiet, dan laat ik ze weer snel teruggaan naar dat gevoelige plekje. Daans vingertoppen drukken steeds steviger in mijn bovenbenen. “Fuck, dit is zo lekker!,” vloekt hij door de slaapkamer. “Ik ga dit niet lang volhouden.” Ik voel hoe mijn benen zich aanspannen, hoe mijn lichaam het steeds warmer krijgt en hoe mijn benen beginnen te trillen. “Ik ga komen, ik ga komen!,” kreun ik luid. ”Kom maar! Fuck, ik voel het,” kreunt Daan door de slaapkamer.

Tussen mijn benen wordt het steeds natter, Daan zegt niets maar ik kan voelen dat het vocht alle kanten op loopt terwijl ik hevig pulseer. Shit, wat ging dit snel. Het lijkt alsof m’n orgasme langer duurt dan normaal. Mijn lichaam is amper bijgekomen als Daan heviger begint te stoten. Zijn natte haren dansen alle kanten op, zijn blik is naar beneden gericht en hij gromt steeds luider. “Fuck, fuck…” schreeuwt hij. Mijn lichaam huivert even wanneer hij zich terugtrekt. Kort laat hij zijn eikel door mijn schaamlippen glijden en zodra hij tegen mijn clit aandrukt, voel ik hoe hij zichzelf in golvende bewegingen tegen mijn huid leegt. Hijgend kijkt Daan naar het tafereel en begint dan te lachen. “Sorry, ik zei toch dat je extra vies zou zijn als ik met je klaar ben.”

Met een trotse blik kijkt hij me aan. Kort kijk ik naar beneden en zie hoe zijn sperma langs mijn lippen en billen druppelt. Lachend geeft hij een harde tik op m’n bovenbeen. Lekker schat,” zegt hij. “Ga je nu douchen? Dan ga ik vast aan het eten beginnen.” Compleet buiten adem laat ik me achterover vallen op het bed en kijk toe hoe hij zichzelf schoonveegt en aankleedt voordat hij uit de slaapkamer verdwijnt. In stilte ben ik blij dat ik eerder toch niet bij hem onder de douche ben gaan staan.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *