25) Geitenfuif 2.2

()

Op de tafel zag ik tot mijn vreugde een fles wijn en een bord voedsel staan. Guido schonk een glas wijn voor me in en liet me het brood en de kaas eten, waarbij hij toekeek. Door een van de patrijspoorten zag ik de volle maan boven de rivier. De witte schijf van de reflectie rimpelde in de golfjes, evenals de vormen van de bomen aan de andere oever. We waren slechts enkele kilometers van het centrum van Antwerpen, en toch hadden we gevoelsmatig aan de andere kant van de oceaan kunnen zijn, of zelfs eeuwen weg van het normale leven. Ik had voor mijn huwelijk een echt avontuur willen beleven, en dat kreeg ik nu. Toen ik weer enigszins op krachten was gekomen, pakte Guido het glas en het bord en gaf het door de deur aan iemand. Ik zat onzeker op het bed in afwachting van wat hij nu van me wilde.

“Sta op,” zei hij, en toen gehoorzaamde nam hij mijn plaats op het bed in, zijn hoofd door kussens ondersteund. “Nu ga je strippen,” beval hij. Toen ik aarzelend bleef staan haalde hij een leren rijzweep uit zijn laars en boog hem met een dreigende uitdrukking op zijn gezicht. “Ik zei strippen. Of wil je een voorproefje van de zweep?”
Er schoot een huivering van verwachting door me heen. Ik deed wat hij wilde, frunnikte onhandig aan de sluiting van mijn jurk tot ik eruit kon stappen en in mijn beha en jarretelgordel voor hem stond, mijn poesje was al naakt. Guido zuchtte ongeduldig. “Ik zei strippen, niet uitkleden,” gromde hij. “Je hebt muziek nodig, anders vind ik het niet erg onderhoudend. Ron!” Als reactie op zijn schreeuw ging de deur van de hut onmiddellijk open en een bekende muzikant verscheen in de opening. Ik bloosde intens, plaatste mijn handen over mijn edele delen toen hij binnenkwam. “Ron, geef ons een wijsje,” beval Guido.

Ron sloot de deur achter zich en haalde een mondharmonica uit zijn zak waarop hij een vrolijk liedje begon te spelen. Hij scheen niet in verwarring door mijn halfnaakte verschijning en ging op de rand van de tafel zitten spelen. “Nu, laat je me maar eens zien of je een leuk showtje kunt weggeven.” Vernederd in aanwezigheid van deze BV, maar desondanks vreemd opgewonden door zijn onverschilligheid, begon ik me op de muziek te bewegen. Het wijsje was eerder een opgewekt zeemanswijsje dan een sensueel nummer, hetgeen op een of andere manier bijdroeg aan de ontaardheid.
Ik deed mijn best sexy te dansen op het spel van de man, maar ik wist dat ik er onhandig en beschaamd moest uitzien terwijl ik wiegde en draaide. In het besef dat ik nog nauwelijks iets over had om uit te trekken, rekte ik het moment, streelde mijn borsten, hief mijn haar boven mijn hoofd en liet het voor mijn gezicht vallen, boog mijn hoofd en schudde het heen en weer zodat mijn haar voor mijn naakte poes zwaaide. Terwijl ik mijn hoofd weer omhoog hief keek ik Guido recht aan, en zag dat hij al opgewonden was. Een donkere glinstering in zijn ogen toen hij ging liggen, de rijzweep ronddraaiend in zijn grote hand.

Nu genoot ik en ik draaide me om, wiegelde voor zijn plezier met mijn blote billen, boog me voorover en keek tussen mijn benen door naar hem. Ik had nog steeds niet nog meer kleren uitgetrokken, hoewel er een vlaag van ongeduld over Guido “s gezicht flitste. “Ik zei strippen, niet paraderen,” bromde hij, en gooide de rijzweep naar Ron, die hem opving zonder op te houden met spelen. “Moedig haar een beetje aan Ron.” Ik voelde een brandende striem op mijn kont toen Ron de zweep op mijn huid liet landen. Ik sprong op van schrik, terwijl hij doorspeelde op zijn harmonica.
Nu begon ik serieus te strippen, trok de cups van mijn beha naar beneden om mijn borsten te ontbloten en speelde met mijn tepels tot een volgende klap met de zweep me aanspoorde de beha los te maken en opzij te werpen. Nu droeg ik alleen nog de zwarte jarretelgordel en nylonkousen. Zo snel mogelijk, terwijl ik ondertussen een beetje bleef dansen, haakte ik het gordeltje los en deed het af. De kousen zakten langs mijn dijen en ik deed mijn best ze op een sexy manier naar beneden te rollen.
Bij iedere klap van Ron knipperde ik met mijn ogen. Het gebrek aan interesse terwijl hij me opjaagde, was een uitdaging voor me. Hoe waagde hij het toe te kijken zonder een enkel teken van opwinding? Ik speelde ook voor zijn ogen, wilde daarin hetzelfde vuur zien dat in Guido ’s ogen brandde, maar hij scheen volkomen onbewogen. Ik eindigde naakt, en streelde mijn lichaam met mijn handen.

Ron speelde door en veroorzaakte nog meer rode plekken op mijn huid. “Zo is het genoeg, Ron.” Hij legde de harmonica weg en stond op om weg te gaan, maar Guido gebaarde met een hand dat hij moest blijven, waarop hij tegen de deurpost geleund bleef staan kijken. “Nu buig je over de tafel.” Ik gehoorzaamde, mijn hart bonkte. De ruwheid van het hout tegen mijn borsten en buik wond me op, maar niet zo erg als de gedachte dat ik Guido mijn geslacht toonde terwijl Ron toekeek. Ik legde mijn wang tegen het hout en strekte mijn armen zijwaarts, greep de randen van de tafel, wachtend tot Guido zou komen en me voor de ogen van deze onbewogen toeschouwer zou neuken. Ik hoorde het bed kraken toen Guido opstond en achter me ging staan. Mijn poesje werd alweer nat in afwachting van zijn pik, maar hij raakte me niet aan. “Ron, pak haar kleren en gooi ze uit de patrijspoort.” Onwillekeurig hief ik mijn hoofd met een ruk omhoog, maar ik werd meteen weer tegen de tafel gedrukt, waarbij de rijzweep over mijn billen suisde. Ik hoorde de patrijspoort opengaan en een zacht opspatten toen mijn kleren in de Schelde verdwenen.
“Voor het geval je het in je hoofd zou halen ons te verlaten. Een koude avond om naakt rond te wandelen”

Mijn huid brandde van de zweep, hitte stroomde toe en wekte elke gevoelige zenuw. Hij liet geen kans voorbijgaan om me eraan te herinneren dat ik aan zijn genade was overgeleverd. Ik voelde een gladde, koude aanraking tegen mijn wang. Het was het handvat van de rijzweep, leer strak over hout getrokken, niet dikker dan een vinger, maar met een ronde knop aan het eind ter grootte van een golfbal. Ik bleef stil liggen, huiverend van verwachting, terwijl Guido ermee langs mijn gezicht en lippen streek, die geen weerstand boden toen hij hem in mijn mond duwde.
Mijn kaak werd weer opengesperd, net als toen ik werd gekneveld en ik zoog zacht op het ding alsof het zijn pik was, de pik die ik zo graag in me wilde voelen.
“Goed, heel goed. Eindelijk heb je geleerd wat gehoorzaamheid is.” De zweep werd uit mijn mond gehaald, maar bijna onmiddellijk voelde ik de druk ervan tegen de lippen van mijn poes. Het bolle eind drong zich in mijn gevoelige spleet. Ik knipperde met mijn ogen door de omvang ervan, terwijl mijn kut werd uitgerekt rond de harde diameter. Het gevoel hem in me te hebben was intens bevredigend. Guido duwde hem in en uit me en de gladde ronding van het handvat van de zweep schraapte langs mijn inwendige ribbels.

Ik wist dat Ron toekeek en de gedachte dat zijn ogen de zweep volgden die in me werd gestoten deed me kreunen van genot. Het smalle handvat gleed moeiteloos tussen mijn natte lippen, maar de knop vulde me vanbinnen zo strak als geen elke pik ooit had gedaan. Nog stijver, terwijl hij elk gevoelig plekje raakte. Guido trok de rijzweep ruw uit me weg, zodat ik mijn adem inhield toen de bol door de gevoelige opening werd gedwongen. Ik hoorde de zweep vlak bij mijn gezicht op tafel vallen waar Guido hem neersmeet en ving een vleug van mijn eigen geur op. Toen was zijn eigen, dikke pik in me. Hij drong net zo diep in me door als het handvat van de zweep me met zijn omvang had gevuld. Het leer van zijn jeans kraakte toen hij hard in en uit me pompte. Zijn handen hielden mijn billen vaneen om me voor zijn pik te openen. “Dat vind je lekker, is het niet,” zei hij, terwijl hij me tegen de harde rand van de tafel ramde. “En Ron vindt het ook lekker, is het niet, Ron?” Hij wachtte niet op antwoord. “Ron ziet me in je natte poesje ploegen, en hij heeft zo’n stijve dat hij hem uit zijn broek heeft gehaald en zich nu staat af te trekken.” Bij de gedachte aan Ron, koele onverschillige Ron, die zijn eigen erectie in zijn vuist stond te pompen, verloor ik de controle en bereikte een plotselinge, verbijsterende climax, toen ik snikkend klaarkwam.

Guido veranderde zijn stoten niet, dreef zich met hetzelfde gelijkmatige ritme in mijn huiverende kut. “Zie je, Ron?” Zei hij nonchalant, alsof hij het over het weer had, “ik zei je toch dat ze een slet was?” Ik lag bevend over de tafel heen, en Guido bleef in me pompen. “Kom eens hier, Ron,” hoorde ik hem zeggen en ik voelde zijn vingers in mijn haar verstrengelen, waarna hij mijn hoofd naar achteren trok.
Op hetzelfde moment stond Ron voor me, zijn erectie tegen mijn gezicht. Nu Guido mijn hoofd in zo’n vreemde hoek hield was ik gedwongen mijn mond te openen en Ron stak zijn pik zonder aarzelen naar binnen. Het was een lange, satijnzachte en licht ziltige pik. Nu werd ik aan twee kanten geneukt, beide mannen ramden zich niet al te zachtzinnig naar binnen. Een volgend orgasme rolde al naar me toe bij de gedachte op deze manier te worden gebruikt, gepenetreerd en gevuld, toen ik een wrede druk tegen de strakke knoop van mijn anus voelde. Het duurde een ogenblik voor ik besefte wat het was. Dat Guido probeerde de knop van het handvat van de zweep in mijn achteringang te duwen. “Nee,” probeerde ik te protesteren, “het is te groot.” Maar Ron “s pik pompte in mijn mond en er kwamen alleen gesmoorde kreten uit.

Meedogenloos drong de gladde ronde knop zichzelf door de tere huid naar binnen. Een brandende pijn sneed door me heen, gevolgd door een onuitsprekelijk genot toen de gladde bol door de kringspier brak en in me was. De smalle schacht gleed soepel door de strakke opening en de bal was diep vanbinnen. Drukte tegen gevoelige punten waarvan ik het bestaan niet had geweten en vulde me op een manier die ik nog nooit had ervaren. Terwijl Guido “s pik in en uit me stootte, raakte hij de harde houten knop die er vlak achter was en ik voelde de vibraties zich diep in me voortplanten. Terwijl ik kronkelde als gevolg van een gigantisch orgasme, kwam Ron in mijn mond klaar, zijn hete sperma droop in mijn keel. “Dat wilde je toch, is het niet?” Gromde Guido, terwijl zijn climax hem overspoelde en hij zich met krampachtige stoten leegspoot. “Een pik in ieder gat. Dat vind jij lekker.”

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *