Nieuwe collega

()

“Goedemorgen!” roept mijn collega als ik nog half slapend mijn ontbijt naar binnen werk. “Hey, goedemorgen.”

“Vandaag een spannende dag. Hè, Desiree?”

“Oh, hoezo? Heb ik wat gemist?”

“We krijgen toch een nieuwe collega? Een dame, geloof dat ze Rosalie heette.” Goh, een nieuwe collega dat was ik alweer vergeten. Het is de laatste tijd wel druk dus een nieuwe kracht kan zeker geen kwaad! De minuten vliegen voorbij en ik schrik op van de voordeurbel. 09:00 uur, stipt op tijd. Dat is een goed begin. Via de spreekverbinding met camera vraag ik wie daar is.

“Hoi, Rosalie. Ik ben jullie nieuwe collega!” Ik zie op het kleine beeldscherm een brunette met golvend lang haar. Ik druk op het knopje en laat haar naar binnen komen. Als de tweede deur open gaat, is pas goed te zien wie daar binnen komt lopen. Slank maar met mooie rondingen en sprekende ogen met lange wimpers. Mijn biseksualiteit laat meteen voelen wat ik van haar vind… Nadat we elkaar voorgesteld hebben vraag ik naar haar ervaring. “Ik heb al jaren ervaring als beveiliger bij discotheken en wilde nu eens vanuit een andere positie het werk uitoefenen. Maar ik kan je ook laten zien wat voor ervaring ik heb.”

Ik probeerde te begrijpen waar ze heen wilde, maar ik snapte er niets van. “Wil je koffie?” vraag ik er maar snel achteraan. Haar blik is zo doordringend dat ik er de rillingen van krijg. Ze lijkt te weten hoe ik over haar denk en hoe ik haar al met mijn ogen heb uitgekleed… Ik loop naar de keuken en voor ik het weet word ik in de houdgreep genomen en heb ik handboeien om. Als ik mij omdraai, zie ik Rosalie, ze fluistert in mijn oor: “Ik zou je toch laten zien wat voor ervaring ik had.”

“Hoe weet je dat ik op vrouwen val?” vraag ik glimlachend. Maar ze geeft geen antwoord en legt haar vinger op mijn mond. Haar nagels glijden onder mijn truitje over mijn ruggengraat. Kippenvel tot in mijn tenen… Ze buigt voorover en haar lippen raken de mijne. Ik kan nu echt niet meer ontkennen dat ik nat aan het worden ben. Als onze tongen langs elkaar glijden, heb ik moeite om mij over te geven. De handboeien beginnen aardig in de weg te zitten, maar Rosalie blikt of bloost niet als ik smeek of ze af mogen. Ze dwaalt af naar mijn borsten en trekt mijn truitje omhoog, mijn volle boezem komt mooi uit in dit setje. Ze masseert en likt mijn tepels. Ik kan een klein kreuntje niet bedwingen. Mijn knoop wordt handig losgemaakt en mijn broek hardhandig naar beneden getrokken. Ze tilt me op het keukenblok en begint weer te zoenen. Ik grijp het keukenkastje boven mijn hoofd vast om wat steun te creëren, de handboeien verplichten mij creatief te zijn in mijn houding.

Ondertussen is Rosalie mijn lichaam aan het afwerken. Ze weet precies wat ze doet. Haar zachte, maar stevige handen strelen elk plekje op mijn lichaam en gaan langs mijn dijen naar de binnenkant van mijn natte kutje. Met haar tong draait ze rondjes om mijn keiharde tepel. Haar vingers zijn ondertussen tussen mijn benen verdwenen. Ze streelt langs het hoedje van mijn clitoris richting mijn vagina en laat er twee vingers in glijden. “Je bent zo nat, zo geil”, fluistert ze in mijn oor. Met haar natte vingers van mijn kutvocht gaat ze over mijn clit heen. Zachtjes op en neer, rondjes, verticaal, horizontaal… Ik kreun van genot. Mijn ademhaling wordt oppervlakkig en snel. Rosalie geniet van het verwennen en net op het moment dat ik denk klaar te komen, stopt ze met haar vingers. Ze maakt mij helemaal gek.

Ze geeft me nog een hartstochtelijke tongzoen en dwaalt dan met haar mond af naar beneden. Haar warme, zachte tong strijkt langs mijn vochtige lippen. Ze proeft mijn kutvocht en ik hoor haar genieten van mijn nattigheid. Mijn binnenste uitstekende schaamlippen zijn groter geworden door mijn opwinding en Rosalie maakt daar graag gebruik van. Ze likt eerst de linker lip en dan rechts om in het midden te eindigen. Ze sabbelt er op en vindt het heerlijk om met mijn lippen te spelen. Dan is mijn clit aan de beurt. Ze geeft zoentjes op mijn clit.

Ik houd het niet meer! Al het bloed is nu naar dat ene gevoelige plekje gestroomd. De zoentjes gaan over op zachte likjes. Met brede tong glijdt ze over mijn clit van boven naar beneden. Het tempo wordt iets opgevoerd en zo nu en dan zuigt ze op mijn genotsknopje. Met het puntje van haar tong maakt ze nu snellere en intensere bewegingen. Nu houd ik het echt niet meer en alle opwinding bereikt een hoogtepunt. Mijn hand verkrampt aan het keukenkastje en mijn lichaam trilt onder haar mond. Ze likt nog even heel zacht over mijn knopje heen en al zoenend maakt ze de handboeien los.

Net op het moment dat mijn broek en topje weer op hun plaats zitten, komt er een collega binnen. Nietsvermoedend pakt hij wat drinken uit de koelkast. “Dees, loop je even mee?” En terwijl ik achter mijn collega aanloop, loop ik langs Rosalie en fluister in haar oor: “De volgende keer ben jij aan de beurt…”

Comtesse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *