Ooit was ik verlegen 2.2

()

Lucia

Twee dagen later kwam ik weer op het archief met de bedoeling Betty nog eens te gerieven want het was wel duidelijk dat er graag iets in had. Lucia, een kittig Indisch grietje, keek me spottend aan. “Moet je Betty hebben?” Vroeg ze. “Ja,” zei ik benepen. Lucia was een schoonheid en ik wist nooit goed wat ik moest doen als ik haar tegenkwam. Ze keek een beetje hooghartig uit haar grote zwarte ogen.

“Ze is vrij,” zei Lucia met een koket lachje. “Nu ben ik de cheffin. Moet je iets opzoeken?” Met een heimelijk lachje. “Hm, eigenlijk wel, maar ik kom morgen wel terug.” Maar zo gemakkelijk liet ze mij niet gaan. “Nee, kom maar mee naar achter.” Het kittige ding lachte veelbetekenend. “Wat Betty kan, kan ik veel beter!” Haar kontje wipte pittig, evenals haar hooggeplaatste en niet al te grote borsten. Lucia was klein, maar exotisch knap, een lekker stukje speelgoed voor iedere man. Ik werd er helemaal verlegen van en bedacht dat ik Lucia toch wel graag eens een beurt zou willen geven. Achter in het schemerig archief begon het meisje energiek voor me te zoeken. “Je moet hier wat vaker komen,” zei ze, een la opentrekkend. “Ik hoef haast nooit wat op te zoeken, Lucia.” Ze glimlachte. “De vorige keer heb je anders flink je best gedaan tussen de benen van Betty!”

“Hoe weet jij dat?”

“We konden jullie horen hijgen en kreunen. Jemig, wie geeft een vrouw nu een beurt in het archief Je hebt het zeker staande gedaan met die slet.”

“Ja, van achteren,” zei ik uitdagend. “Had je er wat van?”

“Van achteren, wat een loeder is dat toch ook! Alle jonge knullen pikt ze in, wij krijgen geen enkele kans. Zeg, was het lekker?”

“Nou en of Betty is een stuk.” Lucia schoof de la driftig dicht. “Heb je mijn stuk wel eens gezien? Ik kan alles beter dan Betty met haar uit geneukte trut.”

“Dat zeg jij.”

“Zal ik het bewijzen?”

Ze had zo’n lief zacht stemmetje en werkelijk, zulke knappe snoetjes zie je niet al te vaak. Lucia had grote donkere ogen, een lekker klein neusje en de heerlijkste mond om te zoen die je maar kunt denken. Ze wachtte mijn antwoord niet af, maar ging recht op haar doel af. Ik keek op haar nijvere, keurig gemanicuurde vingers neer toen die mijn broek losmaakten en naar beneden trokken. “Potverdorie,” zei ik ongelovig en voelde mijn pik stijf worden. Ze keek me aan met haar sexy ogen en likte zich de lippen. “Wil je soms niet?” Daagde ze uit. “Jawel, maar dit heeft nog nooit een vrouw bij me gedaan.” Protesteerde ik. “Jammer voor jou. Ik houd niet van afwachten. De tijd gaat zo snel en ik wil genieten zolang als het kan. Je hebt dat ding niet voor niets gekregen en ik ben niet van plan mijn kutje alleen maar te gebruiken om een plas te doen. Er is zoveel te genieten, heus. De mensen moeten meer neuken en niet leuteren. Kijk eens, daar heb ik hem al te pakken. Oei, wat groot en stijf. Die heeft er in zin, jongen. Ik kan me best voorstellen dat Betty zo kreunde toen je pik in haar boorde, wat een piemel! Grote kriebels, wat een lul. Wat zal ik ermee doen? Trekken of zuigen, wat wil je graag?”

“Allebei maar,” zei ik en voelde aan haar tieten. Verrassend stevig staken ze met harde tepels vooruit in haar T-shirt. “Zuigen maar, daar ben ik gek op, Lucia.” Zei ik. “Dat vind ik fijn”. Zei ze. “Ik ook.” Moedigde ik haar aan. “Alle Indische vrouwen kunnen goed zuigen, het is hun specialiteit, weet je dat? Kom, dan neem ik hem lekker tussen mijn lippen.” Lucia liet zich door haar knieën zakken en schoof haar zachte lippen resoluut over mijn eikel. Ik kon het wel uitschreeuwen toen mijn velletje helemaal naar achteren gleed en de tong van het meisje de eikel begon te strelen. Heel langzaam bewoog ze haar hoofd heen en weer, liet haar volle lipjes over de pik glijden en bevochtigde hem met haar speeksel. Nog nooit was ik door een meisje of vrouw gezogen en het was zo lekker dat ik stond te dansen. Haar vingers hielden de staaf vast en speelden met mijn kloten, wat een aangenaam tintelend gevoel tot resultaat had. Lucia wist niet van ophouden. Toen ik bijna in haar mond spoot, wat ik heel graag wilde, liet ze met een diepe zucht los, bewoog de slijmerige pik heen en weer in haar vuist. Daarna trok ze hem helemaal naar beneden en liet hem plots los, zodat hij met een vettige klets tegen haar gezicht veerde. “0, wat een heerlijk stijf ding, wat een grote pik,” mompelde ze en begon me opnieuw met grote wellust te zuigen. “Ik wil zien dat het zaad eruit spuit, ja dat wil ik, ik streel je klaar tussen mijn vingers.”

Niet te geloven, wat was die meid heet! “Ik weet een ander leuk spelletje,” zei ik. “Vadertje en moedertje spelen.” Lucia maakte haar strakke spijkerbroek los en schoof hem over haar ronde heupen. “Neuken bedoel je. Zeg het maar gerust, ik zie aan je pik en je ogen dat je me wilt naaien. Je was er al bijna, want je ballen trekken helemaal tegen de onderkant van je lul aan. Dat zegt genoeg. Wil je neuken? 0, waarom slik ik de pil toch niet, dan kon je me lekker vol klodderen! En kapotjes heb ik ook niet bij me, jij?” Vroeg ze hoopvol. “Nee, die heb ik nooit op zak.” Moest ik bekennen. “Dan mag je daar wel eens voor gaan zorgen want als je met een meisje weg gaat kunnen er bepaalde dingen gebeuren die het gebruik van kapotjes noodzakelijk maken. Nu kunnen we geen nummertje maken en ik heb zo’n zin. Je mag wel aan kutje voelen, wil je dat wel? Wil je me niet eens van onderen zoenen en likken? De meeste mannen doen het graag.”

“Ik ook,” zei ik schor en keek naar het strakke rode slipje en de mooie lichtbruine dijen. “Trek je broekje dan uit, Lucia.” Snel greep ze mijn hand en legde die tegen haar stevige buikje. “Voel eerst eens in mijn slip… een verrassing…” Mijn hand gleed de slip binnen, tastte over de lekkere gladde en stevige buik en stootte tenslotte op een geweldig dicht oerwoud. Zacht krullend haar dat in een brede strook tussen de weelderige dijen verdween. Daar vond ik een dikke uitpuilende kut-bult. Twee grove lippen die zich als een deur openden. Nat was ze en een pittige kut-geur sloeg als een zinnenprikkelende golf in mijn neus. “Is dat geen lekker neukholletje?” vroeg ze en rukte aan mijn lul. “0 Lucia, laat zien, trek je slip uit?”

“Kom mee, daar is de tafel, je wilt me toch naaien. Ik ga erop liggen, dan mag je me van onderen zoenen en likken.” Ze trok me mee naar een hoek waar een tafel stond en schoof haar rode slipje naar haar enkels. Behendig wipte ze op de tafel en ging met gespreide benen klaarliggen. Tussen het donkere haar glinsterde haar rode kut als een reusachtige oester en ze hield de lekkere lippen uitnodigend open. “Kom maar, doe maar wat je graag wilt. Of nee, steek je lekkere snikkel er maar meteen in, dan maken we een vluggertje. Ik ben zo klaar, als je hem er maar lekker diep in duwt.” Zo heet stond ze dat een ineens geen condoom meer nodig had. “En als er iemand komt?”

“De andere meisjes zorgen wel dat ze ons niet betrappen. Neuk me dan met die fijne hondenpik van je?!” Smeekte ze bijna. “Mag ik eerst aan je kutje snuffelen?” vroeg ik buiten mezelf van hitsigheid. “Toe maar.” Als een gek likte en zoende ik haar vochtige kut, nam de billen en anus op de route mee en rook snuivend aan de openstaande schede. “Allemachtig, naai me, ik wil hem erin!” Steunde Lucia en ik zag dat haar schaamlippen nog dikker werden van opwinding. Ik wist wat mijn plicht was en haar dijen vasthoudend schoof ik mijn hete lul in haar buik. Trillend van emotie onderging ik het alles overweldigende gevoel van het contact tussen mijn eikel en haar schedewand. Kreunend drong ik indiscreet in haar intiemste holte en zag hoe zij haar rug hol maakte en haar buik omhoog duwde. Nu hoefde zij niets meer te zeggen. Ik keek naar haar open mond en greep onder haar truitje. Er was geen beha en mijn vingers vonden twee stevige ronde tieten waar de tepels hard als pitten op stonden. Al masserend, de borsten onder mijn handpalmen draaiend en duwend bewoog ik mijn pik door haar sappige kut. Ze vond het heerlijk want zachte kreungeluidjes welden spontaan op uit haar open mond en haar handen tastten naar mijn jeukende ballen. Wie is het niet met me eens als ik beweer dat het kijken naar een lul die lekker in een kut aan het werk is zo ongeveer het mooiste is wat een man kan zien? Ik vond het een sensationele gebeurtenis en de lekkere warme borsten van het meisje maakten me helemaal wild. Ze zuchtte, kreunde en steunde, gooide er een paar Malaise woorden tussendoor en begon de top te naderen. Ik deed enthousiast mee.

“Wat een lekkere lul,” lispelde haar lippen. “0, kon je maar in me spuiten, ach!” jammerde ze. “Dat doen we dan toch lekker,” zei ik schor. “Er zit heel wat in, Lucia, je zou stom zijn als je het niet deed, laat me toch lekker in je buik spuiten.” Probeerde ik. “Mm…, ik wil zo graag, je maakt me zo heet, och… nee, niet doen, haal dat ding eruit!” Van schrik haalde ik mijn pik uit haar schede en keek verrukt naar haar sappige holletje. Lucia ging zitten en pufte lachend. Ze zag er opwindend lekker uit, zo in haar blote kontje. Ik streelde haar tieten en zei. “Wat een lekkere harde borsten, heerlijk.” Ze sloot haar ogen en huiverde van genot. “Wil je over m’n gezicht spuiten?” Bedacht ze. “Waarom niet.” De oplossing voor het lozen van mijn geil lag voor het grijpen. “Hurk dan op de tafel schat.”

Toen ik gehurkt, knieën gespreid, op de tafel zat, ging ze door haar knieën, trok haar truitje uit en begon mijn lul te zoenen en te likken. Haar vingers waren overal tegelijk en ik voelde me bijzonder happy. “Spuit me maar onder,” herhaalde ze steeds en zoog dan de eikel tussen haar volle lippen die als fluweel aanvoelden. Ik kwam klaar met kramp in mijn kloten en toen de eerste spiertrekking de explosie aankondigde, liet Lucia mijn lul los, streelde hem zalig met heen en weer schuivende vingertoppen en zacht duwende lippen. “Oh,” riep ik in extase uit. Ze wilde toch zo graag ondergespoten worden? Wellustig keek ze in de loop van mijn snelvuurkanon. Met ontstellende kracht kwakte de eerste golf witsel geurig tegen haar neusje, de rest volgde snel en met dikke klodders die in haar ogen belandden en als tranen langs haar wangen gleden.

“Heerlijk!” riep ze uit en trok maar door “0, wat heet, wat veel komt eruit gespoten… zalig… ik kom klaar!” Met haar volle lippen zoog ze de laatste geilvlokken uit mijn ejaculerende lul en ik vond het geweldig en heel jammer dat het voorbij was. Voor de eerste keer had ik een meisje besproeid! “Sjongesjonge,” zei ze lachend. “Gauw de kleren aan, weet je wel dat we haast drie kwartier aan de gang zijn geweest?” Zei ze bezorgd. “Dan was het ook geen vluggertje,” zei ik en zoende haar dijen. “Voor mij wel, ik ga het liefst een hele nacht door,” pochte ze.

Tot op de dag van vandaag weet ik echter nog steeds niet of Betty een moedervlek op haar ene dij had want ik kreeg het zo druk met andere meisjes dat ik geen tijd meer had voor een onderzoek bij de eerste vrouw die me van haar lichaam liet genieten!

Hagar DeLieverd

Graag uw hartenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *