De oppas

()

Het gebeurde ergens in mei. Iedere ochtend rennen en vliegen om de kinderen op tijd naar school te krijgen. Oppas voor de kinderen ook nog gestopt maar gelukkig was een nieuwe dame redelijk snel gevonden. De kennismaking verliep prima, Carol was haar naam, het enthousiasme straalde er vanaf en ze is dol op kinderen. Daarnaast viel het me op dat ze er ook nog eens aantrekkelijk uit zag. Donkerblond haar, een paar mooie borsten, c cup schat ik en een lekker stevige bilpartij. Een paar weken later, onderweg voor mijn werk, kom ik erachter dat ik iets thuis vergeten ben. Niet getreurd denk ik, ik zit op tien minuten afstand. Thuis aangekomen bel ik even keurig aan om Carol niet te storen. Verbaasd doet ze de deur open en ze moet lachen toen ik vertelde dat ik iets vergeten was. Ze ziet er lekker uit valt me op. Een zomers jurkje waarin haar kont en borsten lekker uitkwamen. Impulsief besluit ik op dat moment om maar gelijk een anderhalf uur thuis te werken. Na even bij te hebben gekletst vertrek ik naar mijn werkkamer.

Niet veel later wordt er op de deur geklopt en Carol steekt haar hoofd om de deur. Met een lieve lach vraagt ze of ik wat wil drinken.

“Mm… ja zeg ik een kop thee zou er wel ingaan.” Even lijkt ze te aarzelen maar dan valt haar oog op een lege koffiemok op mijn bureau, loopt mijn kamer in en zegt.

“Zal ik die dan maar gelijk even meenemen.” Terwijl ze dat zegt bukt ze en strijkt met haar borsten langs mijn voorarm. Haar parfum prikkelt mijn neusgaten en laat mijn lichaam vrijwel direct reageren. Even ontmoeten onze ogen elkaar. Vergis ik me nu of…

Ze draait zich om, mijn ogen volgen haar terwijl ze heupwiegend de kamer uitloopt. Dan verdiep ik mij weer in een mail maar echt geconcentreerd kan ik er niet aan werken. Haar warme borst strijkend langs mijn arm, die blik in haar ogen… Ze laten me niet los.

Dan hoor ik haar weer binnen komen, een kop dampende thee in haar hand. Een klein maar significant verschil met zojuist. Twee stijve tepels priemen in haar jurk terwijl ze de kamer binnen komt lopen.

“Daar ben ik al weer” zegt ze en zet de kop thee naast me op het bureau. Ook deze keer schuurt ze weer uitgebreid langs mijn schouder en terwijl ze wegdraait raakt mijn hand haar koele blote been. Ze lijkt even te blijven stilstaan maar vertrekt dan weer, even aarzelend. Vrijwel gelijkertijd kijken we nog even om en voor de tweede keer kijken we elkaar recht in de ogen. Zie ik verwarring…

Ik ben nu wel zeker van mijn zaak en roep haar na.

“Heerlijk dank je”

“Ok.” Roept ze terug. “Ik breng je zo nog een kopje hoor.”

Mm… denk ik, ik hoop dat het niet te lang duurt.

Lang duurt het inderdaad niet, vijf minuten hooguit. Voor mij het bewijst dat het niet meer om een kopje thee gaat. Terwijl ze naar binnenloopt met de dampende theepot in haar handen volgen mijn ogen haar. Haar gezicht vertoont nu een lichte blos van de spanning. Haar tepels lijken nog stijver dan zo even als ze zich voorover buigt zie ik de reden waarom.

Haar BH is verdwenen, mij uitzicht gevend op een paar mooi gevormde, door de zon gebruinde borsten. Haar been raakt nu weer mijn hand en zachtjes streel ik de binnenkant van haar knie.

Met een klap zet ze de theepot op mijn bureau, ik schrik ervan. Ze zal toch niet? Terwijl ze daar stok stijf staat voel ik haar lijf verstijven maar… Er gebeurt verder niets. Zonder haar aan te kijken dit keer streel ik de binnenkant van haar dijen. Ze huivert lichtjes, ik hoor haar ademhaling versnellen. Mijn hand schuift door naar de binnenkant van haar dijen. Zacht en warm, zo lekker. Mijn ontdekkingstocht zet zich door. Mijn vingers raken nu het randje van haar slip, wurmen zich er lang en raken het natte zachte vlees van haar lipjes. Ze rilt nu van genot en hijgt nu harder. Ik schuif haar slipjes nu verder op zij en laat mijn vingers door de natte gleuf heen glijden. “Oh…Ho” Kreunt ze, een geluid wat haar uit een droom doet ontwaken. Met een verwarde blik kijkt ze me aan

“Sorry” mompelt ze terwijl ze weg stap mijn hand de vrijheid gevend. Nog even verlegen omkijkend loopt ze weg mij verbaasd achter latend.

De week daarop ben ik als eerste thuis. Hoewel vrolijk ontwijkt ze mijn blikken en bloost verlegen. Haar impulsiviteit heeft haar blijkbaar vorige week danig verrast.

Een week later trek ik de stoute schoenen aan. Onder de mom van weer wat vergeten ben ik vroeg thuis. Ik weet dat de kinderen bij een vriendje aan het spelen zijn. Twee uurtjes heb ik. Ze begroet me een beetje verward, een blos op haar gezicht. Ze draagt weer zo een heerlijk zomers jurkje.

Een beetje koeltjes, meld ik dat ik boven op mijn werkkamer aan de slag ga. Gespannen ga ik aan het werk. Zou ze?

Dan hoor ik haar, op de trap, langzaam, aarzelend. Nee, toch niet, ik hoor haar nu weer in de keuken. Dan weer voetstappen op de trap, een klop op de deur.

“Binnen” roep ik, terwijl ik me naar de deur omdraai. Daar staat ze, schuchter lachend een dampende kop koffie in haar handen.

“Ik dacht zo… Dat je hier wel zin in zou hebben.” Ze stapt naar voren en schuift net zo als de laatste keer met haar borsten langs mijn armen. Een op zich, onnodige actie gezien de beschikbare ruimte maar wel een heel duidelijk teken.

Mijn reactie blijft uit, ben na de ervaring van de laatste keer een beetje afwachtend.

“Oh wat een leuke foto,” roept ze bij het zien van mijn screensaver. Een nogal vage foto van collega’s waaraan niets aan te zien is.

Ze buigt nu schuin voorover, mijn neus bijna in haar decolleté duwend terwijl de rest van haar lichaam mijn schouders raakt. Nu weet ik het zeker.

Mij hand schuift doelgericht onder haar jurkje. Ze kijkt meteen om, geile blik in haar ogen. Haar billen zijn zacht en rond. Meteen haak ik mijn duim achter haar slipje en trek hem met een ruk naar beneden. Een natte plek bewijst haar opgewondenheid. Snel draai ik haar om en duw haar met haar billen op mijn bureau. De snelheid verrast haar en ze slaakt een gilletje. Dan schuif ik haar jurkje omhoog, een mooi glad geschoren kutje blootleggend. Haar kleine schaamlipjes puilen prachtig uit en zijn zoals verwacht bedekt met kleine pareltjes geil. Ze gaat nu los en spreidt haar benen, mij een prachtig uitzicht gevend op het natte roze vlees.

Geile geuren stijgen op. Ze kijkt me aan.

“Lekker hé” zegt ze plagend.

Jee… Denk ik. Die gaat helemaal los. Dan ben ik niet meer te houden. Ik wil haar alleen nog maar proeven. Mijn tong likt via haar knie langs het zachte vlees van haar dijen. Ze hijgt hoorbaar bij deze aanraking, rilt en kreunt zachtjes. Uitnodigend spreidt ze haar benen verder. Mijn tong likt nu het kleine stukje vlees tussen haar dijbenen en schaamlippen.

“Mm… Ja…” Kreunt ze. De warmte van haar geile kutje straalt daarbij op mijn wang. Haar sappen lopen nu in straaltjes tussen haar roze gezwollen lipje via haar bilnaad op mijn bureau. Dan steek ik mijn tong in een keer diep in het wijd openstaande kutje.

“Oh God” hoor ik haar mompelen, terwijl ze nu mijn hoof grijpt.

‘Mm… Ja, daar!” Roept ze nu luider als mijn tong haar g-spot ontdenkt. Haar klitje zwelt voelbaar onder mijn tong. Haar gehijg neemt toe. God wat is ze geil. Mijn tong beweegt nu in hoog tempo over haar klitje.

“Ja, ah, ja, ah” Schreeuwt ze nu bijna continue.

Mijn ene hand heeft ondertussen mijn eigen broek weten te openen en terwijl ik haar door blijf likken wurm ik deze zo goed als kwaad omlaag. Mijn stijve pik uit mijn boxer te krijgen kost wat moeite maar uiteindelijk zwiept ook deze omhoog, de vrijheid tegemoet. Juist op dat moment voel ik Carol verstijven, haar kutje trekt zich strak rond mijn tong terwijl haar lichaam spastisch samentrekt.

“Oh…” Kreunt ze. Haar handen duwen mijn hoofd fel van zich af. Volledig van de wereld krijgt ze haar orgasme. De tranen biggelen over haar wangen, haar handen nu tussen haar stijf gesloten benen. Een geilere aanblik is er bijna niet.

Op het moment dat ze iets lijkt de ontspannen sla ik toe en leg mijn beide handen op haar heupen. Met een korte ruk trek ik haar naar me toe, waardoor ze met gespreide benen boven mijn stijve pik komt te staan. Een beetje lodderig van het felle orgasme, half beseffend wat ik van plan ben.

Dan bewegen mijn handen haar heupen omlaag. Het moment daarop zie ik dat ze wat bij haar positieven lijkt te komen. Verbaasdheid, verward, niet verwachtend? Ze aarzelend, stopt de neerwaartse beweging van haar heupen.

Teleurstelling in mijn ogen…Twijfel in de hare.

Maar dan overgave.

De spanning in haar benen verdwijnt als sneeuw voor de zon terwijl ik mijn pik voor haar ogen tussen haar natte lipjes zie verdwijnen. Ze zakt tot aan de wortel. Ik voel hoe mijn eikel haar baarmoedermond aanraakt. Binnen glijd. Kreunend van genot, als bevroren zitten we daar. Even genietend van het voor beide intense gevoel.

Dan beweegt ze. Ze trekt in een ruk haar jurkje uit om haar zachte borsten de vrijheid te geven. Mijn overhemd en T-shirt volgen. We kussen. Natte warme monden. Zacht dan weer hard kneed ik haar borsten.

Ze kreunt door deze aanraking, begint me nu ook te bereiden.

Haar tempo wordt steeds feller. Haar borsten deinen steeds harder op en neer. Tepels bijna paars van opwinding.

Ze pakt me bij mijn nek en schuurt haar borsten langs mijn borstkas. We steunen en kreunen nu allebei harder en harder. Haar kutje spant zich nu weer aan, op weg naar haar tweede orgasme, mijn pik meer en meer stimulerend.

“O ja, ga door… Ik kom zo!” Steun ik haar. Om haar ritme verder doen verhogen. Als door een zweep geslagen baant het orgasme zich een weg door mijn lichaam.

“Ja…Ah, ah…Ha, ho…” Is het enige geluid wat uit mijn keel komt terwijl mijn handen haar lichaam verkrampt tegen me aan trekt. De eerste golf zaad spuit uit mijn pik, doet haar sidderen…

Tijd lijkt te vervagen…of zij klaarkomt? Ik durf het niet te zeggen. Sterren verschijnen voor mijn ogen terwijl ik zo diep mogelijk in haar probeer te stoten om mijn warme zaad in haar te brengen…

Het warme water zakt weer weg, althans zo lijkt het. Onderuit hang ik in mijn bureau stoel. Ze staat op, ik floep uit haar. Een golf geil volgt en loopt langs haar benen. Ze lacht, draait zich om en is weg…

Een paar weken later besluit ik om maar gelijk vanuit huis te werken. Ondertussen weet ik dat Carol vaak ruimschoots voordat de kinderen uit school komen hier is om de tafel te dekken en zo. Ook vandaag is dat weer zo. Rond 10.30 hoor ik de deur opengaan. Snel sta ik op en loop de trap af. Op het moment dat zij de gangdeur opendoet sta ik onder aan de trap. Ze schrikt en trekt wit weg.

“Je bent thuis!” Is alles wat ze kan zeggen.

“Thuis aan het werk.” Meld ik. “Vind je het erg.”

“Eu, neen.” Zegt ze, aarzelend, mij niet aan kijkend.

Inwendig moet ik lachen. Ze voelt zich duidelijk nogal ongemakkelijk door.

“Nou. Dan ga ik weer aan de slag.” Zeg ik zachtjes.

“Oh! Geen tijd voor een koffie” zegt ze, nu weer herstelt van de schrik.

“Ja lekker.”

“Maar ga zitten, dan maak ik een kop voor jou”

De koffie is uiteraard zo gemaakt. In de spiegelende ruit van de magnetron zie ik haar zenuwachtig wriemelend aan de eetkamer tafel zitten. Ze lijkt te worstelen met zichzelf, haar geweten. Deze keurig getrouwde vrouw, ingeklemd tussen lust en trouw.

Met een kop koffie in mijn hand loop ik naar haar toe, buig over haar heen, schuif met mijn kruis langs haar schouders, zodanig dat ze mijn erectie wel moet voelen terwijl mijn ene hand even op haar schouder dicht bij haar hals ligt. Door deze aanraking spant haar lichaam zich. Als ik ook ben gaan zitten zie ik weer die verlegen blos op haar wangen. Zwijgend drinken we onze koffie.

“Nog een kop?” Vraag ik. Ze knikt van ja. Zelf heb ik genoeg gehad dus geef haar een kop terwijl ik nu achter haar blijf staan. Mijn twee koele handen leg ik in haar nek.

Ze staat op, “nee, ik kan dit niet” zegt ze “het mag niet”.

“Goed” zeg ik, dan ga ik maar aan het werk en loop de trap op naar mijn werkkamer.

Afwachtend zit ik daar, op mijn kamer, achter mijn PC. Veel werk komt er niet uit mijn handen. Zou ze?

Dan ja, ik hoor haar aankomen op de trap. Een idee vormt zich razendsnel in mijn hoofd en ik loop haar tegemoet. Halverwege de trap komen we elkaar tegen, haar handen zijn leeg, mij doen afvragend wat ze überhaupt komt doen. We lopen door zodat we elkaar moeten gaan passeren. Onze gezichten zijn nu bij elkaar ze trekt mijn hoof plotseling naar haar toe en kust me fel terwijl ze me achterover op een trede duwt. Haar tong vecht een woest gevecht met de mijne. Hevig en gejaagd klinkt haar ademhaling Mijn handen beginnen haar borsten te kneden maar wil maar een ding, hier op de trap en wel nu. Ik maak gehaast mijn broek open en bevrijd mijn steigerende harde paal. Mijn beide handen vatten nu haar hoofd en leiden het naar beneden. Het kan niets anders dan dat ze mijn hint heeft begrepen. Ze kijkt me even aan, glimlachend maar afwachtend. Traag pakt ze mijn pik en trekt er zachtjes aan.

Te zacht naar mijn smaak. Ik duw mijn heupen ongeduldig naar voren, mijn natte eikel blootleggend. Ze gaat nog even door in een onregelmatig tempo. Dan leg ik mijn rechterhand weer op haar hoofd. Ze kijkt me aan, mijn blik zegt haar blijkbaar genoeg. Ze buigt haar hoofd en neemt een voorzichtig likje.

“Mm…” Kreun ik.

Ze zucht, wetend dat nu ophouden het einde betekend maar dan ook waarschijnlijk voor altijd. Haar geiligheid overwint het nu ook weer. Mijn eikel glijdt wat verder in haar mond.

“O ja! Ah. Ga door!” Moedig ik haar aan. Mijn hand woelt nu door haar donkerblonde haren. Ze haalt nog een keertje diep adem door haar neus en neemt mijn stijve dan in een keer zo ver ze kan in haar mond.

Een diepe zucht van genot klinkt uit mijn mond. Mijn hand helpt nu haar hoofd ritmisch op en neer te bewegen. Haar tanden schuren af en toe vervaarlijk langs mijn stijve, een duidelijk teken dat ze op dit gebied verre van ervaren is. Gaande weg bouwt de spanning zich op in mijn lichaam. Ontspannen lig ik achter over, zover je dat kunt op een trap in ieder geval. Elke zenuw in mijn lichaam zendt nu maar een signaal naar mijn hersenen, genot.

“Ga door, ga door, oh ja, ah” kreun ik haar toe. Dan ja, het karakteristieke klopje, net voor het moment. Ze herkent het echter niet, lijkt het niet door te hebben. Mijn eerste straal zaad gaat gepaard met een tegelijkertijd naar voren rammen van mijn heupen. ‘Ah…Ha…Ah…Ha…ha! Ah,ha,ha,ha,ha,ha, ha!” Is het enige geluid wat nog net uit mijn keel kan ontsnappen. De onverwachte golf, komend uit die nu nog meer zwellende eikel, doet haar verschrikt achteruit deinzen. Een beweging die niet kan voorkomen dat mijn eerste lading in haar mond terecht komt. Mijn hand vliegt naar mijn pik en neemt de bewegingen van haar mond over. Dikke stralen kletsen op haar gezicht, bedekken lippen, haar blouse. Kreunend pers ik mijn laatste druppels en nog half dizzy van deze heftigheid open ik mijn ogen. Met een ongelukkige blik kijkt ze me aan. Haar gezicht druipt van mijn zaad en ik zie slierten in haar haren. Het huilen, lijkt haar nu naderbij te staan dan het lachen. Een gevoel van schuld dringt zich in mij op. “Sorry zeg ik.” Ze zucht maar zegt en doet verder niets.

“Kom,” zeg ik en pak haar hand. We lopen de trap verder op en gaan de badkamer in. Verbaasd blijft ze voor de spiegel staan.

“Shit, mijn kleren” zucht ze. Dan schiet ze in de lach en kijkt me aan

“Wat een puinhoop weet jij er van te maken zeg, kijk mijn kleren nou.”

Ik pak een handdoek en dep haar gezicht af. Dan knoop ik haar blouse los en trek hem uit. Haar BH volgt al even snel en met haar broek heb ik geen enkele moeite. Als ik haar slipje van haar kont afschuif zie een dat het kruisje drijf en drijf nat is en de geur van opwinding prikkelt mijn neus. Met twee handen pak ik haar hoofd en zoen haar even lekker op de mond, mijzelf daarbij proevend. Haar handen knopen nu mijn kleding los en schuiven mijn broek en slip op de grond. Dan duiken we de douche in en beginnen elkaar heerlijk in te zepen. Al snel is er van mijn zaad geen spoortje meer te bekennen.

De veroorzaker van dit alles staat al weer snel recht overeind. Bij het zien hiervan draait ze zich snel rond en buigt lichtjes voorover. Met een stoot ben ik in haar. Drijfnat is ze. Ze leunt tegen de douchewand terwijl het warme water op onze lijven klettert. Neuk me kreunt ze nu, alle verlegenheid lijkt te zijn verdwenen. Hard stoot ik in haar, mijn handen daarbij om haar borsten, tepels tussen mijn vingers. Woest ramt ze haar heupen naar achteren, mijn pik zover mogelijk in haar drijvend.

“Oh God! Ja!” schreeuwt ze, ah, ja… Als door een hand gegrepen wordt mijn pik in haar kutje samen geperst. Een oerkreet schalt uit haar keel. Ze gaat volledig uit haar dak, puft, hijgt kreunt, lacht en huilt gelijkertijd. De druppel voor mij.

Op zwiepende benen kom ik in haar klaar, ze lijkt het amper te merken. Nog even in hetzelfde ritme dan de ontspanning. Het warme water roffelt onze lijven.

Ik glijd uit haar, waarna ze zich in mijn armen nestelt.

Peter

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *