Maya, mijn pleegzuster

()

Voordat ik ga vertellen moet je weten dat ik een wees ben. Mijn ouders zijn gestorven bij een auto ongeluk toen ik klein was, ik wilde niet terug naar mijn geboorteland en werd geplaatst in een pleeggezin, ze noemde het een echt model gezin. Man (Roger) Vrouw (Maya) zoon (Mark) en dochter (Maya).

Zoals je al zult denken gaat mijn avontuurtje over Maya en mij. Maya is twee jaar jonger dan ik (nu 21). En ziet er in het geheel niet verkeerd uit, niet dat ze echt super mooi is (behalve haar kontje dan) is ze wel lekker. Ik woon sinds een half jaar op mijzelf, maar kom nog geregeld bij mijn pleegouders, zo ook begin december. Niets wees er op dat die avond iets aparts zou gebeuren. Ik had echter het weer niet in de gaten gehouden, anders was ik al eerder naar huis gegaan, maar toen ik om ongeveer 23:30 u naar huis wilde gaan was het hele erf een ijs baan en dat gold ook voor de weg.

Ik wilde aanvankelijk gewoon voorzichtig naar mijn flatje in de stad rijden, maar mijn pleegouders stonden erop dat ik bleef slapen die nacht anders zouden ze geen oog dicht doen. Mijn oude slaapkamer was een rommelkamer geworden, dus sliep ik bij Maya op haar kamer.

Met Maya heb ik altijd een speciale band gehad, ik heb met haar bijvoorbeeld het tongzoenen geoefend toen ik jonger was. Ik praat ook met niemand zo gemakkelijk over seks als met haar, wij weten op dat gebied echt alles van elkaar. Ik heb er echter nooit aan gedacht dat ik ook wel eens met haar zou willen seksen, dit bleek echter een gedachte die bij haar wel speelde.

Zo lagen we s ’avonds in bed nog wat te babbelen, althans zij in haar bed en ik in op een stretcher. Om een uur of één wilde ik gaan slapen, en in een melige bui vroeg ze om een nachtzoentje, vooruit dan maar, zei ik en ik wilde haar een zoen geven.

Ik stapte van mijn stretcher en liep naar haar toe. Ik ging op de rand van haar bed zitten en boog voorover om haar een zoentje te geven op het moment dat ik haar wang raakte fluisterde ze ineens heel zacht.

“Ik wil je nu!”

“Pardon,” antwoordde ik maar voor ik het wist had ik een stevige tongzoen te pakken.

Toen was ik verkocht ik weet niet wat er met me gebeurde. Na de zoen begon ze gelijk sorry te roepen en te zeggen dat ze het niet zo bedoelde. Ik stelde haar gerust met nog een tongzoen deze was echter een stuk wilder en ze trok mijn T-shirt uit en zoende me steeds lager. Toen ze mijn pik pakte vroeg ze nog quasi speels, “mag ik?” “Je doet maar,” antwoordde ik quasi laks terug en daar lag ze me heerlijk te pijpen ik wist dat ze dat leuk’ vond maar dat ze nog nooit iemand helemaal had klaar gepijpt, dus ik vroeg me af hoever ze door zou gaan.

Ze ging verder en verder door en ik zij dat ik bijna ging komen.

” Als jij me dadelijk zo lekker wilt likken pijp ik je klaar.”

“Deal,” kreunde ik. En ze ging door en door en door, totdat ik al mijn geil in haar mondje en over haar gezicht spoot. Ze slikte door wat ze in haar mond had en veegde haar gezicht af met mijn T-shirt.

“Nu wil ik komen,” zei ze en ze ging op haar rug liggen. Langzaam trok ze haar nachtpon omhoog en liet me haar poesje zien. Er zat echter nog wel een stringetje voor, weliswaar een nat stringetje maar toch.

“Lik me nu,” kreunde ze al vingerend.

Met een ruk trok ik haar string kapot en viel ik op haar poesje aan. Ik heb vaker een kutje gelikt maar zo nat had ik ze niet vaak gezien. Ze kreunde en zuchtte.

“Ga door, oh ja, lik me dan broertje, lik je natte pleegzusje lekker klaar.” En dat deed ik. Ik stopte eerst een vinger in haar kutje waarna ik hem langzaam in haar kontje duwde ze kronkelde heen en weer ze kreunde harder en harder en met een harde kreun kwam ze overweldigend klaar.

“Genoeg?” Vroeg ik.

“Ja, in je dromen,” zei ze en beval me op de stoel te gaan zitten.

Ze pijpte nog heel even om mijn lul in weer topvorm te krijgen, dit kostte overigen niet zo veel moeite. Toen mijn neukstaaf weer fier overeind stond ging ze er, met haar tieten naar me toe, boven op zitten en ging heerlijk op en neer, dit vond ik heel erg lekker, zo met zijn tweeën op een stoel, haar tieten dansten lekker heen en weer en zo af en toe nam ik er eens een in mijn mond.

“Nog niet komen, ik wil hem zo in mijn strakke gaatje. Kom ik gewoon twee keer klaar”

“Wat jij wilt,” kreunde ik. En ze begon zich ondertussen te vingeren om tegelijk met mij te komen. Het ging steeds heviger en met een beet in haar gezwollen tepel spoot ik me voor de tweede keer in haar leeg.

Ik was bang dat ik verslapte maar ze bleef boven op me zitten en vingerde zich klaar. Het gevoel van een klaarkomend kutje deed mijn lul weer zwellen.

Ik zei haar op haar knieën te gaan zitten. Dit deed ze. Ik kroop achter haar en duwde mijn paddenstoel tegen haar poepgaatje.

Langzaam maar zeker gleed mijn kloppend dikke lul in haar grotje, oh, wat was dit heerlijk. Toen zat mijn knuppel helemaal in haar kontje. Ze begon langzaam te rijden. Wat een geil gezicht was dat zeg. Zo’n kontje waar steeds mijn lul in weg dook ik hield het niet meer en kwam voor de derde keer klaar.

Voor mij was het mooi geweest maar Maya vroeg me of ik het erg vond als ze met een dildo verder ging, dat vond ik niet.

Zo viel ik voldaan in slaap naast mijn lieve masturberende pleegzus. Die ochtend werd ik om 9:00 u keurig wakker gepijpt. Ik moest naar mijn werk, we hebben nog even geneukt die ochtend en toen ben ik naar mijn werk gegaan.

Het is nu kerstavond mijn pleegouders zijn nu niet thuis, Mark is bij zijn vriendin.

Maya?

Tja,… terwijl ik dit typ zit ze me al een paar minuten af te zuigen.

Desiree

Graag uw sterrenwaardering en/reactie der het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn.

Dank u met liefs van

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *